Hvem er vi

Hvem er vi

Ronnie Borchert, indehaver af RB Kloak Aps, har 14 års erfaring inden for kloakbranchen. Han blev uddannet som rørlægger i 2005 og har samtidig med sit arbejde som rørlægger, løbende gennemført flere supplerende kurser og blev i 2015 uddannet aut. kloakmester på Teknologisk Institut. Ronnie er desuden godkendt af Sikkerhedsstyrelsen.


Kloakfaget udvikler sig hele tiden, så derfor er det en selvfølge for RB Kloak ApS, at der tages supplerende kurser løbende, både indenfor produktkendskab og teknik. Dette er selvfølgelig gældende for alle ansatte i RB Kloak.

RB Kloak er etableret i april 2017 og består idag af et veluddannet og professionelt team der kan løse alle slags opgaver. Vores maskiner og teknikker er altid af bedste kvalitet, da vi løbende opdaterer vores viden samt vores materiel, så vi til enhver tid kan tilbyde dig den bedste service på markedet.

Vi vil gøre vores allerbedste for, at du føler dig i trygge hænder, da vi ved at kloakarbejde kan være en stor tillidssag.


OPGAVERNE SPÆNDER BREDT

Hovedsagligt har jeg kloakopgaver i følgende byer, hvor vi klarer alt fra Kloakservice, spuling, Tv inspektion, Rottespærre:

Allerød, Birkerød, Blovstrød, Buresø, Farum, Frederikssund, Frederiksværk, Ganløse, Gørløse, Hillerød, Holte, Lynge, Skævinge, Slagslunde, Slangerup, Uvelse, Værløse og generelt hele Nordsjælland. Vi tager også opgaver i andre byer som f.eks. Gilleleje.

OPGAVERNE SPÆNDER BREDT

Adresse

Uggeløse Bygade 114,
3540 Lynge
Telefon: +45 42 60 43 43
Email: rb@rb-kloak.dk

Åbningstider

Mandag-fredag: 07:00-16:00

Ved akut opstået kloak-problemer uden for normal åbningstid,

ring til: +45 42 60 43 43

Copyright © All Rights Reserved.