RB Kloak er båret af dedikerede mennesker
I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed.
Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.
Forebyg at din kloak stopper til
Er en kloakspuling i Allerød nødvendig rykker vi hurtigt ud, men der er meget du kan gøre for at forebygge, at din kloak stopper til.
- Vådservietter, vatpinde og for eksempel for store mængder toiletpapir i toilettet ad gangen er no go!
- Det samme med andefedt og for eksempel madolie, som i stedet skal i affaldsbeholderen. Det stopper nemlig kloakken og er nogle af de helt store syndere. Du kan i stedet putte det i en tom mælkekarton eller i en pose.
- Undgå at have store buske eller træer placeret lige over din kloakledning i haven. Deres rødder risikerer at forårsage skader på den. Vær også opmærksom på, hvor din kloakledning går, når du planter nye træer eller buske.
Få lavet et sundhedstjek
Gør noget før du oplever problemer med din kloak. Identificerer du problemer tidligt, er det ofte både hurtigere og billigere at udbedre dem. Vi kan for eksempel gennemføre TV-inspektion af din kloak og se de usynlige problemer, der kan vokse sig store.
24 timers hjælp til din kloak
Kloakproblemer kommer altid ubelejligt. Vi sidder derfor klar 24 timer alle ugens dage til at hjælpe dig.
Ring på +45 42 60 43 43
RB Kloak løser dit kloakproblem
Vi har erfaring med at håndtere alle de udfordringer, du kan opleve med din kloak. Ud over kloakspuling i Allerød og andre byer i Nordsjælland, opsætter vi rottespærre, der forhindrer rotter i at komme ind i din bolig. Vi løser problemer med fugt i din kælder typisk ved at opsætte dræn, der sikrer et sundere indeklima, og vi finder også den optimale løsning, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet, det der hedder kloakering i det åbne land.
FAQ
Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her:
Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg?
Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir.
Hvorfor lugter det fra min kloak?
Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret.
Hvordan finder jeg min brønd?
Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr.
Hvordan ser en stoppet brønd ud?
Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir.
Hvordan håndterer I et stoppet toilet?
9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.
Hvad indebærer en kloakspuling?
Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.
Jeg har set en rotte, hvad gør jeg?
Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund.
Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder.
Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter.