Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Fjern lugt fra dit afløb – få vores gode råd til, hvordan du kommer lugten til livs

Vi har døgnservice i RB Kloak og sidder klar, når du har brug for os i hele Nordsjælland.  

 

Ring til kloakmester akut og få hjælp +45 42 60 43 43.

 

Kloakmester akut 

20 års erfaring med alle kloakudfordringer 

Faglærte og faste medarbejdere 

Altid nyeste teknologi  

 

Kloakmester akut – når du har brug for os 

Vi er din 360 graders hjælp døgnet rundt. Uanset hvad du oplever af udfordringer, har vi erfaringen til at afhjælpe dit problem. Ud over at tage os af akutte udfordringer, hjælper vi dig med at forebygge, at de sker igen. 

 

Vi gennemfører spuling af din kloak, der fjerner blokeringer og sikrer, at dit kloakvand igen kan forlade din bolig. Vi har udstyret til at gennemføre TV-inspektion af dine kloakrør, så vi kan identificere udfordringer og vurdere dine ledningers almene tilstand. Vi sikrer, at du undgår besøg af rotter med godkendt rottespærre og sikrer din kælder mod fugt via dræn. Vi er specialiserede i kloakering i det åbne land for eksempel i opsætning af septiktanke, der overholder alle krav og regler. 

 

Kloakmester akut håndterer stoppet kloak 

Vi oplever typisk problemer med blokering af kloakken. Blokering viser sig typisk ved at vandet ikke løber ud af din håndvask eller dit badekar. Det kan også være, at det lugter fælt af fx metangas eller svovl, eller måske hører du mærkelige lyde, som for eksempel kan være en boblende lyd. Er det toilettet, den boblende lyd kommer fra, skal du altid reagere hurtigt. Det kan nemlig være tegn på større skader på ledningen i din have forårsaget af rødder fra større buske.  

 

Det kan være nødvendigt at foretage en spuling af dine kloakrør. Lad os vurdere problemet og afhjælpe det. rb@rb-kloak.dk

 

Plej din kloak og undgå at få brug for kloakmester akut 

Der er meget, du selv kan gøre for at undgå problemer med din kloak. En forstoppelse opstår for eksempel ikke fra den ene dag til den anden, men derimod over længere tid. Plejer du din kloak i hverdagen, er sandsynligheden for, at den stopper til mindre. 

 

Du får her tre af de råd, vi ofte giver:  

  1. I køkkenet: Selv om det skal gå hurtigt, er det dumt at hælde olie og fedt fra maden ud i håndvasken. Det er nemlig nogle af de ting, der oftest resulterer i forstoppelse af dit afløb. Du kan med fordel hælde det i poser og smide det i dit restaffald i stedet. 

 

  1. På toilettet: Mange har for vane at putte hår, vat og andet i toilettet. Men toilettet skal kun bruges til det, det er beregnet til, og ikke som skraldespand. Smid tamponer, vatrondeller og andet i en affaldsspand i stedet, så virker din kloak bedre. 

 

  1. I haven: Pas på med at placere træer og buske oven på din kloakledning. Vær opmærksom på hvor den løber, også i forhold til de træer og buske, der allerede har vokset sig store. Deres rødder kan nemlig forårsage stor skade på din kloakledning. 

Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Se anmeldelser af vores arbejde på Google 

På Google har flere anmeldt vores arbejde. Anmeldelserne omhandler alle de forskellige typer af opgaver, vi hver dag håndterer for vores kunder i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Få sundhedstjek på abonnement 

Når du løbende får undersøgt din kloak, undgår du unødvendigt bøvl. Du kender dine ledningers tilstand og kan identificere problemer, mens de stadig er små og derfor billigere at udbedre. 

 

Få et uforpligtigende tilbud på: rb@rb-kloak.dk

 

Tænker du over, hvad du putter i dit afløb? 

Forebyg problemer blandt andet med dårlig lugt fra dit afløb. Her får du vores anbefalinger til, hvordan du passer på din kloak:

 

  1. Hæld aldrig olie og fedt i dit afløb. Det er de to størst syndere i forhold til at stoppe din kloak. Hæld det i stedet i en pose eller en tom mælkekarton og smid det i affaldsspanden. 
  2. Installer si i vaskene: Sien opfanger for eksempel madaffald og hår, så det ikke ryger med vandet ud og risikerer at sætte sig og lave propper, der blokerer. 
  3. Dit toilet er kun til tre ting: Vatpinde, bind, vat, skumklude, vådservietter og lignende skal derfor ikke i toilettet men derimod smides i en skraldespand. 
  4. Være opmærksom på, hvor din ledning ligger: Når du ved, hvor din ledning går på din grund, kan du undgå, at rødder fra store træer eller buske vokser ned og laver skade på din kloakledning. 
  5. Kend din kloak: Få tjekket dine rør jævnligt, så du ved, hvilken stand de er i, og så du kan opdage problemer imens, de stadig er små. Du kan for eksempel få gennemført en TV-inspektion, der også fortæller dig hvilken stand, din ledning generelt er i. 

 

RB Kloak yder 360-graders assistance 24-7 

I RB Kloak har vi ekspertisen og erfaringen til at hjælpe dig, uanset hvilket problem, du måtte opleve med din kloak. Kan du ikke fjerne lugt fra dit afløb, kan vi for eksempel afhjælpe blokeringer ved spuling af dine rør. Vi opdager skjulte problemer via TV-inspektion, forebygger besøg af rotter ved at opsætte rottespærrer og sikre godt indeklima i din kælder via dræn. Vi har stor erfaring i at etablere septiktanke i forbindelse med boliger, der ikke er tilsluttet det offentlige kloaknet, det vil sige kloakering i åbent land. 

 

Skriv, så hjælper vi dig: rb@rb-kloak.dk

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn