Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Skybrud og vand i kælderen - beskyt dit hjem med højvandslukker fra RB Kloak

Vand i kælderen skaber dårligt indeklima og en masse besvær. RB Kloak installerer højvandslukker, der sikrer din kælder mod oversvømmelse, så du undgår unødvendigt bekymring og bøvl ved skybrud.

Har du akut brug for hjælp? Ring +45 42 60 43 43.


Fremtidssikrer din kælder og undgå besvær og ubehag

Vi oplever i dag oftere og større skybrud, hvor det eksisterende kloaksystem ikke er gearet til at følge med og derfor bliver overbelastet. Det betyder, at risikoen for, at du får vand i kælderen, også er større. Får du vand i kælderen, risikerer du skimmelsvamp, som er sundhedsskadeligt, irriterende udgifter til skader og en masse besvær.

Sådan virker en højvandslukker

En højvandslukker sikrer, at vandet ikke kan løbe baglæns og stige op igennem din kloak. Dette kan fx ske, når der på kort tid falder store regnmængder, og kloakken i vejen derfor ikke kan følge med. Det skaber et vandtryk, der kan sende vandet op af din kloak og ud i din kælder.

Fordelene ved en højvandslukker

  • Forhindrer at vand trænger ind igennem kloakken i din kælder
  • Forebygger forurening og sundhedsskadeligt indeklima
  • Minimerer udgifter til skader
  • Fjerner bøvl med fx forsikringsselskab
  • Giver tryghed, når du ikke er hjemme
  • Korrekt installeret og vedligeholdt holder løsningen i mange år
  • Let at vedligeholde

Få et uforpligtende tilbud på installation af højvandslukker

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem.

Hvilken type højvandslukker, skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige typer af højvandslukkere, som passer til forskellige afløb. Det kan være, det bedst giver mening at installere højvandslukker som en del af gulvafløbet. Det kan også være, at vi i stedet skal etablere et centralt højvandslukker i en brønd uden for huset. Har du toilet i kælderen, kræver det også, at vi sikrer dette. Vores højvandslukkere overholder alle krav og regler.

Med udgangspunkt i din bolig og dit behov finder vi sammen den løsning, der passer bedst til dit hus.

Oplæring i vedligeholdelse

Når vi har installeret højvandslukker, oplærer vi dig i, hvordan du bruger og vedligeholder din nye højvandslukker, så du sikrer, at den altid virker.

Fugt i væggene

Oplever du, at vandet også kommet ind igennem væggene, så kan det være, at du også skal have anlagt et dræn, der leder vandet væk. Vi kan hjælpe dig både med højvandslukker og dræn omkring din bolig.

Tre væsentlige grunde til at du skal vælge RB Kloak i Allerød

Vi står klar 24/7 til at hjælpe dig

Kloakproblemer kender ikke klokken. Vi er her hele døgnet, når du har brug for os.  

Høj kvalitet til tiden 

I alt hvad vi gør. Sker der noget uventet, vil du altid modtage et opkald fra os.  

God service baseret på gennemsigtighed 

Vi tager os tid til at forklare og vejlede, så du er tryg og ved præcist, hvad der skal ske.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Ronnie Borchert står bag RB Kloak

RB Kloak i Allerød er etableret i 2017 af Ronnie Borchert, der har 14 års erfaring inden for kloakbranchen. Fokus har fra starten været på høj kvalitet i arbejdet, punktlighed og gennemsigtighed i alt, så du ved, hvad vi gør, og hvornår det sker.

Kloakfaget udvikler sig hele tiden, og det er derfor en selvfølge, at alle ansatte er veluddannede og løbende supplerer med kurser både indenfor produktkendskab og teknik. Vores maskiner og teknik er også altid af bedste kvalitet, da de løbende bliver opdaterede for at sikre den ønskede kvalitet i det arbejde, vi laver for dig.

Hvordan hjælper vi dig?

På baggrund af vores dialog, får du et uforpligtende tilbud, hvor vi beskriver problemet, den foreslåede løsning og prisen herpå. 

Det er vigtigt for os, at tilbuddet er klart og gennemskueligt, så du er tryg og ved, hvad du kan forvente af os. Det fremgår derfor tydeligt, hvis vi fx skal lave en tv-inspektion, gennemføre en slamsugning eller fx en kloakrensning. Vi gør præcist det, der er nødvendigt, så du kun betaler for det, der skal til. 

Når du har godkendt vores tilbud, så er vi på sagen og tager ansvaret til opgaven er løst.