Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester i Allerød – kvalitet til tiden 24-7

Vi er din lokale autoriserede kloakmester i Allerød. Book os og få hurtig hjælp. Vi kommer 24-7 og løser dine kloakproblemer.

Har du akut brug for hjælp? Ring +45 42 60 43 43.


Bøvl med kloakken kommer altid ubelejligt – vi står klar 24-7

RB Kloak i Allerød er eksperter i alt inden for kloak lige fra spuling af tilstoppede kloakker og tv-inspektion til rottebekæmpelse. Problemer med kloakken er ofte skjulte, og de kommer aldrig belejligt. Derfor står vi klar til at hjælpe dig hele døgnet med det, vi er eksperter i – uanset hvad du måtte have brug for. 

Få hjælp nu

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem.

Tre væsentlige grunde til at du skal vælge RB Kloak i Allerød

Vi står klar 24/7 til at hjælpe dig

Kloakproblemer kender ikke klokken. Vi er her hele døgnet, når du har brug for os.  

Høj kvalitet til tiden 

I alt hvad vi gør. Sker der noget uventet, vil du altid modtage et opkald fra os.  

God service baseret på gennemsigtighed 

Vi tager os tid til at forklare og vejlede, så du er tryg og ved præcist, hvad der skal ske.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Vi hjælper dig med alt inden for kloak

Vi er gearet til både store og små opgaver inden for: 

  • Spuling, som afhjælper forstoppelse af fx toilet og vask. 
  • TV-inspektion, der giver et hurtig overblik over din kloak, rør og deres tilstand.
  • Rottespærre, så du selv bestemmer, hvem du vil have besøg af. 
  • Dræn, der sikrer at vægge og gulve er tørre fx i kælderen. 
  • Kloakering, i områder uden for det offentlige kloaksystem. 

 

Vi hjælper dig med 14 års erfaring. Kontakt os +45 42 60 43 43.

 

Bor du i Lynge, Hillerød, Farum, Holte eller Egedal så ring. Vi hjælper i hele Nordsjælland.

Ronnie Borchert står bag RB Kloak

RB Kloak i Allerød er etableret i 2017 af Ronnie Borchert, der har 14 års erfaring inden for kloakbranchen. Fokus har fra starten været på høj kvalitet i arbejdet, punktlighed og gennemsigtighed i alt, så du ved, hvad vi gør, og hvornår det sker.

Kloakfaget udvikler sig hele tiden, og det er derfor en selvfølge, at alle ansatte er veluddannede og løbende supplerer med kurser både indenfor produktkendskab og teknik. Vores maskiner og teknik er også altid af bedste kvalitet, da de løbende bliver opdaterede for at sikre den ønskede kvalitet i det arbejde, vi laver for dig.

Forebyg uanmeldt rottebesøg inden efteråret

Gnavende lyde under gulvbrædderne eller i skunken? Vi oplever, at rotterne ofte søger indenfor i efteråret, hvor temperaturen falder. Med en rottespærrer forebygger du let rotter. Vi monterer den på stedet, og du kan også abonnere på service af din rottespærrer. Går du sammen med naboerne, tilbyder vi rabat på installationen

Husk at få tjekket din højvandslukker og undgå vand i kælderen

Vand der står op af toilettet ved skybrud? Når der på kort tid kommer store mængder regn, kan kloakken ude i vejen ikke altid følge med. En højvandslukker forhindrer, at kloakvandet fra kloakken ude i vejen kan løbe baglands i dine kloakrør og komme op igennem risten i din kælder. Vi installerer højvandslukkere, der lever op til alle kravene, og vi instruerer dig grundigt i, hvordan du bruger og vedligeholder din højvandslukker. 

Hvordan hjælper vi dig?

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem uanset om der er tale om installation af rottespærrer, brug for spuling eller en tv-inspektion af din kloak.

På baggrund af vores dialog, får du et uforpligtende tilbud, hvor vi beskriver problemet, den foreslåede løsning og prisen herpå. 

Det er vigtigt for os, at tilbuddet er klart og gennemskueligt, så du er tryg og ved, hvad du kan forvente af os. Det fremgår derfor tydeligt, hvis vi fx skal lave en tv-inspektion, gennemføre en slamsugning eller fx en kloakrensning. Vi gør præcist det, der er nødvendigt, så du kun betaler for det, der skal til. 

Når du har godkendt vores tilbud, så er vi på sagen og tager ansvaret til dit kloakproblem er løst.

FAQ

Vi har her samlet nogle af de spørgsmål, vi ofte får: 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg?

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af, og se hvordan din kloak ser ud. Hvis det, du ser mest af alt ligner en karamel-suppe, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. Suppen består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak?

Hvis din kloak lugter, så kan det være fordi…. også selv om du ikke oplever at fx dit toilet er stoppet. 

 

Hvordan finder jeg min brønd?

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det…. Du kan også kigge efter…. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan Allerød Kommune hjælpe dig med et kort over kloakken på din grund. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud?

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd ligner en karamel-suppe, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. Suppen består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet?

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever, at der fx er modstand i dine kloakrør, så vil vi også foreslå en tv-inspektion, hvor vi filmer indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud. Brud på din kloakrør gør det muligt for rotter at komme op på din grund. 

 

Hvad indebærer en kloakspuling?

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. ….? Oplever vi….. gennemfører vi også en tv-inspektion på stedet, så vi sikrer, at der fx ikke er brud på dine rør.  

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg?

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til Allerød Kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærrer, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Du kan anmelde rotter her: Du kan læse mere her: https://alleroed.dk/borger/vand-kloak-natur-og-miljoe/skadedyr
Først og fremmest skal du anmelde det til din kommune.