Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester i Allerød – kvalitet til tiden 24-7

Vi er din lokale autoriserede kloakmester i Allerød. Book os og få hurtig hjælp. Vi kommer 24-7 og løser dine kloakproblemer.

Har du akut brug for hjælp? Ring +45 42 60 43 43.


Bøvl med kloakken kommer altid ubelejligt – vi står klar 24-7 

RB Kloak i Allerød er eksperter i alt inden for kloak lige fra spuling af tilstoppede kloakker og tv-inspektion til rottebekæmpelse. Problemer med kloakken er ofte skjulte, og de kommer aldrig belejligt. Derfor står vi klar til at hjælpe dig hele døgnet med det, vi er eksperter i – uanset hvad du måtte have brug for. 

Få hjælp nu

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem.

Tre væsentlige grunde til at du skal vælge RB Kloak i Allerød

Vi står klar 24/7 til at hjælpe dig

Kloakproblemer kender ikke klokken. Vi er her hele døgnet, når du har brug for os.  

Høj kvalitet til tiden 

I alt hvad vi gør. Sker der noget uventet, vil du altid modtage et opkald fra os.  

God service baseret på gennemsigtighed 

Vi tager os tid til at forklare og vejlede, så du er tryg og ved præcist, hvad der skal ske.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Vi hjælper dig med alt inden for kloak

Vi er gearet til både store og små opgaver inden for: 

  • Spuling, som afhjælper forstoppelse af fx toilet og vask. 
  • TV-inspektion, der giver et hurtig overblik over din kloak, rør og deres tilstand.
  • Rottespærre, så du selv bestemmer, hvem du vil have besøg af. 
  • Dræn, der sikrer at vægge og gulve er tørre fx i kælderen. 
  • Kloakering, i områder uden for det offentlige kloaksystem. 

 

Vi hjælper dig med 14 års erfaring. Kontakt os +45 42 60 43 43.

 

Bor du i Lynge, Hillerød, Farum, Holte eller Egedal så ring. Vi hjælper i hele Nordsjælland.

Ronnie Borchert står bag RB Kloak 

RB Kloak i Allerød er etableret i 2017 af Ronnie Borchert, der har 14 års erfaring inden for kloakbranchen. Fokus har fra starten været på høj kvalitet i arbejdet, punktlighed og gennemsigtighed i alt, så du ved, hvad vi gør, og hvornår det sker.

Kloakfaget udvikler sig hele tiden, og det er derfor en selvfølge, at alle ansatte er veluddannede og løbende supplerer med kurser både indenfor produktkendskab og teknik. Vores maskiner og teknik er også altid af bedste kvalitet, da de løbende bliver opdaterede for at sikre den ønskede kvalitet i det arbejde, vi laver for dig.

Hvordan hjælper vi dig?

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem. 

På baggrund af vores dialog, får du et uforpligtende tilbud, hvor vi beskriver problemet, den foreslåede løsning og prisen herpå. 

Det er vigtigt for os, at tilbuddet er klart og gennemskueligt, så du er tryg og ved, hvad du kan forvente af os. Det fremgår derfor tydeligt, hvis vi fx skal lave en tv-inspektion, gennemføre en slamsugning eller fx en kloakrensning. Vi gør præcist det, der er nødvendigt, så du kun betaler for det, der skal til. 

Når du har godkendt vores tilbud, så er vi på sagen og tager ansvaret til dit kloakproblem er løst.