Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester med døgnservice i Nordsjælland

Har du en akut stoppet kloak, eller skal du sikre dig mod besøg af rotter? Uanset dit problem sidder vi i RB Kloak klar til at afhjælpe det.

For hurtig hjælp ring til kloakmester med døgnservice i Nordsjælland +45 42 60 43 43

Hvorfor skal vi hjælpe dig?

RB Kloak er din kloakmester med døgnservice i Nordsjælland. Vi består af et dedikeret team, der rykker ud med kort varsel. Vi har fokus på punktlighed og kvalitet i alt, fra du ringer og til vi har løst dit problem. Vi har mere end 20 års erfaring og altid opdateret udstyr. Vi hjælper både med de akutte problemer og med at forebygge skader og udfordring med din kloak.

Vi afhjælper:

  • Stoppet kloak – vores spulevogn fjerner blokeringer
  • De usynlige problemer – vi gennemfører TV-inspektion
  • Besøg af rotter – vi opsætter effektive rottespærrer
  • Fugt i kælderen – via dræn og højvandslukker
  • Rensning af spildevand – vi finder den bedste løsning hvis du bor uden adgang til det offentlige kloaknet

Stoppet kloak – ring til din kloakmester med døgnservice i Nordsjælland

Vi oplever ofte akutte henvendelser vedrørende stoppet kloak. Vandet løber måske kun langsomt ud, eller det står helt stille fra din håndvask eller brusekabinen. Der kan komme mærkelige lyde fra dit afløb, for eksempel boblende lyde. Kommer de boblende lyde fra dit toilet, skal du handle hurtigt. Det kan være et tegn på, at rødder i din have har gjort skade på kloakledningen. Det kan også være, at dit afløb begynder at lugte af svovl. Dette sker også typisk, når din kloak er stoppet. Endelig skal du handle hurtigt, hvis der pludselig kommer vand fra et afløb op af et andet. Det kan nemlig være tegn på et større problem, du hurtigt skal have indkredset.

Lad os få styr på din kloak.

Har du brug for hjælp?

Vi ved, at udfordringer med din kloak aldrig kommer belejligt. Det er derfor vores opgave at finde en løsning hurtigst muligt og minimere dit besvær. Når du ringer til os, kan vi ofte allerede på baggrund af vores erfaring give en ide om løsningen, og hvad det vil kræve. 

Ring til din kloakmester med døgnservice i Nordsjælland. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Læs andres oplevelser af vores arbejde

I 20 år har vi arbejdet for at løse vores kunders problemer hurtigt og effektivt. Vores mål er altid at være din foretrukne kloakmester med døgnservice i Nordsjælland. Vi er derfor taknemmelige for de mange positive anmeldelser, vi har fået på Google.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelighed, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed.

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

Er din kælder vandsikret?

Vi oplever hyppigere store regnmængder, der presser vores offentlige kloak, der ikke kan følge med. Som resultat løber vandet den modsatte vej og står for eksempel pludselig op af dit toilet eller risten i gulvet. Er du ikke hjemme, kan du risikere store fugtskader. Med en højvandslukker sikrer du, at vandet ikke kan løbe den forkerte vej, imens dit spildevand stadig kan løbe væk fra din bolig. Vi bruger altid højvandslukkere, der lever op til alle lovmæssige krav, og du får også en grundig vejledning i, hvordan du selv vedligeholder den, så den virker, når regnen vælter ned.

Sådan hjælper vi dig

Vi er din kloakmester med døgnservice i Nordsjælland. Vi sidder derfor klar til at tage telefonen uanset hvornår du ringer og uanset hvad, du oplever af problemer. Vi kan typisk allerede i telefonen vurdere, hvad det vil kræve at afhjælpe din udfordring, for vi hjælper dig på et fundament af 20 års erfaring med kloakproblemer. Du får altid et uforpligtende tilbud med en detaljeret gennemgang af, hvordan vi vil løse opgaven hos dig. Du får også en pris, så du ved, hvad det indebærer. Når vi har svaret på alle dine spørgsmål, og du har godkendt tilbuddet, går vi

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn