Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester døgnservice

RB Kloak sidder klar til at hjælpe dig med døgnservice i hele Nordsjælland.

Få hurtig hjælp +45 42 60 43 43.

Kloakmester døgnservice
– Et dedikeret team af eksperter
– Baseret på 20 års erfaring
– Altid nyeste udstyr

Kloakmester med døgnservice og 360 graders hjælp

I RB Kloak håndterer vi alle typer af kloakproblemer. Vi tager os af de akutte, og vi hjælper dig også med at forebygge udfordringer med din kloak. Vi foretager spuling af din kloakledning, der fjerner blokeringer. Vi gennemfører TV-inspektion, så vi kan se årsagen til dine udfordringer. Vi får også viden om hvilken stand, din kloak er i. Vi forebygger besøg af rotter effektivt ved at opsætte rottespærre og sikrer et bedre indeklima i din kælder ved at afhjælpe fugt. Er din bolig placeret i åbent land, det vil sige uden adgang til det offentlige kloaknet, finder vi også den bedste løsning til rensning af dit spildevand.

Stoppet kloak – hvad er tegnene?

Som din kloakmester med døgnservice bliver vi ofte kontaktet på grund af problemer med stoppet kloak. Men hvad er tegnene på, at din kloak er stoppet og måske skal spules? Et tydeligt tegn er, at vandet ikke løber ud af din håndvask eller dit badekar. Det kan også være, at det kun siver langsomt ud, og så er det en god ide at reagere. Et andet tegn er lugtgener. Det kan være dit afløb pludselig lugter af svovl. Uanset lugten er det ikke et godt tegn. Mærkelige lyde, for eksempel boblende, fra dit afløb i køkkenvasken, er også et tegn, du skal være opmærksom på. Kommer de boblende lyde fra toilettet, er det med risiko for, at større rødder i haven har lavet alvorlig skade på din kloakledning. Her skal du altid handle hurtigt. Endelig er det et alvorligt tegn, hvis vandet fra et afløb pludselig begynder at komme op af et andet afløb.

Kontakt kloakmester med døgnservice og få hurtig hjælp. Ring på +45 42 60 43 43.

Forebyg uforudsete udgifter med sundhedstjek

Med et abonnement på sundhedstjek sikrer du, at udfordringer med din kloak opdages tidligt. Når udfordringerne er små, er de også ofte lettere og dermed også billigere at udbedre. Når vi gennemfører sundhedstjek af din kloak, filmer vi eksempelvis indefra med et lille kamera, som vi fører ind. På den måde kan vi se hvilken stand kloakken er i, og hvad du derfor kan forvente.

Hør mere om sundhed på abonnement. Ring på +45 42 60 43 43.

Hold din kloak sund og undgå akutte problemer

Når skaden er sket, og vandet for eksempel ikke løber ud, er der ofte ikke noget, du kan gøre. Så skal vi have spulet dine kloakrør, så alt skidt bliver løsnet og fjernet. Men der er flere ting, du i din hverdag kan gøre for at vedligeholde kloakken.

Her er vores 3 råd:

Toilettet: Undlad at putte vatpinde, vådservietter, hygiejnebind og andet i dit toilet. Smid det i stedet i en affaldsspand, som du kan sætte på badeværelset for at gøre det let.
Køkkenvasken: Selv om det kan være fristende, når der er travlt, så undgå at hælde olie eller for eksempel fedtet fra anden i håndvasken. Det er nemlig noget af det, der lettest laver propper i afløbet. Det kan i stedet hældes i en pose og smides i affaldsbeholderen.
Kloakledningen: Det er en god ide at vide, hvor ledningen løber på din grund. På den måde kan du vurdere, om der er risiko for, at rødder fra træer eller store buske kan vokse ned og forårsage skade på ledningen. Du kan også plante nye træer i passende afstand til ledningen.

Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Se vores anmeldelser

På Google kan du læse vores kunders oplevelser af vores arbejde. Anmeldelserne omhandler alle de forskellige opgaver, vi dagligt udfører rundt om i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed.

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

Rotter indtager hyppigere vores hjem

Når det bliver koldt, søger rotterne inden for. Derfor er det en god ide at forebygge besøg, før temperaturerne falder. Med en rottespærre opsat af en autoriseret kloakmester sikrer du effektivt din bolig. Vi anvender altid gennemtestede og VA-godkendte løsninger, ofte typen TX11, som vi opsætter så tæt på kommunens hovedledning som muligt. Modellen kan fås i flere størrelser, så løsningen passer til din bolig. Vi installerer den med det samme, når vi kommer til dig, og du får rabat, hvis du har allieret dig med naboer, der også ønsker effektiv forebyggelse.

Kontakt din kloakmester med døgnservice og få et tilbud.

Vand i kælderen – ligger du søvnløs, når det regner?

Vi oplever oftere store regnmængder, der overbelaster det offentlige kloaknet. Dette sker, fordi kloaknettet ikke er dimensioneret til at håndtere de store mængder afregn. Med en højvandslukker kan du forebygge at vandet grundet vandmængderne bliver presset op igennem din rist eller dit toilet i kælderen. Slukkeren forhindrer nemlig at vandet kan løbe den forkerte vej fra vejen og ind i din kælder, samtidig med at dit spildevand stadig kan forlade din bolig. Vi installerer kun højvandslukkere, der opfylder samtlige regler. Vi sikrer også, at du ved præcist, hvordan du skal vedligeholde den, så den virker optimalt. Herefter kan du sove trygt selv om det regner.

Kloakmester med døgnservice

Problemer med din kloak kommer altid ubelejligt. Derfor står vi klar til hurtigt at hjælpe dig. På baggrund af vores erfaring kan vi typisk allerede i telefonen give dig en ide om, hvad det kræver at udbedre. Vi gennemgår sammen processen, og du har mulighed for at stille alle dine spørgsmål. Du får en plan og et tilbud, som du godkender, inden vi går i gang – uanset om vi skal gennemføre en kloakspuling, lave en tv-inspektion af dine ledninger eller forebygge besøg af rotter.

Ring på +45 42 60 43 43

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn