Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester i Frederikssund – klar til at hjælpe dig døgnet rundt

Lad os hjælpe dig med dine kloakproblemer og oplev en service baseret på punktlighed, kvalitet og gennemsigtighed. 

Har du et akut problem, så ring +45 42 60 43 43

Vi har ekspertisen – uanset hvilket problem, du har med din kloak

Vores dedikerede team af autoriserede kloakmestre rykker ud i Frederikssund og løser alt fra stoppede kloakker, fugt i kælderen til opsætning af rottespærrer. Vi har 14 års erfaring  og altid opdateret udstyr til fx spuling eller TV-inspektion og håndterer derfor både de synlige og ikke-synlige problemer i forbindelse med din kloak.  

Få hjælp nu

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem.

Derfor skal du vælge RB Kloak i Frederikssund

Tilgængelige, når du har brug for os
Kloakbekymringer skal ikke fylde! Derfor står vi klar hele døgnet til at rykke ud og hjælpe dig.

Altid pålidelige 

Vi prioriterer gennemsigtighed, fra du ringer til os, og til vi har løst dit kloakproblem. 

Høj kvalitet til tiden

I alt hvad vi gør. Sker der noget uventet, vil du altid modtage et opkald fra os. 

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Vores ydelser kommer hele vejen rundt om din kloak

Vi er gearet til både store og små opgaver inden for: 

  • Stoppede toiletter eller vaske – vi spuler din kloak 
  • Skjulte problemer – vi gennemfører en TV-inspektion, der giver hurtig afklaring
  • Besøg af rotter – vi forebygger med rottespærre
  • Fugt i din kælder – vi dræner din bolig og sikrer et sundt indeklima 
  • Ingen adgang til det offentlig kloaknet – vi hjælper med en miljørigtig løsning 

Uanset om dit problem er stort eller småt, sidder vi klar. Kontakt os +45 42 60 43 43.

Bor du i Lynge, Hillerød, Farum, Holte eller Egedal så ring. Vi hjælper i hele Nordsjælland.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 14 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Uanset hvilket problem, du har med din kloak, så har vi oplevet det før. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet. 

Du får altid et uforpligtende tilbud med en udførlig beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig, og hvad det vil koste, uanset om der er tale om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærrer.  

Vi vægter pålidelighed højt i alt, og derfor er det vigtigt, at tilbuddet er gennemskueligt, så du ved, hvad du kan forvente. 

Når du har godkendt tilbuddet, så er det vores ansvar at løse dit kloakproblem.

FAQ

Vi har her samlet nogle af de spørgsmål, vi ofte får: 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg?

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af, og se hvordan din kloak ser ud. Hvis det, du ser mest af alt ligner en karamel-suppe, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. Suppen består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak?

Hvis din kloak lugter, så kan det være fordi…. også selv om du ikke oplever at fx dit toilet er stoppet. 

 

Hvordan finder jeg min brønd?

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det…. Du kan også kigge efter…. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan Allerød Kommune hjælpe dig med et kort over kloakken på din grund. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud?

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd ligner en karamel-suppe, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. Suppen består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet?

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever, at der fx er modstand i dine kloakrør, så vil vi også foreslå en tv-inspektion, hvor vi filmer indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud. Brud på din kloakrør gør det muligt for rotter at komme op på din grund. 

 

Hvad indebærer en kloakspuling?

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. ….? Oplever vi….. gennemfører vi også en tv-inspektion på stedet, så vi sikrer, at der fx ikke er brud på dine rør.  

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg?

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til Allerød Kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærrer, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Du kan anmelde rotter her: Du kan læse mere her: https://alleroed.dk/borger/vand-kloak-natur-og-miljoe/skadedyr
Først og fremmest skal du anmelde det til din kommune.