Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester i Hillerød – vi står klar til at hjælpe dig

Stoppet kloak, problemer med rotter eller fugt i kælderen? Ring til RB Kloak, vi er din kloakmester i Hillerød. Vi løser dit kloakproblem.

 

Ring til din kloakmester i Hillerød og lad os hjælpe dig +45 42 60 43 43

 

Din kloakmester i Hillerød står for

  • Kvalitet i alt, hvad vi gør
  • Hjælp hele døgnet rundt
  • Altid opdateret på nyeste teknologi

 

Derfor er vi din kloakmester i Hillerød

Vi et er stærkt team, der består af erfarne rørlæggere. Vi har mødt alle de problemer, du kan opleve med din kloak, og derfor har vi også allerede erfaring med dit problem.

 

Vi afhjælper stoppet kloak ved hjælp af spuling af dine rør. Vi har også mulighed for at gennemføre TV-inspektion, så vi kan lokalisere de ikke synlige problemer, der er årsagen til det, du oplever. Vi har stor erfaring med at opsætte rottespærrer, som forhindrer rotter i din bolig. Vi er også eksperter i at finde den bedste løsning, hvis din bolig er placeret uden for det offentlige kloaknet, det vil sige kloakering i det åbne land.

 

Oplever du vand i din kælder?

Så er du ikke alene. På grund af stigende regnmængder oplever flere og flere boligejere at være generet at vand i kælderen. Vandet kommer for eksempel op igennem risten i forbindelse med store regnmængder, hvor kloakvandet bliver presset den forkerte vej ude fra den offentlige kloak. Dette skyldes, at rørene ikke er dimensionerede til de store mængder af regn, der ofte falder på kort tid.

 

Som din kloakmester i Hillerød afhjælper vi dit problem ved at opsætte højvandslukker i din kælder. Denne løsning gør det umuligt for vandet at løbe fra den offentlige kloak og ende i din kælder. Herved forebygger du blandt andet fugtskader skabt af kloakvand. Vi bruger kun godkendte og sikre højvandslukkere, og du får en grundig gennemgang af, hvordan du vedligeholder din højvandslukker.


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vi samler på tilfredse kunder

Tjek de mange positive anmeldelser på Google. Anmeldelserne omhandler de forskellige opgaver, vi udfører, herunder vores arbejde som kloakmester i Hillerød samt de andre områder, vi yder assistance. Anmeldelserne dækker vidt forskellige opgaver, som vi dagligt hjælper vores kunder med.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Din bundfældningstank skal tømmes! 

Når du har fået etableret en bundfældningstank, bliver den tilmeldt en kommunal tømningsordning. Det er nødvendigt at tømme din tank en gang årligt, da der vil opsamle sig ting i tanken, den ikke selv kan nedbryde. 

 

Der kan opstå flere problemer, hvis tømningen forsømmes: 

Risiko for miljøskader og sundhedsrisici: Hvis der for eksempel kommer overløb. 

At sivbrønden stopper til: Det vil sige, den der leder væsken ud på marken. Fordi der kommer slam med det ”rene vand” ud. Slammet kan også forårsage, at pumpen stopper til.

Forurening af jorden omkring tanken: Er der revner eller huller i bundfældningstanken, kan spildevand sive ud. Dette er særligt problematisk da det ofte er i et område tæt på boligen eller tæt på en vandboring. 

Reduktion af tankens effektivitet: På grund af der ophober sig faste stoffer.

Tilstopning af systemet: Hvis der kommer forkerte ting i toilettet som for eksempel vådservietter eller vatpinde.

 

Bliver din bundfældningstank tømt som den skal og oplever du stadig problemer? Få tjekket din bundfældningstank, så du er sikker på, den er tæt og fungerer optimalt. 

 

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Løs problemerne tidligt – få et sundhedstjek af din kloak

I en travl hverdag reagerer vi ofte først, når problemer bliver alvorlige, og det gælder også i forbindelse med kloakken. Men det kan være dumt at vente med at ringe, til der er gnavende lyde under gulvbrædderne, eller vandet løber den forkerte vej og står op af risten i kælderen. Hvis du for eksempel en gang har prøvet at stå i kloakvand til knæene, så er vi sikre på, at du gerne ville have været foruden den oplevelse.

 

 

Med et sundhedstjek får du syn for sagen. Vi kan via kamera gennemgå dine rør grundigt og se alle de ikke synlige problemer. Du ved herefter, hvilken stand din kloakledninger er i, og du opdager problemer, mens de er hurtigere og dermed billigere at løse. Du ved også, hvad du med fordel kan prioritere at forebygge.

 

Kontakt os for et sundhedstjek af din kloak.

 

Abonner på sundhedstjek hos kloakmester Hillerød 

Med et abonnement på sundhedstjek, ved du altid, hvordan din kloak har det. Når du har en fast aftale med os, tjekker vi nemlig løbende din kloakledning. Det betyder, at du opdager eventuelle problemer, imens de stadig er små og dermed er billigere at udbedre, og du kan også planlægge større indgreb løbende. 

 

Vi oplever et voksende problem med rotter 

Rotterne kommer typisk ind, når temperaturen falder uden for i efteråret. Det er derfor en god ide at sikre, at du har forebygget besøg af rotter før. 

 

Rotterne kommer typisk ind ude fra den offentlige kloak igennem dine rør. Vi opsætter rottespærrer i din kloak tæt ved hovedledningen. En rottespærre gør det umuligt for rotter at komme ind, samtidig med, at spildevandet stadig kan forlade din bolig. Vi anvender altid VA-godkendte rottespærrer, typisk modellen der hedder TX11. Denne model fås i flere størrelser, og vi kan derfor sikre, at den passer perfekt til netop din kloak. Når du bestiller og får installeret samtidig med flere naboer, så giver vi jer alle rabat. 

 

Skriv og få et tilbud på effektiv rottespærre.

 

Sådan vedligeholder du dagligt din kloak

 

Tre gode råd fra din kloakmester i Hillerød:

 

Kun det rigtige i dit toilet og afløb

Brug for eksempel ikke dit toilet som skraldespand. Vatpinde, vådservietter, vatrondeller, skumklude med mere skal altid smides i en skraldespand.

 

Undgå andefedt og madolie i dit afløb

I køkkenet bør du for eksempel smide fedt i en brugt mælkekarton eller i en pose og ud i skraldespanden. Når fedtet størkner, risikerer du nemlig, at det stopper dit afløb.

 

Vid hvor din kloakledning løber på din grund

På den måde kan du nemlig vurdere, om der er risiko for, at rødder fra store træer og buske kan komme ned og lave skade på den. Du kan også plante nye træer og buske med omtanke.

 

Bor du i Allerød, Frederikssund, Farum, Holte eller Egedal så ring. Vi hjælper i hele Nordsjælland.

 

Brug for Kloakmester i Hillerød? Vi sidder klar til at hjælpe dig

Når du kontakter os, starter vi med at danne os et grundigt overblik over dit problem. Vi kan typisk allerede i telefonen give et kvalificeret bud på, hvad der er galt, og hvad det vil kræve at afhjælpe det.

 

Du får et uforpligtende tilbud og en plan, som du godkender, inden vi går i gang, så du præcist ved, hvad du siger ja til.

Ring og lad os afhjælpe dit problem +45 42 60 43 43

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn