Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester i Farum – vi er din døgnhjælp til problemer med kloakken

Stoppet kloak eller brug for hjælp til at undgå rotter i kælderen? RB Kloak er din Kloakmester i Farum. Lad os hjælpe dig, så får du punktlighed, kvalitet i top samt gennemsigtighed fra du ringer, til vi har løst dit problem. 

Akut brug for assistance i Farum? Ring nu for hurtig hjælp +45 42 60 43 43

Vi står klar til at assistere dig! 

 

Kloakmester i Farum – hvorfor skal vi hjælpe dig?

I RB Kloak har vi samlet et dedikeret team af uddannede rørlæggere, der rykker ud med kort varsel i hele Farum. Uanset hvilket problem, du oplever, har vi ekspertisen, der kan løse det. Vi håndterer alt fra stoppede kloakker og forebyggelse af vand i kælderen til opsætning af fx rottespærrer. Vi løser din udfordring på baggrund af 20 års erfaring og altid med opdateret udstyr til fx spuling eller TV-inspektion. Vi kan derfor fange både de synlige og ikke synlige problemer, når vi hjælper dig med din kloak. 

Punktlighed og hurtig hjælp
Kloakproblemer skal bare fikses! Derfor er vi din Kloakmester i Farum tilgængelig 24/7.

 

Topkvalitet leveret til tiden
Vi holder dig opdateret, fx hvis der opstår uforudsete hændelser. 

Transparens og pålidelighed
Vi vægter klar tale fra det øjeblik, du kontakter os, og til din kloaksituation er løst.

Har du et akut opstået problem?

Som din Kloakmester i Gilleleje ved vi alt for godt, at udfordringer med kloakken altid kommer ubelejligt. Vi er derfor sat i verden for hurtigt at finde en løsning, så du undgår unødvendigt besvær. Uanset hvilket problem, du ringer med, kan vi på baggrund af vores erfaring typisk allerede i telefonen give dig en ide om, hvad det kræver at løse det.

360 graders løsning af udfordringer med din kloak

  • Tilstoppede vaske eller toiletter – vores spulevogn løser problemet 
  • Ikke synlige udfordringer – vi opdager dem med vores TV-udstyr 
  • Uventet besøg af rotter – opsætning af rottespærrer forebygger effektivt 
  • Fugtige kældre – ofte er dræn og Isolering vejen til et sundt indeklima 
  • Din bolig har ikke adgang til det offentlige kloaknet – vi finder den bedste løsning  til kloakering i åbent land

Vi har med sikkerhed løst dit problem mange gange tidligere, og nu sidder vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os +45 42 60 43 43.

Bor du i Allerød, Hillerød, Frederikssund, Holte eller Egedal så ring. Vi hjælper i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Lad os lave et sundhedstjek af din kloak

Vi handler ofte først, når problemet er opstået, men det kan være dumt. Opdager du problemet, imens det stadig er lille, kan det ofte udbedres hurtigere og billigere. Med vores udstyr har vi mulighed for at tjekke din kloak og identificere de ikke synlige problemer. Hvis du er i tvivl om tilstanden på din kloak, så lad os tjekke den.

 

Tre gode råd til, hvordan du holder din kloak glad

  1. Undlad at putte forkerte ting som fx vådservietter, hygiejnebind, vatpind m.m. i dit toilet. 
  2. Hæld madolie og fx andefedt i mælkekartoner eller poser, og smid dem ud frem for at hælde det i køkkenvasken. Fedt størkner nemlig, når det afkøles, og du risikerer dermed, at det er med til at blokere dine kloakrør. 
  3. Tjek, at der ikke er store træer eller planter i nærheden af kloakledningen på din grund. Rødderne kan nemlig forårsage skader på ledningen. 

Bor du i Allerød, Hillerød, Farum, Holte eller Egedal så ring. Vi hjælper i hele Nordsjælland.

 

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

 

Efteråret betyder risiko for rottebesøg

Når temperaturen bliver lavere og bladene falder af træerne er det ikke kun os mennesker, der søger inden for. Det gør rotterne desværre også. Hvis du vil undgå uanmeldt besøg kan du med fordel opsætte en rottespærre. Vi installerer den hos dig og giver rabat, hvis du går sammen med dine naboer, så I er flere, der bestiller samtidig. Vi tilbyder også service på abonnement.

 

Undgå vand i kælderen med en højvandslukker

Vi oplever i stigende grad store regnmængder. Med en installeret højvandslukker kan vandet ude fra vejen ikke løbe den forkerte vej, når kloakken kommer under pres. Det betyder, at du undgår, at vandet pludselig fx står op af dit toilet eller din rist i gulvet. Vores højvandslukker lever op til de lovmæssige krav, og vi viser dig også, hvordan du løbende selv skal vedligeholde den, så den er klar til at passe på din kælder.

RB Kloak – 360 graders hjælp til din kloak

Vi er specialiserede i at udføre reparationer af din kloak. Ud over kloakspuling og TV-inspektion af kloakker, forebygger vi uønsket besøg af rotter i dit hjem ved at opsætte rottespærrer. Er der fugt i din kælder, løser vi det typisk ved at opsætte dræn, der skaber et bedre og sundere indeklima. Endelig hjælper vi med at finde den rigtige løsning, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet, dvs. kloakering i åbent land. 

Hvordan hjælper vi dig?

Når du ringer til os, kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad det vil kræve at afhjælpe dit kloakproblem. Uanset hvad du ringer med, har vi nemlig med sikkerhed løst det mange gange før. 

Du får altid et uforpligtende tilbud med en udførlig beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig, og hvad det vil koste, uanset om der er tale om opsætning af rottespærrer, spuling af din kloak eller noget tredje. 

Vi vægter pålidelighed højt i alt, og derfor er det vigtigt, at tilbuddet er gennemskueligt, så du ved, hvad du kan forvente. 

Efter du har godkendt tilbuddet, går vi i gang med at afhjælpe dit kloakproblem.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn