Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling i Gentofte – RB Kloak løser problemer med stoppet afløb

Døjer du med lugtende afløb eller en kloak, hvor vandet kun siver langsomt ud? Vi foretager kloakspuling i Gentofte, der afhjælper dit problem. 

 

Skriv til RB Kloak sidder klar til at hjælpe dig: rb@rb-kloak.dk

 

Effektiv kloakspuling i Gentofte 

Kloakspuling på baggrund af 20 års erfaring 

Altid nyeste viden og teknologi 

Høj kvalitet i løsningen 

 

Kloakspuling i Gentofte – vi fjerner effektivt blokeringer 

Hvis dit afløb lugter, eller vandet kun løber langsomt ud eller helt står stille, er det typisk et tegn på, at der sidder en blokering i rørene. Når vi gennemfører en kloakspuling, fjerner vi effektivt det, der har samlet sig i dine rør og forårsager eksempelvis en lugt af svovl eller metangas. En kloakspuling er hertil med til at forlænge levetiden på dine rør. Herved undgår du fordyrende reparationer af din kloak. 

 

Kloakspuling – hvordan foregår det? 

 

Vi vurderer dit problem 

Hvis vi er i tvivl om, hvorvidt en kloakspuling er nødvendig, gennemfører vi en TV-inspektion, så vi kan få syn for sagen. Herved får du også en generel vurdering af standen på din ledning, og hvad du kan forvente af udgifter til reparationer. 

 

Vi gennemfører kloakspuling 

Hvis det er nødvendigt at gennemfører en kloakspuling i Gentofte, har vi udstyret med og kan foretage den med det samme. Det fungerer ved, at vi sender et højt vandtryk igennem dine rør, som renser og fjerner snavs og blokeringer effektivt. 

 

Vi sikrer, at problemet er løst

Vi tester altid din kloakledning, inden vi kører, så vi er sikrer på, at dit problem er løst. Alt det, der forhindrede vandet i at løbe ud, eller resulterede i en dårlig lugt, skal være fjernet fra dine kloakrør, og det skal fungere optimalt. 

 

Lad os tjekke din kloak og gennemføre kloakspuling i Gentofte. Skriv til os på: rb@rb-kloak.dk


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vi samler på glade kunder i hele Nordsjælland 

Vi er taknemmelige for alle de positive anmeldelser, vi har fået af vores arbejde på Google. Opgaverne omhandler alle de forskellige typer af opgaver, vi dagligt foretager for kunder blandt andet i Gentofte.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Din Kloakmester i Gentofte forebygger rotter i din bolig 

Når temperaturen falder, søger rotter typisk ind i de boliger, hvor de finder adgang. Vi hjælper med at sikre din bolig, så du går fri. Vores rottespærre er VA-godkendt og tilpasses din kloak. Er I flere naboer, der bestiller samtidig, får I alle rabat på installationen. 

 

Er din kælder sikret mod vand? 

I takt med at vi oftere får store regnmængder på kort tid, oplever husejere, at der kommer vand i kælderen. Vandet løber den forkerte vej ude fra den offentlige kloak i vejen, fordi den ikke kan følge med og kommer under pres. Når vi installerer en højvandslukker i din kælder, så forhindrer vi vandet i at løbe ind, imens spildevandet stadig kan løbe fra din bolig. Det betyder, at du trygt kan tage på ferie og sove uden bekymring om natten. Vi bruger højvandslukkere, der lever op til alle lovkrav. Du får en grundig vejledning, så du kan vedligeholde lukkeren, når den er sat op. 

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi hjælper dig, uanset hvilket problem du oplever med din kloak. Når du skriver til os, kan vi ofte hurtigt vurdere, hvad der skal til for at løse dit problem. Vi taler det grundigt igennem med dig, og du får et tilbud, du godkender, inden vi går i gang. 

 

Herefter tager vi ansvaret for, at din kloak bliver fuldt funktionel igen. Uanset om det er et stoppet afløb, uønskede rotter eller fugt i kælderen, der er årsagen til dit opkald. 


Ring til din kloakmester i Gentofte på +45 42 60 43 43

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål, vi ofte får, har vi samlet her:

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til Furesø Kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder.  Tag fat i en Kloakmester i Gilleleje. Vi hjælper dig gerne.  

 

Du kan anmelde rotter her.

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn