Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester i Gilleleje – kloakrensning, slamsugning, spuling eller andet?

RB Kloak er din Kloakmester i Gilleleje. Vi sidder klar til at hjælpe dig – 24 timer i døgnet, syv dage om ugen, og på alle helligdage – uanset hvilket problem du oplever med din kloak. Vores ekspertise omfatter både håndtering af akut opståede problemer og vedligeholdelse af kloakken.

Ring til din Kloakmester i Gilleleje og overlad trygt dit problem til os +45 42 60 43 43

 

Vi garanterer:

 • Hurtig hjælp i Gilleleje 
 • Kvalitet i alt, hvad vi gør  
 • Gennemsigtighed i løsningen 

 

Kloakmester i Gilleleje med over 14 års erfaring

Vi er et team af dedikerede rørlæggere, der gør alt for at løse dit problem hurtigt. Vi tilbyder blandt andet: 

  • Spuling af din kloak, som fjerner forstoppelse 
  • TV-inspektion, som gør det muligt at se ikke synlige problemer 
  • Opsætning af rottespærrer, der forebygger besøg af rotter 
  • Installering af højvandslukker, der sikrer din kælder i forbindelse med skybrud 
  • Håndtering af fugt i kælderen, fx via opsætning af dræn, der sikrer sundere indeklima
  • Den rigtige kloakløsning i åbent land, hvis din bolig ikke har adgang til det almindelige kloaknet

Har du et akut opstået problem?

Som din Kloakmester i Farum ved vi alt for godt, at udfordringer med kloakken altid kommer ubelejligt. Vi er derfor sat i verden for hurtigt at finde en løsning, så du undgår unødvendigt besvær. Uanset hvilket problem, du ringer med, kan vi på baggrund af vores erfaring typisk allerede i telefonen give dig en ide om, hvad det kræver at løse det.

Brug for Kloakmester i Gilleleje? Vi sidder klar til at hjælpe dig nu

Når vi hjælper dig, benytter vi den nyeste teknologi og opdateret udstyr. Alle vores kloakmestre er løbende på kurser og bliver efteruddannet, så vi er klar til at løse dit problem hurtigt med de nyeste metoder.  

Ring og få et uforpligtende tilbud +45 42 60 43 43

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Undgå uforudsete problemer med et sundhedstjek

Typisk opdager vi først problemet, når vandet står op af risten i gulvet, pibler ind af væggene i kælderen, eller der er besøg af rotter under gulvbrædderne. Med et tjek af din kloak kan du opdage eventuelle huller eller potentielle risici ved din kloak, før du står i fx vand til knæene. Hvis du har prøvet at have rotter på besøg, kan du sikkert skrive under på, at det er en oplevelse, du gerne ville have været foruden.  

Når vi laver et sundhedstjek af din kloak, har vi mulighed for via TV at gennemgå dine ledninger og lokalisere de usynlige risici, fx hullet i røret der inviterer rotter ind. Vi kan også vurdere sandsynligheden for, at vandet under skybrud kommer op af din rist. Hvis du er i tvivl om, hvordan din kloak har det, så lad din Kloakmester i Gilleleje gennemgå den. 

 

Sådan kan du holde din kloak vedlige – tre råd:

 1. Put kun det rigtige i dit toilet og afløb. Udelad fx vatpinde og vådservietter. 
 2. Andefedt og fx madolie kan let størkne i dine rør og forårsage propper. Hæld det i stedet i fx poser og smid det ud i din affaldsbeholder. 
 3. Planter du træer, så undlad at sætte dem i nærheden af din kloakledning i haven. Tjek også, om der allerede står store træer eller buske i nærheden af din kloakledning, da deres rødder kan lave forårsage skader. 

Rotter på loftet – eller i kælderen?

Vi afhjælper sidste. Med en rottespærrer undgår du, at rotterne kommer uanmeldt på besøg særligt om efteråret, hvor vejret bliver koldere. Vi giver rabat, hvis I er flere naboer, der bestiller samtidig og installerer den med det samme hos dig. 

 

Vand i kælderen? Sov trygt om natten med en højvandslukker

Oftere og oftere kommer der større regnmængder på meget kort tid. Vi oplever her, at kloakken i vejen ikke kan følge med. Det betyder, at der er risiko for at vandet bliver presset den modsatte vej i rørene for at kommer op af risten i din kælder. Med en højvandslukker forebygger du det og kan derfor roligt tage på ferie. Vores lever op til alle lovmæssige krav, og når vi installerer den, viser vi dig også, hvordan du selv kan vedligeholde den. 

Sådan hjælper vi dig

Når du ringer, taler vi dit problem grundigt igennem, og her kan vi typisk allerede fortælle, hvad det kræver at afhjælpe det. Du får altid et uforpligtende tilbud og en plan for, hvad der skal ske. Vi går tilbuddet og planen igennem med dig, så du ved, hvad du kan forvente, inden vi går i gang uanset, om vi skal hjælpe dig med et stoppet afløb, opsætning af rottespærrer eller fx en højvandslukker.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn