Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester i Holte – vi hjælper 24-7 med dine kloakproblemer

Punktlighed, kvalitet i top og transparens fra du ringer, og til vi har løst dit problem. RB Kloak er din Kloakmester i Holte, uanset om du har et stoppet afløb, vand i kælderen eller fx brug for forebyggelse af rotter. Lad os hjælpe dig!

Oplever du et akut problem i Holte, så ring nu +45 42 60 43 43.

 

Derfor er vi din Kloakmester i Holte

Vi har samlet de bedste og mest dedikerede, uddannede rørlæggere, som står klar til at hjælpe dig, uanset hvilket problem du oplever. Vi håndterer alt fra stoppede kloakker til forebyggelse af rotter og fugt i din kælder. Vi laver også et sundhedstjek af din kloak, så du ved, at alt er, som det skal være. Vi har 20 års erfaring og altid opdateret udstyr til fx TV-inspektion eller spuling. Vi identificerer derfor både de åbenlyse og skjulte udfordringer og problemer med din kloak.   

Til rådighed, når du har behov for det
Din Kloakmester i Holte står til rådighed 24/7 for at hjælpe dig.

Altid topkvalitet leveret til tiden
Skulle der opstå uforudsete hændelser, kan du regne med et opkald fra os. 

En aftale er en aftale
Vi vægter pålidelighed, fra du kontakter os, og til dit problem er løst.

Oplever du et akut problem i Holte?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak, og vi kan derfor ofte allerede i telefonen vurdere, hvad det kræver at løse.

Vi er eksperter i alle kloakopgaver

  • Stoppede toiletter eller vaske – vi gennemfører spuling af kloakken 
  • Dårligt indeklima i din kælder – vi fjerner fugt ved at etablere dræn 
  • Ikke synlige udfordringer – igennem TV-inspektion får vi hurtigt syn for sagen 
  • Uanmeldt besøg – vi forebygger effektivt rotter med en rottespærre
  • Manglende adgang til offentligt kloaknet – vi sikrer den rigtige løsning til kloakering i åbent land

Vi har med sikkerhed løst dit problem mange gange tidligere, og nu sidder vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os +45 42 60 43 43.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Lad os lave et sundhedstjek af din kloak

Hvis du er i tvivl om tilstanden på din kloak, så lad os tjekke den. Vi handler ofte først, når problemet er opstået, men det kan være dumt. Opdager du problemet, imens det stadig er lille, kan det ofte udbedres hurtigere og billigere. Med vores udstyr har vi mulighed for at tjekke din kloak og identificere de ikke synlige problemer. 

Ring og få en uforpligtende snak, så finder vi sammen ud af, hvad der giver mening. 

Tre gode råd til, hvordan du holder din kloak glad

  1. Undlad at putte forkerte ting som fx vådservietter, hygiejnebind, vatpind m.m. i dit toilet. 
  2. Hæld madolie og fx andefedt i mælkekartoner eller poser, som du smider ud frem for i køkkenvasken. Fedt størkner nemlig, når det afkøles, og du risikerer dermed, at det er med til at blokere dine kloakrør. 
  3. Tjek, at der ikke er store træer eller planter i nærheden af kloakledningen på din grund. Rødderne kan nemlig forårsage skader på ledningen. 

Uanmeldt rottebesøg – se her hvad du kan gøre

Rotter under gulvbrædderne eller en gnavende lyd i væggen er mange husejeres mareridt. Det sker ofte i efteråret, hvor rotter lige som mennesker trækker inden for pga. de lavere temperaturer. Med en rottespærrer forebygger du effektivt, at rotterne flytter ind hos dig. Hvis I er flere naboer, der bestiller samtidig, så kan I opnå rabat. Du har også mulighed for at abonnere på service af din rottespærrer. 

 

Vand i kælderen? Sov trygt med en højvandslukker

Vand i kælderen betyder også risiko for fugt og dårligt indeklima. Når der falder store mængder regn på kort tid, så sker det, at kloakken ude i vejen ikke kan følge med. Det betyder, at vandet bliver presset den modsatte retning i dine rør og fx pludselig står op af dit toilet. 

En højvandslukker sikrer, at du kan sove trygt. Den gør nemlig at vandet ikke kan komme ind i din kælder. Vi rådgiver i forskellige løsninger og giver rabat, hvis I er flere naboer, der bestiller samtidig. Du har mulighed for at abonnere på service af din højvandslukker, og når vi installerer den, gennemgår vi også grundigt med dig, hvad du selv kan gøre, for at vedligeholde den.

RB Kloak – 360 graders hjælp til din kloak

Vi er specialiserede i at udføre reparationer af din kloak. Ud over kloakspuling og TV-inspektion af kloakker, forebygger vi uønsket besøg af rotter i dit hjem ved at opsætte rottespærrer. Er der fugt i din kælder, løser vi det typisk ved at opsætte dræn, der skaber et bedre og sundere indeklima. Endelig hjælper vi med at finde den rigtige løsning, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet, dvs. kloakering i åbent land. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærrer.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn