Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakmester i Værløse – vi løser alle dine kloakproblemer og forebygger, at de sker

Stoppet kloak eller fx vand i kælderen? Uanset hvad du oplever af problemer med din kloak, så står RB Kloak klar til at hjælpe dig. Vi er din Kloakmester i Værløse, og vi har erfaring både med akutte problemer og ikke mindst med at forbygge, at de sker. 

Brug for kloakhjælp i Værløse nu, så ring +45 42 60 43 43

Vi er her for dig!

 

Fuld-service – din kloakmester i Værløse

Vi er specialiserede i at udføre reparationer af din kloak. Vi tilbyder TV-inspektion af kloakker, som gør det muligt for os at se de ikke synlige udfordringer, og forebygger også besøg af rotter i dit hjem ved at opsætte rottespærrer. Er der fugt i din kælder, løser vi det typisk ved at opsætte dræn, der skaber et bedre og sundere indeklima. Endelig hjælper vi med at finde den bedste løsning til kloakering i åbent land, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet.

Få hjælp nu

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem.

Kloakmester i Værløse – derfor skal vi hjælpe dig

Vores team af dedikerede og uddannede rørlæggere har 20 års erfaring i branchen og anvender altid det nyeste udstyr, der gør det muligt hurtigt af afhjælpe dit kloakproblem. Uanset hvilket problem, du har, kan vi hjælpe dig. 

Få en uforpligtende vurdering

+45 42 60 43 43

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Lad os lave et sundhedstjek af din kloak

Vi handler ofte først, når problemet er opstået, men det kan være dumt. Opdager du problemet, imens det stadig er lille, kan det ofte udbedres hurtigere og billigere. Med vores udstyr har vi mulighed for at tjekke din kloak og identificere de ikke synlige problemer. Hvis du er i tvivl om tilstanden på din kloak, så lad os tjekke den.

 

Tre gode råd til, hvordan du holder din kloak glad

  1. Undlad at putte forkerte ting som fx vådservietter, hygiejnebind, vatpind m.m. i dit toilet. 
  2. Hæld madolie og fx andefedt i mælkekartoner eller poser, og smid dem ud frem for at hælde det i køkkenvasken. Fedt størkner nemlig, når det afkøles, og du risikerer dermed, at det er med til at blokere dine kloakrør. 
  3. Tjek, at der ikke er store træer eller planter i nærheden af kloakledningen på din grund. Rødderne kan nemlig forårsage skader på ledningen. 

Bor du i Allerød, Hillerød, Farum, Holte eller Egedal så ring. Vi hjælper i hele Nordsjælland.

 

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

 

Efteråret betyder risiko for rottebesøg

Når temperaturen bliver lavere og bladene falder af træerne er det ikke kun os mennesker, der søger inden for. Det gør rotterne desværre også. Hvis du vil undgå uanmeldt besøg kan du med fordel opsætte en rottespærre. Vi installerer den hos dig og giver rabat, hvis du går sammen med dine naboer, så I er flere, der bestiller samtidig. Vi tilbyder også service på abonnement.

 

Undgå vand i kælderen med en højvandslukker

Vi oplever i stigende grad store regnmængder. Med en installeret højvandslukker kan vandet ude fra vejen ikke løbe den forkerte vej, når kloakken kommer under pres. Det betyder, at du undgår, at vandet pludselig fx står op af dit toilet eller din rist i gulvet. Vores højvandslukker lever op til de lovmæssige krav, og vi viser dig også, hvordan du løbende selv skal vedligeholde den, så den er klar til at passe på din kælder.

RB Kloak – 360 graders hjælp til din kloak

Vi er specialiserede i at udføre reparationer af din kloak. Ud over kloakspuling og TV-inspektion af kloakker, forebygger vi uønsket besøg af rotter i dit hjem ved at opsætte rottespærrer. Er der fugt i din kælder, løser vi det typisk ved at opsætte dræn, der skaber et bedre og sundere indeklima. Endelig hjælper vi med at finde den rigtige løsning, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet, dvs. kloakering i åbent land. 

 

Vi er eksperter i kloakering i åbent land 

Når din bolig er placeret i et område, hvor der ikke er adgang til den offentlige kloak, finder vi den bedste løsning til rensning af dit spildevand. Det er for eksempel tilfældet i flere landzoner og også i nogle sommerhusområder. 

 

En bundfældningstank, også kaldet en septiktank, er en af de mest almindelige metoder til at rense spildevand i det åbne land, men der findes også andre metoder. Hos RB Kloak er vi eksperter i at finde den mest optimale løsning til at rense dit spildevand. 

 

Vi har styr på reglerne i forbindelse med septiktanke 

Der er mange regler, du skal kende, når du skal etablere en septiktank. Først og fremmest handler reglerne om, hvor anlægget må placeres. Det er både i forhold til, hvor tæt den må være på dit hus, andre septiktanke og også vandboringer i nærheden af dig. Der er også regler for, hvordan tanken skal være dimensioneret i forhold til din husstand og bolig. Det er derfor vigtigt, at det altid er en autoriseret kloakmester med speciale i septiktanke, der hjælper dig. Du skal også huske at søge tilladelse hos kommunen. 

 

Når vi hjælper dig, tager vi først ansvaret for at finde den optimale løsning til rensning af dit spildevand. Herefter sikrer vi, at alle regler overholdes i forbindelse med etableringen. Vi er også specialister i vedligeholdelse af septiktanke, så tanken renser spildevandet optimalt.  

 

Ring til os på 42 60 43 43 og få et tilbud på etablering af en septiktank.

Hvordan hjælper vi dig?

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem. 

På baggrund af vores dialog, får du et uforpligtende tilbud, hvor vi beskriver problemet, den foreslåede løsning og prisen herpå. 

Det er vigtigt for os, at tilbuddet er klart og gennemskueligt, så du er tryg og ved, hvad du kan forvente af os. Det fremgår derfor tydeligt, hvis vi fx skal lave en tv-inspektion, gennemføre en slamsugning eller fx en kloakrensning. Vi gør præcist det, der er nødvendigt, så du kun betaler for det, der skal til. 

Når du har godkendt vores tilbud, så er vi på sagen og tager ansvaret til dit kloakproblem er løst.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn