Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakservice i Allerød – RB Kloak løser dit kloakproblem med fokus på kvalitet og punktlighed

Få hurtig kloakservice i Allerød, vi sidder klar til at hjælpe dig ring +45 42 60 43 43.

 

Kloakservice i Allerød – 3 gode grunde til at vi skal hjælpe dig

Vi er et dedikeret team af uddannede rørlæggere 

Mere end 20 års erfaring med at løse kloakproblemer 

Det nyeste udstyr, der hurtigt klarer udfordringen

CTA: Få et uforpligtigende tilbud 

 

360 graders hjælp – kloakservice i Allerød  

Vi håndterer både akutte problemer og forebygger at de sker. Vi tilbyder TV-inspektion af din kloak, så du får syn for sagen i forhold til din udfordring. Du kan også få en vurdering af din kloaks tilstand, så du ved, hvad du kan forvente af udgifter. Vi forhindrer besøg af rotter ved at opsætte rottespærre i din kloak og afhjælper fugt i din kælder så du får et bedre indeklima. Bor du i en bolig uden adgang til det offentlige kloaknet, hjælper vi dig med den bedste løsning til kloakering i åbent land. 

 

I RB Kloak arbejder vi for tilfredse kunder 

Derfor er vi glade for alle de positive anmeldelser, vi har fået på Google. Vores fokus er altid på at efterlade dig tilfreds og glad, når vi har løst din udfordring. Anmeldelserne omhandler alle de forskellige typer af opgaver, vi foretager, blandt andet i forbindelse med kloakservice i Allerød. 

 

Sundhedstjek – undgå at få uventet brug for kloakservice i Allerød 

Det kan være dyrt og dumt at vente med at handle, til du står med et uventet problem. Hvis du opdager problemet, imens det er lille, kan det ofte være både lettere at udbedre og billigere for dig. Vi gennemfører sundhedstjek af din kloak. Her filmer vi den for eksempel inde fra, så du præcist ved, hvilken stand din kloak er i. 

 

Lad os lavet et sundhedstjek af din kloak. CTA. 

 

Sådan holder du din kloak ved lige – 3 råd: 

  1. Put kun det rigtige i din kloak – dvs. undgå for eksempel vatpinde, vådservietter, hygiejnebind m.m. i dit toilet. 
  2. Hæld ikke andefedt eller for eksempel madolie i dit afløb – kom det i stedet i tomme mælkekartoner eller poser, som du kan putte i affaldsspanden. Det størknede fedt kan risikere at skabe blokering i din kloak. 
  3. Vær opmærksom på, at der ikke er rodnet fra store træer i nærheden af din kloakledning på din grund. Det kan nemlig være årsag til skader på ledningen. 

 

Hvordan ved du, at din kloak er stoppet? 

Der er flere tegn, du kan se efter. Det kan for eksempel være, at vandet ikke løber ud med samme hastighed, som det plejer, og måske står flere centimeter op i brusekabinen. Boblende lyde fra dit afløb i køkkenet eller fra toilettet kan også være et tegn på, at kloakken er ved at stoppe til. Du skal dog være opmærksom på, at lydene i forbindelse med udskyl i toilettet også kan skyldes skader på ledningen forårsaget af rodnet i din have. En anderledes lugt af for eksempel svovl eller metangasser er også et tegn, du skal undersøge nærmere. Oplever du pludseligt, at vandet fra et afløb kommer op af et andet, er det et tegn, du skal tage alvorligt og handle på. Det tyder nemlig på, at problemet er større og mere alvorligt. 

 

Oplever du problemer med din kloak, så kontakt os for at få det tjekket. CTA 

 

Bor du i Værløse, Farum, Egedal eller  Hillerød så skriv. RB Kloak står for kloakservice i hele Nordsjælland. 


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

Er dit hus sikret mod rotter?

Om efteråret, hvor det bliver koldere, søger rotterne ligesom os indenfor. Hvis du vil sikre dig mod rotter, er det en god ide at få en autoriseret kloakmester til at opsætte en rottespærre. Vi opsætter den så tæt på kommunens hovedledning som muligt og anvender altid gennemtestede og VA-godkendte løsninger, ofte typen TX11. Den kan nemlig fås i flere størrelser, så vi sikrer den optimale løsning for dig. Når vi kommer hos dig, installerer vi den med det samme, og du opnår rabat, hvis I er flere naboer, der får installeret på samme tid. 

Forebyg vand i din kælder

Med oftere og stigende mængder af regn, bliver risikoen for vand i din kælder også større. En højvandslukker forhindrer effektivt, at vandet ude i kloakken i vejen løber den forkerte vej, når den kommer under pres. Det er det, der forårsager, at der for eksempel pludselig står vand op af dit toilet eller din gulvrist. Med en højvandslukker fra os er du garanteret, at den lever op til alle de lovmæssige krav. Når vi installerer den, gennemgår vi også sammen med dig, hvordan du løbende vedligeholder den, så du sikrer den passer på din kælder. 

Kloakservice i Allerød 24-7

Du er ofte ikke herre over, hvornår du får brug for hjælp. Derfor sidder vi klar hele døgnet til at hjælpe dig. Vi kan på baggrund af vores erfaring for det meste allerede i telefonen vurdere, hvad det vil kræve at afhjælpe dit problem. Du får herefter en plan og et tilbud, som vi gennemgår, inden vi går i gang – uanset om vi skal håndtere fugt i kælderen, forebygge rotter eller hjælpe dig med et stoppet afløb. 


Ring på +45 42 60 43 43

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn