Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakservice i Gentofte – RB Kloak løser effektivt dit kloakproblem

Effektiv kloakservice i Gentofte, når du har brug for os.

 

Kloakservice i Gentofte – derfor skal du vælge os 

Mere end 20 års erfaring med kloakfaget

Altid fokus på kvalitet og punktlighed 

Et kvalificeret team med det nyeste udstyr

 

Få rådgivning og hjælp til afløb, der lugter. Skriv til os på: rb@rb-kloak.dk

 

Kloakservice i Gentofte – uanset hvad du har brug for 

Har du et akut problem, eller ønsker du at forebygge irriterende udgifter? Vi hjælper dig uanset, hvad der er baggrunden for din henvendelse. Vi tilbyder sundhedstjek på abonnement, hvor vi løbende tjekker din kloak, blandt andet med TV-inspektion af din ledning. Her får du syn for sagen, og du ved herefter præcist, hvilken stand din ledning er i. Vi forebygger også besøg af rotter, som typisk kommer ind, når det bliver koldere vejr. Det kan også være, at du oplever at vandet ikke løber ud, eller at der er fugt i kælderen. Det er mere akutte problemer, som vi hjælper dig med på baggrund af den nyeste viden og teknologi. 

 

Læs positive anmeldelser af vores arbejde 

I RB Kloak arbejder vi hver dag for at sikre, at vores kunder er tilfredse med det, vi laver. Det er det, der er vores drivkraft. Vi ved også, at det betyder noget for dig, når du har brug for hjælp. Anmeldelserne omhandler vores arbejde med kloakservice i Gentofte og de mange andre steder i Nordsjælland, hvor vi dagligt hjælper vores kunder. 

 

3 gode råd 

Som en del af vores kloakservice i Gentofte rådgiver vi dig, så du kan passe godt på din kloak. Du får her tre af de råd, vi ofte giver:  

  • Brug din kloak fornuftigt: Put aldrig hygiejnebind, vatpinde, servietter eller lignende i dit toilet.
  • Andefedt og madolie må ikke komme i din håndvask: Det er nogle af de største syndere, når det kommer til at lave forstoppelse i dit afløb. Når olien eller fedtet størkner, sætter det sig nemlig fast i dit afløb. Hæld det i stedet i en pose og smid det i dit restaffald. 
  • Undgå store rødder oven på din ledning i haven: Vær opmærksom på, om der er store træer oven på din ledning nu og tænk dig om, når du planter nye træer eller buske i din have. 

 

Læs om tegnene på stoppet kloak 

Der er flere tegn, der enkeltvis eller samlet kan vise dig, at din kloak er stoppet eller ved at blive det. Mest tydeligt er det selvfølgelig, at dit vand slet ikke løber ud eller kun langsomt siver ud af dit afløb. 

 

Det kan også være, at du pludselig begynder at høre mærkelige lyde, for eksempel en boblende lyd fra dit afløb. Boblende lyde fra dit toilet kan dog også være tegn på, at der er skader på kloakledningen. Det er derfor en god ide at få det undersøgt hurtigt. En grim lugt kan også være tegn på, at din kloak er ved at stoppe til. Det kan være en lugt af svovl eller metangas. 

 

Endelig skal du reagere hurtigt, hvis du oplever, at der pludselig kommer vand op af dit afløb, særligt hvis vandet kommer fra et andet afløb i din bolig. Det kan nemlig være tegn på et større problem. 

 

Kontakt os og lad os tjekke problemerne med dit afløb.

 

Bor du i Værløse, Farum, Egedal eller  Hillerød, så skriv. Vi står i RB Kloak for kloakservice i hele Nordsjælland. 


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Tjek vores positive anmeldelser på Google 

Vi hjælper hver dag med det formål at løse problemer og sikrer at vores kunder er glade. Vi er derfor taknemmelige for de mange mennesker, der har anmeldt vores arbejde positivt på Google.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

 

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Stigende regnmængder presser kældrene – er du sikret mod vand? 

Med en højvandslukker forebygger du effektivt vand i din kælder. Det bliver mere og mere relevant i takt med, at vi oplever hyppigere og større mængder af regn. De store mængder, som falder på kort tid, presser nemlig den offentlige kloak. Resultatet er, at vandet kommer op igennem risten i din kælder. En højvandslukker sikrer effektivt, at vandet ikke kan løbe den forkerte vej, imens dit spildevand stadig kan forlade din bolig. Vores højvandslukkere lever op til alle lovkrav, og vi gennemgår sammen med dig, hvordan du efter installation kan vedligeholde den. Herefter kan du sove trygt, også når det regner. 

 

24-7 – Kloakservice i Gentofte 

Problemer kommer aldrig belejligt, men uanset hvad tid på dagen, du får brug for kloakservice i Gentofte, sidder vi klar. Typisk kan vi allerede, når du ringer, fortælle dig, hvad det kræver at løse dit problem. Herefter får du en plan og tilbud, du godkender, før vi tager ansvaret for at løse dit kloakproblem. 


Ring til os på +45 42 60 43 43

 

FAQ

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til Allerød Kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. Tag fat i en Kloakmester i Værløse. Vi hjælper dig gerne.  

 

Du kan anmelde rotter her https://alleroed.dk/borger/vand-kloak-natur-og-miljoe/skadedyr

 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn