Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling – RB Kloak rykker hurtigt ud og afhjælper stoppet kloak

Er kloakken stoppet, eller lugter det fælt fra afløbet? RB Kloak rykker ud med kort varsel og foretager en kloakspuling, som fjerner dit problem.

 

Ring til os nu på +45 42 60 43 43. Vi står klar til at hjælpe.

 

Hvorfor vælge RB Kloak til kloakspuling?

 • Erfaring: Vi er et dedikeret team af dygtige kloakfolk med mindst 20 års brancheerfaring
 • Teknologi: Vi har altid nyeste viden og udstyr, så vi hurtigt afhjælper dit kloakproblem
 • TV-inspektion: Mulighed for at gennemføre TV-inspektion af din kloak og se ikke synlige problemer
 • Service i top: Uanset hvad, der er årsag til dine problemer, så løser vi det

 

Hvad indebærer en kloakspuling?

 

En kloakspuling er en effektiv måde at rense og sikre, at din kloak virker.

 

Fjerner snavs: Spulingen fjerner snavs og skidt, som er årsagen til, at afløbet stopper til og fx resulterer i, at dit toilet eller håndvask lugter eller kommer med mærkelige lyde.

 

Højt tryk: Når vi kommer til dig, så har vi det nyeste udstyr med, og vi kan derfor med det samme igangsætte spulingen, så du får løst dit problem. En kloakspuling fungerer ved at sende vand under højt tryk gennem kloakrørene. Metoden fjerner effektivt blokeringer og ophobet affald.

 

TV-inspektion: Hvis det er nødvendigt, udfører vi en TV-inspektion for at identificere skjulte problemer. Med vores kamera kan vi også vurdere kloakrørenes generelle tilstand.

 

Vi er først tilfredse, når vi har løst dit kloakproblem. Vi hjælper dig hele døgnet og alle ugens dage. Ring, så vi kan hjælpe dig +45 42 60 43 43


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vores kunder er glade

Og vi er taknemmelige for alle de gode anmeldelser, vi får på Google. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går derfor ikke, før vi har løst dit problem. Anmeldelserne handler om alle de forskellige ydelser, vi løbende afhjælper i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed.

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

 

Tre gode råd til, hvad du selv kan gøre, for at holde din kloak glad

 1. Undgå forkerte ting som fx vådservietter, vatpinde og alt for store mængder toiletpapir i dit toilet.
 2. Madolie og andefedt skal i affaldsbeholderen og ikke direkte i afløbet i vasken. Hæld det fx i en pose eller en brugt mælkekarton. Madolie og andefedt er nemlig nogle af kilderne til forstoppelse i kloakken.
 3. Står dine gamle træer og buske lige oven på din kloakledning i haven? I så fald risikerer du at deres rødder laver skader på din ledning. Tjek hvor din kloakledning går også i forhold til når du selv planter nye buske og træer.

 

Lad os lave et sundhedstjek af din kloak

Vi handler ofte først, når problemet er opstået, men det kan være dumt. Opdager du problemet, imens det stadig er lille, kan det ofte udbedres hurtigere og billigere. Med vores udstyr har vi mulighed for at tjekke din kloak og identificere de ikke synlige problemer. Hvis du er i tvivl om tilstanden på din kloak, så lad os tjekke den.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig døgnet rundt
Problemet med kloakken kommer sjældent belejligt. Vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset hvornår dit problem opstår.

Ring på +45 42 60 43 43

 

RB Kloak – 360 graders hjælp til din kloak

Vi er specialiserede i at udføre reparationer af din kloak. Ud over kloakspuling og TV-inspektion af kloakker, forebygger vi uønsket besøg af rotter i dit hjem ved at opsætte rottespærrer. Er der fugt i din kælder, løser vi det typisk ved at opsætte dræn, der skaber et bedre og sundere indeklima. Endelig hjælper vi med at finde den rigtige løsning, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet, dvs. kloakering i åbent land.

 

I RB Kloak samler på glade og tilfredse kunder

Vi er derfor meget taknemmelige for alle dem, vi har hjulpet, som har taget sig tiden til at anmelde os på Google. Det er ikke noget bedre end at løse en opgave, og sige farvel til en tilfreds kunde. På Google er der anmeldelser af alle de forskellige opgavetyper som vi håndterer for kunder i hele Nordsjælland.

 

Stoppet kloak: Hvad er tegnene?

Der er flere ting, der kan fortælle dig, at der er noget galt med din kloak. Du får her nogle af de tegn, vi ofte ser:

 • Vandet trækker langsommere ud. Det siver fx langsommere ud af din vask eller brusekabine – eller står helt stille.
 • Der er boblende. Det kan både komme fra dit toilet og for eksempel din håndvask og er typisk et tegn på, at dit afløb er ved at stoppe til. Kommer lydene fra dit toilet kan det dog også skyldes, at rødder fra store træer har lavet skade på din ledning på din grund.
 • Det lugter mærkeligt. Det kan være en lugt af metangasser eller måske svovl, der pludselig fylder rummet.
 • Vandet fra et afløb kommer op af et andet. Dette er et tegn du skal handle hurtigt på. Det er nemlig ofte noget vi ser, når problemet ikke kun er i forbindelse med et afløb.

 

Lad os kigge på dit afløb! Så vi hurtigt vurdere, om det er nødvendigt at gennemføre en spuling.

 

Der er flere gevinster ved at få spulet afløbet

Først og fremmest fjerner en spuling en eventuel blokering i din kloak, og skaber herved normal gennemløb, så din bolig igen kan komme af med sit spildevand i normal hastighed. Det forebygger oversvømmelser i din bolig, og spulingen fjerner herved også eventuel dårlig lugt, som kan sprede sig til din bolig. En spuling er med til at vedligeholde og forlænge dine ledningers levetid og dermed kan du undgå pludselige uforudsete udgifter og større udskiftninger, særligt hvis du får dine rør tjekket regelmæssigt. Sikrer du et velfungerende kloaksystem på din grund, er det også med til at tilføre værdi til din ejendom. Hertil kommer at du også kan forebygge for eksempel overløb og lækager, der kan være med til at forurene din grund udenfor.

 

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her:

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg?

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir.

 

Hvorfor lugter det fra min kloak?

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret.

 

Hvordan finder jeg min brønd?

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr.

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud?

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir.

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet?

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling?

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg?

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund.

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. Tag fat i en Kloakmester. Vi hjælper dig gerne.

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter.

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn