Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling i Allerød – du får hurtigt hjælp til din stoppede kloak

Et voldsomt lugtende afløb – vi gennemfører kloakspuling i Allerød og afhjælper dit problem. RB Kloak er din lokale kloakmester. 

Skriv til os og slip for bøvlet. 

 

Kloakspuling i Allerød – hvorfor skal vi hjælpe dig? 

Pålidelighed: Vi er her for dig, når du har brug for os. 

Erfaring: Vi er et dedikeret team med over 20 års brancheerfaring.

Kvalitet: Vi leverer altid arbejde i topkvalitet.

TV-inspektion: Vi har det nyeste udstyr og finder ikke synlige problemer.

 

Følgende problemer afhjælpes ofte med kloakspuling

Typiske tegn på, at din kloak er stoppet og derfor måske skal spules: 

  • Mærkelig lugt. Rummet fyldes for eksempel af lugten af svovl eller måske metangasser. 
  • Vandet siver langsommere ud. Det står måske helt stille i din brusekabine eller trækker kun meget langsomt ud. 
  • Boblende lyde. Er et typisk tegn på, at dit afløb er ved at stoppe til og kan både komme fra din håndvask eller dit toilet. Hvis det er sidstnævnte, er det vigtigt også at tjekke, om der er rødder fra større træer i din have, der kan have forårsaget skader på din ledning. 
  • Opstigning af vand i afløb, der kommer fra et andet. Her skal du handle hurtigt, da det ofte er noget, vi ser ved større problemer. 

 

Vi kan hurtigt vurdere, om problemet med dit afløb kræver en kloakspuling. Skriv til os, så kommer vi og kigger på dit afløb. 

 

Kloakspuling – hvad er det? 

Vi rykker ud og gennemfører kloakspuling i Allerød og omkringliggende områder. 

 

En kloakspuling: 

  • Fjerner skidt og snavs: Dette er ofte årsagen til, at dit afløb stopper og fører til lugtgener fra dit toilet eller din håndvask. Snavset kan også forårsage mærkelige lyde fra afløbet. 
  • Gennemføres med højt tryk: Hvis vi vurderer det nødvendigt for at afhjælpe dit problem, gennemfører vi kloakspulingen med det samme. Ved hjælp af højt tryk sender vi vand gennem dine kloakrør for at fjerne blokeringer. 
  • Kan kræve TV-inspektion: For at identificere skjulte problemer kan det være nødvendigt med en TV-inspektion. 

 

Vores mål er at løse dit problem uanset hvilken dag eller tid på døgnet, det opstår. Har du brug for kloakspuling i Allerød? Skriv til os. Vi hjælper dig hurtigt videre.


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

RB Kloak er baseret på tilfredse kunder 

Mange har taget sig tid til at anmelde vores ydelser positivt på Google, og det er vi meget taknemmelig for. Vores mål er altid at efterlade en glad kunde, fordi vi har løst problemet tilfredsstillende. På Google finder du anmeldelser fra kunder i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Forebyg at din kloak stopper til

Er en kloakspuling i Allerød nødvendig rykker vi hurtigt ud, men der er meget du kan gøre for at forebygge, at din kloak stopper til. 

 

  1. Vådservietter, vatpinde og for eksempel for store mængder toiletpapir i toilettet ad gangen er no go! 
  2. Det samme med andefedt og for eksempel madolie, som i stedet skal i affaldsbeholderen. Det stopper nemlig kloakken og er nogle af de helt store syndere. Du kan i stedet putte det i en tom mælkekarton eller i en pose. 
  3. Undgå at have store buske eller træer placeret lige over din kloakledning i haven. Deres rødder risikerer at forårsage skader på den. Vær også opmærksom på, hvor din kloakledning går, når du planter nye træer eller buske. 

 

Få lavet et sundhedstjek

Gør noget før du oplever problemer med din kloak. Identificerer du problemer tidligt, er det ofte både hurtigere og billigere at udbedre dem. Vi kan for eksempel gennemføre TV-inspektion af din kloak og se de usynlige problemer, der kan vokse sig store. 

 

24 timers hjælp til din kloak

Kloakproblemer kommer altid ubelejligt. Vi sidder derfor klar 24 timer alle ugens dage til at hjælpe dig. 


Ring på +45 42 60 43 43 

 

RB Kloak løser dit kloakproblem

Vi har erfaring med at håndtere alle de udfordringer, du kan opleve med din kloak. Ud over kloakspuling i Allerød og andre byer i Nordsjælland, opsætter vi rottespærre, der forhindrer rotter i at komme ind i din bolig. Vi løser problemer med fugt i din kælder typisk ved at opsætte dræn, der sikrer et sundere indeklima, og vi finder også den optimale løsning, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet, det der hedder kloakering i det åbne land. 

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn