Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling i Frederikssund – RB Kloak rykker ud 24 timer i døgnet og afhjælper din stoppede kloak

Boblende lyde eller vand, der løber meget langsomt ud, er sikre tegn på stoppet kloak. RB Kloak gennemfører kloakspuling i Frederikssund og løser dit problem. 

Skriv til os og lad os hjælpe dig. 

 

Kloakspuling i Frederikssund – derfor skal vi hjælpe dig

20 års brancheerfaring: RB Kloak er et dedikeret team.  

Pålidelighed: Vi kommer hurtigt og hjælper dig. 

Topkvalitet: Vores arbejde er altid af højeste standard. 

Moderne udstyr: Vi har det nyeste udstyr og gennemfører TV-inspektion. 

 

Kloakspuling afhjælper stoppet kloak

Følgende problemer er typisk tegn på stoppet kloak og løses ved kloakspuling: 

  • Vandet løber ikke ud. Det sker måske langsomt eller slet ikke fra din håndvask eller din brusekabine. 
  • Lugtgener. Når du træder ind i rummet, kan du mærke en lugt af enten metangasser eller svovl. 
  • Mærkelige lyde. Boblende lyde fra dit afløb betyder ofte, at det er ved at stoppe til. Hvis lydene kommer fra dit toilet, kan det også indikere, at rødder fra større træer eller buske i haven har skadet din ledning. 
  • Vand der kommer op af din kloak. Kommer vandet fra et andet afløb, er det typisk et tegn på et mere alvorligt problem, du hurtigt skal have undersøgt. 

 

Med vores erfaring kan vi hurtigt afgøre, om det vil kræve en kloakspuling at løse dit problem. Skriv til os, og lad os vurdere dit afløb. 

 

Hvad betyder en kloakspuling?

Når vi rykker ud og gennemfører en kloakspuling i Frederikssund, betyder det, at vi:

  • Målrettet fjerner problemet: Det handler om at få fjernet alt det snavs og skidt, som kan forårsage luftgener fra din håndvask eller dit toilet, fremkalde boblende lyde og ultimativt får dit afløb til at stoppe til.   
  • Bruger højt vandtryk til rensning: Med vores moderne udstyr vurderer vi, om en kloakspuling er nødvendig og gennemfører den herefter med det samme. Blokeringerne fjernes, når vand under højt tryk sendes igennem dine kloakrør. 
  • Kan vælge at lave en TV-inspektion: Så vi både kender dine rørs tilstand og kan identificere de skjulte problemer. 

 

Uanset hvornår du skriver til os, så rykker vi hurtigt ud og gennemfører en kloakspuling i Frederikssund.


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vi er taknemmelige for alle anmeldelserne på Google 

RB Kloak lever af tilfredse kunder, og derfor er vi også taknemmelige for dem, der har taget sig tiden til at anmelde os på Google. Anmeldelserne handler om kloakspuling i Frederikssund og de mange andre opgaver, vi løser for kunder rundt om i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

Forebyg problemer med din kloak 

Hvis du har brug for en kloakspuling i Frederikssund, så rykker vores team af erfarende medarbejdere hurtigt ud og gennemfører den med det samme. Men det kan betale sig at forebygge problemer. Her er vores bedste råd til, hvordan du undgår at få en stoppet kloak: 

  1. Andefedt og for eksempel madolie bør ikke ende i din kloak. Det er noget af det, der typisk er årsag til, at din kloak stopper. Du kan i stedet hælde det i en tom mælkekarton og putte det i din affaldsbeholder. 
  2. Det samme gælder vatpinde, store mængder toiletpapir og vådservietter, som heller ikke skal i toilettet men derimod smides i skraldespanden. 
  3. Det er ikke alle, der er opmærksomme på, at rødder fra større træer kan gøre skade på kloakledningen. Undersøg, hvor din kloakledning går på din grund i forhold til placeringen af træer og store buske og vær også opmærksom, når du selv planter nye. 

360 graders hjælp til din kloak

Vi har erfaring med alle de udfordringer, du kan opleve med din kloak. Har du brug for kloakspuling i Frederikssund eller andet, så skriv til os. 

Et sundhedstjek af din kloak kan være godt givet ud 

Problemer med kloakken kommer altid ubelejligt. Derfor kan du med fordel få tjekket din kloak, så du ved, hvilken stand din ledning er i, og hvad du derfor kan forvente. Opdages problemer, imens de stadig er små, er det ofte billigere og hurtigere at udbedre dem. 

 

RB Kloak kommer hele vejen rundt om din kloak 

Ud over kloakspuling i Frederikssund opsætter vi dræn, der løser problemer med fugt i din kælder, installerer godkendte rottespærrer for at beskytte din bolig mod rotter, og vi finder den optimale løsning til kloakering i det åbne land, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet.

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn