Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling i Gentofte – RB Kloak løser problemer med stoppet afløb

Døjer du med lugtende afløb eller en kloak, hvor vandet kun siver langsomt ud? Vi foretager kloakspuling i Gentofte, der afhjælper dit problem. 

 

Skriv til RB Kloak sidder klar til at hjælpe dig: rb@rb-kloak.dk

 

Effektiv kloakspuling i Gentofte 

Kloakspuling på baggrund af 20 års erfaring 

Altid nyeste viden og teknologi 

Høj kvalitet i løsningen 

 

Kloakspuling i Gentofte – vi fjerner effektivt blokeringer 

Hvis dit afløb lugter, eller vandet kun løber langsomt ud eller helt står stille, er det typisk et tegn på, at der sidder en blokering i rørene. Når vi gennemfører en kloakspuling, fjerner vi effektivt det, der har samlet sig i dine rør og forårsager eksempelvis en lugt af svovl eller metangas. En kloakspuling er hertil med til at forlænge levetiden på dine rør. Herved undgår du fordyrende reparationer af din kloak. 

 

Kloakspuling – hvordan foregår det? 

 

Vi vurderer dit problem 

Hvis vi er i tvivl om, hvorvidt en kloakspuling er nødvendig, gennemfører vi en TV-inspektion, så vi kan få syn for sagen. Herved får du også en generel vurdering af standen på din ledning, og hvad du kan forvente af udgifter til reparationer. 

 

Vi gennemfører kloakspuling 

Hvis det er nødvendigt at gennemfører en kloakspuling i Gentofte, har vi udstyret med og kan foretage den med det samme. Det fungerer ved, at vi sender et højt vandtryk igennem dine rør, som renser og fjerner snavs og blokeringer effektivt. 

 

Vi sikrer, at problemet er løst

Vi tester altid din kloakledning, inden vi kører, så vi er sikrer på, at dit problem er løst. Alt det, der forhindrede vandet i at løbe ud, eller resulterede i en dårlig lugt, skal være fjernet fra dine kloakrør, og det skal fungere optimalt. 

 

Lad os tjekke din kloak og gennemføre kloakspuling i Gentofte. Skriv til os på: rb@rb-kloak.dk


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vi samler på glade kunder i hele Nordsjælland 

Vi er taknemmelige for alle de positive anmeldelser, vi har fået af vores arbejde på Google. Opgaverne omhandler alle de forskellige typer af opgaver, vi dagligt foretager for kunder blandt andet i Gentofte.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Hvordan ved du, at din kloak skal spules? 

 

Der er flere tegn, der kan afsløre, at der er brug for en kloakspuling i Gentofte. Det, du kan se efter, er ofte: 

 

  • Vandet løber ikke ud: Vandet bliver i stedet stående i vasken, eller siver kun langsomt ud af vasken. Dette er et tydeligt tegn på, at der er noget galt. 
  • Afløbet lugter: Er også et tegn på, at du med fordel kan få undersøgt dit afløb. Det kan typisk være en lugt af svovl eller metangas. 
  • Der er lyde fra afløbet: Du kan måske høre en boblende lyd fra dit afløb i håndvasken. Er det toilettet, der kommer boblende lyde fra, kan du med fordel få det undersøgt hurtigt. Det kan nemlig skyldes, at der er rødder, som har beskadiget din kloakledning på din grund. 
  • Der kommer vand op af afløbet: Et typisk et tegn på, at der er noget mere alvorligt galt. Særligt hvis vandet kommer fra et andet afløb i din bolig. 

 

I RB Kloak kan vi hurtigt vurdere omfanget af dit problem. Skriv og lad os vurdere, om det kræver kloakspuling i Gentofte: rb@rb-kloak.dk

 

360 graders kloakhjælp 

Vi gennemfører ofte kloakspuling i Gentofte, men vi hjælper også med alle de andre problemer, der kan opstå i forbindelse med din kloak. Vi sikrer et bedre indeklima i din kælder via dræn og forhindrer besøg af rotter via rottespærre. Vi er også specialiserede i at finde den optimale måde at rense dit spildevand, hvis din bolig er placeret uden tilkobling til den offentlige kloak, dvs. kloakering i det åbent land. 

 

Vi hjælper dig på baggrund af 20 års erfaring 

Når vi gennemfører kloakspuling i Gentofte, så er det med en grundig viden og erfaring. Vi ved derfor, hvornår en kloakspuling er nødvendig, og hvornår vi skal se efter andre udfordringer med din kloak. 

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig på: rb@rb-kloak.dk

 

FAQ

 

Hvor løber kloakledningen på min grund? 

Du skal kontakte din kommune for at få en plan over, hvor kloakledningen løber på din grund. 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn