Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling i Hillerød – RB Kloak afhjælper stoppet kloak

Trækker vandet kun langsomt ud? Vi gennemfører kloakspuling i Hillerød og sikrer, at din kloak virker optimalt. 

 

Kontakt os og lad os fjerne dit problem. Skriv til os på: rb@rb-kloak.dk

 

Vi hjælper dig med kloakspuling i Hillerød

Vi har nyeste udstyr og den nyeste viden 

Vi udfører TV-inspektion på stedet

Vi er et stærkt team med 20 års erfaring

 

Kloakspuling afhjælper dit problem

Er din kloak stoppet, er en kloakspuling ofte løsningen. Men hvordan ved du, at din kloak er stoppet? 

  • Det sikre tegn: Vandet løber ikke, eller kun langsomt, ud af din vask eller din brusekabine. 
  • Det lugter fælt: Det kan være en lugt af svovl eller metangas, som spreder sig i hele din bolig. 
  • Der er mærkelige lyde: Måske er det boblende lyde fra afløbet eller fra dit toilet. Er det toilettet, kan det også betyde, at der er større skader på din ledning forårsaget af rodnet i din have. 
  • Der kommer vand op: Står der vand op af din kloak, kan dette også indikere, at der er tale om en forstoppelse. Kommer vandet fra et andet afløb, kan det være tegn på et større problem, du skal have undersøgt hurtigst muligt. 

 

Kloakspuling i Hillerød – hvad indebærer det? 

  • Vi inspicerer:  Så vi kan identificere skjulte problemer og kender dine rørs stand.
  • Vi fjerner problemet: Her er fokus på at fjerne snavs og skidt, som er det, der giver den dårlige lugt, de mærkelige lyde og forhindrer vandet i at løbe ud. 
  • Spuler rørene med et højt vandtryk: Vi vurderer, om en spuling er nødvendig og fører herefter vand under højt tryk igennem rørene. Vi har det nødvendige udstyr og kan gøre dette på stedet. 

 

Vi rykker ud alle ugens dage, hele døgnet og gennemfører kloakspuling i Hillerød.

Kontakt os og lad os vurdere omfanget af dit problem.


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Se anmeldelser af vores arbejde

På Google kan du læse mange anmeldelser af vores arbejde både med kloakspuling i Hillerød og de mange andre opgaver, vi håndterer dagligt for kunder i hele Nordsjælland. Anmeldelserne er positive, og det er det, vi hver dag arbejder for – tilfredse kunder, der anbefaler os. 

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Foregrib problemer og undgå bøvl 

Vi rykker dagligt ud til kloakspuling i Hillerød og mange andre steder på Sjælland, men der er meget, du kan gøre for at undgå, at det bliver nødvendigt. Du får her vores tre bedste råd til, hvordan du passer på din kloak: 

 

  • Toilettet er kun til tre ting: Det betyder, at skumklude, vatpinde og vådservietter skal smides i affaldsspanden. Du skal også passe på med store mængder af toiletpapir på en gang. 

 

  • Din håndvask i køkkenet skal ikke ”smøres”: Madolie og fedt fra anden er nogle af de store syndere, når det kommer til at stoppe dit afløb. I stedet for at hælde det i afløbet, så kom det i en tom mælkekarton og smid den i din affaldsbeholder.

 

  • Pas på rødder i haven: Du har nok ikke tænkt over det, men rødderne fra store træer eller buske kan risikere at vokse ned og gøre skade på din kloakledning. Vær derfor opmærksom på hvor dine rør er, og plant nye træer og buske med omtanke. 

 

Spar penge med et sundhedstjek 

Din kloak skal bare virke. Du tænker typisk slet ikke på den, før der er noget galt – og problemer med kloakken kommer typisk, når du har mindst tid til at tage dig af dem. Derfor anbefaler vi, at du er på forkant og får gennemført et sundhedstjek af din kloak. Herefter ved du præcist, hvilken stand din kloakledning er i, og hvad du kan forvente af udgifter. Udbedringen kan planlægges, og problemerne kan håndteres, imens de stadig er overkommelige, fordi vi opdager dem tidligt. 

 

Kloakspuling i Hillerød 24-7 RB 

Vi står klar til at hjælpe dig, uanset hvornår du får brug for os, og uanset hvilken udfordring du oplever med din kloak. Vi hjælper dig også med at forebygge rotter og skabe bedre indeklima igennem dræn af din kælder. Bor du i åbent land, det vil sige uden adgang til den offentlige kloak, så finder vi den bedste løsning til rensning af dit spildevand. 

 

Skriv, så hjælper vi dig: rb@rb-kloak.dk

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn