Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling i Holte – RB Kloak afhjælper stoppet kloak

Oplever du dårlig lugt eller at vandet ikke løber ordentlig ud af dit afløb? Dette kan være tegn på en stoppet kloak. 

 

Vi varetager kloakspuling i Holte, skriv og lad os hjælpe dig.

 

Vi er de rette til kloakspuling i Holte

Nyeste udstyr og viden

20 års brancheerfaring

Kvalitet i top i alle opgaver 

 

Kloakspuling i Holte – vi afhjælper effektivt dit problem 

Er din kloak stoppet, skyldes det typisk blokeringer, som har ophobet sig i dine rør. Når vi spuler, fjerner vi effektivt blokeringerne, så spildevandet igen kan forlade din bolig fra for eksempel din håndvask og din bruser. En spuling forebygger samtidig oversvømmelser af din bolig og fjerner en eventuel dårlig lugt, som kan have plaget dig fra kloakken. Vi forlænger også dine rørs levetid ved spuling, så du undgår irriterende uforudsete problemer og ekstra udgifter. 

 

Kloakspuling i Holte – hvordan foregår det? 

  1. Vi fjerner effektivt problemet: Når snavs og skidt samler sig i kloakledningen, kan det resultere i forstoppelser. Det er det, der gør, at vandet ikke løber ud, forårsager lugt og mærkelige lyde.  
  2. Med et højt vandtryk: Vi bruger det nyeste udstyr til at sende en vandstråle med højt tryk igennem rørene. Er det nødvendigt, kan vi gøre det med det samme. Vandtrykket river alt snavs med sig, så spildevandet får fri passage igen. 
  3. Og tjekker med TV-inspektion: Er vi i tvivl, tjekker vi med et lille kamera, der føres igennem rørene. Når vi har gennemført en TV-inspektion, kender du også dine rørs almene tilstand. 

 

Uanset hvornår, du har brug for kloakspuling i Holte, sidder vi klar. Kontakt os på telefon +45 42 60 43 43 eller skriv til os på: rb@rb-kloak.dk


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

I RB Kloak samler vi på positive anmeldelser 

Se de positive anmeldelser på Google. Anmeldelserne omhandler kloakspuling i Holte og de mange andre opgaver, vi varetager for vores kunder i hele Nordsjælland. 

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

Sådan ved du, at din kloak skal spules:  

  • Vandet trækker ikke ud: Eller det siver kun langsomt ud af din bruser eller din håndvask. 
  • Grim lugt: Måske lugter det af svovl eller metangasser fra dit afløb. 
  • Mærkelige lyde: Der kommer boblende lyde fra dit afløb. Måske er det boblende lyde, du hører. Kommer det fra din håndvask eller bruser er det typisk et tegn på en forstoppelse. Kommer det fra toilettet, skal du have tjekket, om der er skader på ledningen for eksempel fra rødder i haven. 
  • Vand op af afløbet: Hvis vandet kommer fra et andet afløb, tyder det på, at der er et større og mere alvorligt problem. 

Skriv og lad os besigtige din kloak. Så vurderer vi, om der er brug for en kloakspuling.

Gode råd til vedligeholdelse af din kloak 

Vi står klar til at foretage en kloakspuling i Holte. Men det bedste er selvfølgelig at passe på kloakken, så det slet ikke bliver nødvendigt at få hjælp. Du får her tre råd, der kan hjælpe dig med at vedligeholde din kloak: 

  • Dit afløb er ikke en skraldespand: Det betyder, at vatpinde, vådservietter, skumklude, bind med mere aldrig må komme i dit toilet. Smid det i stedet i affaldsspanden, som du placerer, så du gør det let. 
  • Olie og fedt er no go: Undgå madolie og andefedt. Andefedt og madolie er nemlig noget af det, der hyppigst forårsager forstoppelse. Det størkner og samler sig som propper i kloakken. Hæld det i en tom mælkekarton og smid også det ud i din skraldespand. 
  • Pas på rødder i haven: Store træer og buske kan risikere at forårsage brud på din ledning, når rodnettet vokser sig stort. Være opmærksom på, hvor ledningen løber, så du også kan placere nye træer optimalt. 

Kloakspuling i Holte og alt andet 

Vi hjælper dig på baggrund af 20 års erfaring. Din kloak er derfor i gode hænder hos RB Kloak. Vi løser dit problem og sikrer, at din kloak igen virker optimalt. Uanset om vi skal forebygge rottebesøg, fugt i kælderen eller hjælpe dig med at finde den optimale løsning til rensning af dit spildevand uden for det offentlige kloaknet. Det vil sig kloakering i åbent land. 

Kontakt os, så hjælper vi dig.

FAQ

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: Herfra ens. 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Du kan anmelde rotter her https://alleroed.dk/borger/vand-kloak-natur-og-miljoe/skadedyr

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn