Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling i Lynge – din lokale kloakmester RB Kloak afhjælper dine problemer med stoppet kloak

Trækker vandet ikke ud, og lugter det fra din kloak? Så er din kloak sandsynligvis stoppet. RB Kloak er din lokale kloakmester og foretager kloakspuling i Lynge. 

Skriv til os, vi sidder klar til at hjælpe dig. 

 

Derfor bør du vælge os til kloakspuling i Lynge

Vi er et team med mere end 20 års brancheerfaring

Topkvalitet i vores arbejde fra start til slut

Altid det nyeste udstyr, der løser dit problem

 

Kloakspuling afhjælper stoppet kloak

En kloakspuling fjerner eventuelle blokeringer i din kloak, som har forårsaget forstoppelse. Det betyder, at dit spildevand igen kan løbe ud af for eksempel din håndvask i normalt tempo. Når du får spulet din kloak, forebygger du samtidig oversvømmelse i din bolig, og du undgår den dårlige lugt, som måske har plaget dig. Samtidig er en spuling af din kloak med til at forlænge dine ledningers levetid, og det betyder, at du kan undgå irriterende udgifter – ikke mindst, hvis du får tjekket dine rør regelmæssigt. 

 

Kloakspuling – hvad indebærer det? 

Når vi rykker ud og gennemfører kloakspuling i Lynge, så betyder det, at vi:

  • Målrettet fjerner problemet: Det handler om at få fjernet alt det snavs og skidt, som resulterer i for eksempel luftgener fra din håndvask eller dit toilet, i boblende lyde, og som ultimativt får dit afløb til at stoppe.  
  • Renser med højt vandtryk: Med det nyeste udstyr vurderer vi, om en kloakspuling er nødvendig og gennemfører den herefter med det samme. Blokeringerne fjernes, når vand under højt tryk sendes igennem dine kloakrør. 
  • Kan lave en TV-inspektion: Så vi både kender dine rørs stand og kan identificere de skjulte problemer. 

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig, uanset hvornår du har brug for kloakspuling i Lynge.


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vi har tilfredse kunder 

Vi samler på glade og tilfredse kunder og er derfor taknemmelige for de mange gode anmeldelser af RB Kloak på Google. Anmeldelserne omhandler alle de opgaver, vi gennemfører for vores kunder blandt andet kloakspuling i Lynge.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

Hvad kan være tegn på, at din kloak skal spules?

 

  • Der er ikke gennemløb. Vandet bliver i for eksempel vasken eller brusekabinen, eller det løber kun langsomt ud. 
  • Det lugter fra dit afløb. Det kan for eksempel være lugten af svovl eller måske metangasser. 
  • Der kommer boblende lyde fra dit afløb. Det kan være et tegn på, at dit afløb er ved at stoppe til og kan både komme fra dit toilet og din håndvask. Hvis det er fra dit toilet, er det mere alvorligt, da det kan være fordi, at rødder fra større træer i din have har beskadiget din kloakledning. 
  • Der kommer vand op af din kloak. Hvis vandet kommer fra et andet afløb, tyder det på, at der er et større og mere alvorligt problem. 

Lad os vurdere, om der er brug for en kloakspuling. 

Gode råd til vedligeholdelse af din kloak

Hvis din kloak er stoppet, rykker vi ud og gennemfører en kloakspuling i Lynge. Det kan dog betale sig at tænke over, hvordan du kan undgå, at der sker igen. Her er vores tre bedste råd: 

  1. Put kun det rigtige i dit afløb. Det betyder for eksempel, at vatpinde og vådservietter aldrig må komme i kloakken. 
  2. Undgå madolie og andefedt. Det er nogle af de største syndere, når det kommer til at stoppe dit afløb. Hæld det i stedet i en pose, eller i en tom mælkekarton, og smid det derefter i din affaldsbeholder. 
  3. Vær opmærksom på store træer eller buske i din have. Er de placeret over din kloakledning på din grund, kan rødderne nemlig forårsage stor skade på din ledning. Vær også opmærksom på, hvor du placerer nye træer og buske. 

Din kloak er i gode hænder hos RB Kloak
Med 20 års erfaring i branchen, kan du trygt stole på, at vi løser dine kloakproblemer. Uanset om du har brug for kloakspuling i Lynge eller noget helt andet.

Skriv til os, så hjælper vi dig. 

360 graders hjælp

Vi hjælper dig med en lang række problemer. Ud over kloakspuling i Lynge, så forhindrer vi rotter i at komme ind i din bolig via godkendt rottespærre, afhjælper fugt i din kælder via dræn og finder den bedste løsning til kloakering af din bolig, hvis den ikke har adgang til det offentlige kloaknet, dvs. kloakering i det åbne land.

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn