Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling i Nordsjælland – RB Kloak afhjælper hurtigt stoppet kloak

Døjer du med en stoppet kloak i din bolig, eller er du i tvivl om, hvad der er galt? Vi er din kloakmester og foretager kloakspuling i Nordsjælland. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig. 

 

Effektiv kloakspuling i Nordsjælland 

20 års erfaring med kloakspuling

Nyeste teknologi og udstyr

Altid top kvalitet til tiden

Kloakspuling fjerner effektivt blokeringer i din kloak 

Når vi fjerner blokeringen, løber dit spildevand igen ud af afløbet i din vask eller for eksempel i din brusekabine. En kloakspuling fjerner også effektivt den eventuelle dårlige lugt af for eksempel svovl eller måske metangasser, som har plaget dig, og du forebygger, at der kommer oversvømmelse i din bolig. En kloakspuling er hertil med til at forlænge levetiden på din ledning. Det kan betyde, at du undgår fordyrende reparationer af din ledning på din grund – særligt hvis du får lavet et sundhedstjek af dine rør regelmæssigt. 

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Når vi gennemfører en kloakspuling, så indebærer det, at vi: 

  • Vurderer, om det er nødvendigt: Er vi i tvivl, gennemfører vi en tv-inspektion for at identificere ikke synlige problemer. Så får du også en vurdering af ledningens almene tilstand, og dermed en ide om, hvad du kan forvente af kommende udgifter. 
  • Spuler dine rør: Er det nødvendigt, så gennemfører vi en kloakspuling af ledningen via et højt vandtryk, som vi sender igennem rørene, og som renser og fjerner eventuelle blokeringer effektivt. Vi gennemfører det med det samme. 
  • Sikrer, at problemet er løst: Inden vi kører, sikrer vi os, at alt snavs og skidt er fjernet – det der forhindrede passagen af vand, skabte den eventuelle dårlige lugt eller var årsagen til de boblende lyde fra afløbet. 

 

Skal vi tjekke din kloak? Vi rykker ud og gennemfører kloakspuling i Nordsjælland.


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

RB Kloak samler på tilfredse kunder i hele Nordsjælland 

På Google har vi gode anmeldelser af vores arbejde blandt andet med kloakspuling i Nordsjælland. Vores kunder er omdrejningspunktet for vores forretning, og derfor er vi meget glade for de mange, der har taget sig tiden til at anmelde vores arbejde.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

Typiske tegn på, at din kloak skal spules 

 Der er flere tegn, som kan afsløre, at det er nødvendigt med en kloakspuling: 

  • Stoppet afløb: Det betyder, at vandet bliver stående for eksempel i din vask eller måske kun langsomt løber ud af din brusekabine.  
  • Lugtgener: Et andet tegn er, at det lugter voldsomt fra dit afløb. Det kan for eksempel være lugten af metangasser eller svovl.
  • Mærkelige lyde: Det kan for eksempel være boblende lyde, som kommer op af afløbet i din håndvask. Er det dit toilet, der siger boblende lyde, skal du tage det meget alvorligt. Det kan nemlig være pga. skader på ledningen forårsaget af store rødder fra træer i din have. 
  • Vand op af afløbet: Det er ofte et tegn på et større problem, hvis vandet kommer fra et andet afløb. 

Vi kan vurdere, om der er tale om et lokalt problem, eller om det kræver en kloakspuling at løse. 

Vil du vedligeholde din kloak? 

Er problemet opstået, så kommer vi gerne og gennemfører en kloakspuling i Nordsjælland. Men der er flere ting, du kan gøre for at holde din kloak ved lige. Det kan betale sig, så du undgår større udskrivninger. 

Vores tre bedste råd er: 

  1. Kloakken skal bruges til det, den er tiltænkt og ikke til andet. Det betyder, at du skal putte for eksempel skumklude, vatpinde og lignende i en affaldsbeholder og ikke i dit toilet. 
  2. I køkkenet er det vigtigt at undgå for eksempel madolie og fedt fra juleanden. Det er blandt de mest almindelige årsager til, at dit afløb stopper til. Det er derfor meget bedre at putte det i en pose eller en brugt mælkekarton og smide det ud i affaldsbeholderen. 
  3. Endelig oplever vi, at der i haven også findes potentielle syndere i form af rødder fra store træer eller buske. De kan vokse ind i ledningen og forårsage skader. Det er derfor en god ide at vide, hvor ledningen ligger på din grund, så du både kan vurdere nuværende træers placering og tage hensyn til det, når du planter nye. 

Hele vejen rundt om din kloak 

Vi gennemfører hvert år mange kloakspulinger i Nordsjælland, men vi hjælper også med alle de andre problemer, der kan opstå i forbindelse med din kloak. Vi forhindrer for eksempel, at rotter kan kravle ind igennem rørene og gøre skade på din bolig, og vi er også specialister i at finde løsninger til kloakering i åbent land, dvs. når din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet. 

20 års erfaring 

Når vi gennemfører kloakspuling i Nordsjælland, så gør vi det på baggrund af 20 års erfaring. Vi ved præcist, hvornår det er nødvendigt, og kan hjælpe dig uanset hvilket problem, der er tale om. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig.

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn