Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Kloakspuling i Nordsjælland – RB Kloak rykker ud 24-7 og fjerner forstoppelser

Vi klarer kloakspuling i Nordsjælland alle ugens dage, også på helligdage, når du oplever problemer med din kloak. Det kan være, den lugter, eller at vasken er stoppet. Måske kommer der mærkelige lyde fra den?

Vi står klar til at hjælpe dig nu, ring +45 42 60 43 43.

Kloakspuling i Nordsjælland – derfor skal vi hjælpe dig

I RB Kloak er vi et dedikeret team bestående af uddannede rørlæggere, der hjælper dig på baggrund af 14 års brancheerfaring. Vi anvender altid det nyeste udstyr, når vi gennemfører en kloakspuling. Hvis det er nødvendigt, kan vi også straks lave en TV-inspektion af din kloak for at klarlægge problemet og afhjælpe det. Uanset hvad, der er årsag til dine problemer, så løser vi det. 

Få hjælp nu

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem.

Hvad er en kloakspuling?

Din kloak kan stoppe, hvis der sætter sig snavs og skidt fast indvendigt i rørene. Det er det, der er årsagen til, at din håndvask eller toilet lugter eller siger mærkelige lyde – eller at vandet ikke kan trække ud. En effektiv måde at fjerne dette er vand med højt tryk, og det er det, der kaldes en kloakspuling. 

Vi har det nyeste udstyr med, når vi rykker ud for at gennemføre en kloakspuling i hele Nordsjælland. Vi kan derfor gå i gang med at løse dit problem med det samme. Nogle gange kræver det, at vi gennemfører en undersøgelse af rørene ved hjælp af en TV-inspektion, der kan gøre os klogere på problemet og også kan vise os rørenes almene tilstand. 

Målet er altid at løse dit problem, og vi er først tilfredse, når det er lykkes. Ring, og lad os hjælpe dig +45 42 60 43 43

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

Tre gode råd til, hvad du selv kan gøre, for at holde din kloak glad 

  1. Undgå forkerte ting som fx vådservietter, vatpinde og alt for store mængder toiletpapir i dit toilet. 
  2. Madolie og andefedt skal i affaldsbeholderen og ikke direkte i afløbet i vasken. Hæld det fx i en pose eller en brugt mælkekarton. Madolie og andefedt er nemlig nogle af kilderne til forstoppelse i kloakken. 
  3. Står dine gamle træer og buske lige oven på din kloakledning i haven? I så fald risikerer du at deres rødder laver skader på din ledning. Tjek hvor din kloakledning går også i forhold til når du selv planter nye buske og træer. 

Lad os lave et sundhedstjek af din kloak 

Vi handler ofte først, når problemet er opstået, men det kan være dumt. Opdager du problemet, imens det stadig er lille, kan det ofte udbedres hurtigere og billigere. Med vores udstyr har vi mulighed for at tjekke din kloak og identificere de ikke synlige problemer. Hvis du er i tvivl om tilstanden på din kloak, så lad os tjekke den.

Vi hjælper dig med 14 års erfaring. Kontakt os +45 42 60 43 43.

RB Kloak – 360 graders hjælp til din kloak

Vi er specialiserede i at udføre reparationer af din kloak. Ud over kloakspuling og TV-inspektion af kloakker, forebygger vi uønsket besøg af rotter i dit hjem ved at opsætte rottespærrer. Er der fugt i din kælder, løser vi det typisk ved at opsætte dræn, der skaber et bedre og sundere indeklima. Endelig hjælper vi med at finde den rigtige løsning, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet, dvs. kloakering i åbent land. 

Hvordan hjælper vi dig?

Vi sidder klar ved telefonen hele døgnet. Vi kender til alle de problemer, der kan opstå i forbindelse med en kloak, og derfor kan vi som regel hurtigt vurdere, hvad der skal til for at hjælpe dig med dit problem. 

På baggrund af vores dialog, får du et uforpligtende tilbud, hvor vi beskriver problemet, den foreslåede løsning og prisen herpå. 

Det er vigtigt for os, at tilbuddet er klart og gennemskueligt, så du er tryg og ved, hvad du kan forvente af os. Det fremgår derfor tydeligt, hvis vi fx skal lave en tv-inspektion, gennemføre en slamsugning eller fx en kloakrensning. Vi gør præcist det, der er nødvendigt, så du kun betaler for det, der skal til. 

Når du har godkendt vores tilbud, så er vi på sagen og tager ansvaret til dit kloakproblem er løst.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn