Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Montering af rottespærre – sikrer din bolig mod irriterende besøg af rotter

RB Kloak er din hjælper, når det kommer til montering af rottespærre.

Få et uforpligtigende tilbud på montering af rottespærre i hele Nordsjælland +45 42 60 43 43
– 20 års erfaring med forebyggelse af rotter
– Rabat når I er flere naboer, der bestiller
– VA-godkendte rottespærrer

Rotter er et stigende problem i danske boliger

Derfor vælger mange montering af rottespærre i deres bolig. Det er nemlig en lille udgift set i forhold til de mange problemer rotterne tager med sig ind i din bolig. De udgør en sundhedsrisiko, fordi de kan tage sygdomme med sig, ofte er der materiel skade, fordi de gnaver i alt og hertil kommer alt besværet.

Typisk oplever vi massive problemer, når temperaturen falder i efteråret. For ligesom os mennesker, søger rotterne nemlig også inden for her, når vejret bliver koldt. Bestiller du montering af rottespærre inden, kan du altså trygt gå vinteren i møde.

Rottespærre – sådan passer den på din bolig

Montering af rottespærre sker i dit kloaksystem, men så tæt på den offentlige kloak som muligt. Vi sætter den typisk i din regnvands- eller kloakledning. For at forhindre, at rotterne blot gnaver den i stykker med deres skarpe tænder, er den lavet af rustfrit stål. Den er konstrueret med to spjæld, som forhindrer rotterne i at komme ind ude fra den offentlige kloak, imens dit spildevand stadig kan løbe væk fra din bolig.

Montering af rottespærre skal ske af autoriseret kloakmester

Det er vigtigt, at din rottespærre opsættes korrekt. Det er en autoriseret kloakmester garanti for. Vi anvender altid en VA-godkendt model, som er gennemtestet, og som vi derfor står fagligt inde for.
Ring i dag og få et uforpligtende tilbud – +45 42 60 43 43.

Hvorfor rottespærre – vi kan nævne mange gode grunde

  • Først og fremmest undgår du en masse bøvl.
  • Du undgår irriterende skader på din bolig, som ofte er dyre at udbedre.
  • Omvendt er montering af rottespærre til sammenligning en minimal investering.
  • Det er en giftfri løsning, der ikke udgør nogen risiko for børn og husdyr.
  • Du minimerer sundhedsrisikoen, da du undgår, at rotterne bringer sygdomme ind i din bolig.
  • Løsningen kan hurtigt installeres af en autoriseret kloakmester.

Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

RB Kloak samler på glade kunder

Læs de positive anmeldelser på Google af vores arbejder i hele Nordsjælland – herunder montering af rottespærre. Vi værdsætter, at vores kunder har taget sig tiden til at anmelde vores arbejde.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Har du fået rotter på besøg?

Vi bliver tit spurgt om, hvordan du kan opdage rottebesøg – hvis du ikke lige har set fx en levende eller en død rotte på sin grund. Der er mange tegn, der kan afsløre, at du har et problem med rotter. Du kan for eksempel være opmærksom på:

Gnavemærker, som er et tydeligt tegn. Rotter bidder i alt fra beton til plast og træ. Kig derfor godt efter i karme, døre men også ledninger og emballage i køkkenet til mad.
Afføring fra rotter, som også er også et sikkert bevis. Du finder det typisk langs paneler eller i krogene. Du kan også med fordel undersøge i køkkenet, hvor de ofte kommer for at søge efter mad.
Mærkelige lyde for eksempel larm under gulvbrædderne eller fra væggene. Rotter er mest aktive om natten, så det er når du skal sove, denne lyd ofte afslører besøget.
Ildelugtende lugt. Måske er det din hund, der har en langt bedre lugtesans, der afslører, at noget er galt. Lugter det, er det desværre ofte et tegn på, at der er flere rotter på besøg.
Mystiske huller uden for på din grund. For eksempel ved fundamentet, hvor rotter måske har skabt ny passage.

Er der besøg af rotter, eller blot mistanke herom, så handler det om at få det undersøgt hurtigt og minimeret skaden. Når skaden er udbedret, oplever vi, at mange har fokus på at forebygge nye besøg med montering af rottespærre.

Vi giver rabat, når I er flere.
Vil dine naboer også forebygge rottebesøg? Bestil montering af rottespærre sammen. Det betaler sig.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed.

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

Anmeld altid rotter til din kommune

Det er vigtigt, du altid anmelder rotter til din kommune, også hvis du kun har mistanke om, at der er rotter på besøg. Anmeld rotter via din kommunes hjemmeside.

Vedligehold din rottespærre med en serviceaftale

Det er vigtigt at vedligeholde din rottespærre, når den er opsat. Vi anbefaler et servicetjek en gang årligt, så du er sikker på, at den fungerer optimalt, og så du fortsat kan sove trygt.
Vi oplever, at eksempelvis toiletpapir kan sætte sig fast i rottespærren. Dette kan bevirke, at den ikke lukker af for rotterne, som den skal. Det kan også skabe uhensigtsmæssige forstoppelser i din kloak.
Hvis rottespærren er opsat i kloakledningen til en virksomhed, er vores anbefaling, at den tjekkers hyppigere, da der her ofte er større pres på kloakledningen. Her vil vi typisk aftale et tjek hvert halve år.
Hør mere om en serviceaftale – ring på +45 42 60 43 43.

Vi starter altid med et fælles overblik

Først og fremmest skal vi forstå præcist, hvad dit problem er, uanset om det handler om rotter eller andet. Herefter giver vi dig vores anbefaling i forhold til løsning og et tilbud og en plan, du kan godkende, inden vi går i gang med at løse det. Grundet vores store erfaring med montering af rottespærre og alle de andre ting, vi hjælper vores kunder med, kan vi allerede i telefonen typisk svare på alle dine spørgsmål.
Ring på +45 42 60 43 43

RB Kloak er 360 graders hjælp til din kloak

Ud over at være eksperter i montering af rottespærre i din kloak, har vi også en stor erfaring med at afhjælpe stoppede kloakker med eksempelvis kloakspuling, identifikation af de ikke synlige udfordringer via TV-inspektion, og med at afhjælpe fugtproblemer i din kælder, typisk via dræn. Vi er hertil eksperter i kloakløsninger, hvis din bolig er placeret i et område, der ikke har adgang til det offentlige kloaknet, dvs. kloakering i åbent land.

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn