Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Rottebekæmpelse i Allerød – RB Kloak forebygger problemer med rotter

En professionel rottespærre forhindrer effektivt besøg af rotter i din bolig.

 

Rottebekæmpelse i Allerød – skriv til os og få et tilbud på en effektiv og VA-godkendt rottespærre. Kontakt os via mail på: rb@rb-kloak.dk

 

Rotter – et stigende problem i Danmark

Har du en gang prøvet at have besøg af rotter? Så er vi sikre på, at du gerne vil forebygge, at det sker igen. For når din bolig først har fået rotter på besøg, betyder det typisk også store udgifter til at udbedre de reparationer, de skaber. Hertil kommer risikoen for at rotterne tager smitsomme sygdomme med sig ind i din bolig. Rotterne kommer typisk ind i løbet af efteråret, når temperaturen falder uden for, og vi ser, at det ofte sker igennem kloakledningen. 

 

Rottebekæmpelse i Allerød – sådan fungerer en rottespærre

En rottespærre består af to spjæld, som gør det umuligt for rotter at passere ind i din bolig, mens spildevandet stadig kan løbe ud. Den er lavet i rustfrit stål, som rotterne ikke kan ødelægge med deres skarpe tænder. Rottespærren sættes op i dine kloak- og regnvandsledninger og forhindrer hermed effektivt de uønskede besøg. 

I RB Kloak bruger vi kun VA-godkendte løsninger, der er gennemtestede, og som skal etableres og serviceres af et autoriseret kloakmesterfirma. 

Få et tilbud og forebyg effektivt rotter. CTA

Ser du en rotte, skal du hurtigst muligt kontakte din kommune

Det er vigtigt at du hurtigst muligt anmelder rotter til din kommune. Dette gælder, hvis du har set en rotte, men også hvis du blot mistænker, at du har fået rotter i din bolig. Når kommunen har håndteret dit problem, hjælper vi dig med at forhindre, at det sker igen. 

 

En rottespærre – mange gode grunde

Rottebekæmpelse i Allerød – der er mange gode grunde til at vælge en rottespærre:  

  • Montering af en rottespærre udgør en relativt lille investering 
  • Den forebygger effektivt irriterende omkostninger til skader 
  • Det betyder mindre besvær 
  • Løsningen reducerer også smitterisiko pga. sygdomme, som rotterne bringer med sig 
  • Den er giftfri og dermed mere sikker i forhold til børn og husdyr
 • Og let at installere for en autoriseret kloakmester 

Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vi samler på glade kunder – tjek anmeldelser på Google 

Vores mål er altid at løse opgaverne tilfredsstillende for vores kunder. Vi er derfor glade for de mange, der har valgt at anmelde vores arbejde positivt på Google. Opgaverne, som er anmeldt, handler blandt andet om rottebekæmpelse i Allerød og hertil en lang række af andre opgaver, som vi udfører for kunder i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

 

Vi hjælper dig allerede i telefonen

Når du ringer, kan vi typisk allerede i telefonen rådgive dig. Vi sikrer også, at vi først har forstået indgående, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi har hjulpet mange kunder igennem de sidste 20 år, og vi ved derfor allerede, før vi ser dit problem, hvad det vil kræve at udbedre det. 

 

Ringer du angående forebyggelse af rotter, aftaler vi i telefonen, hvornår vi kommer og sætter rottespærren op. Vi svarer på alle dine spørgsmål til processen, og du skal også godkende tilbuddet, før vi går i gang. På den måde sikrer vi, at du ved, hvad du kan forvente af os. Denne proces er den samme om din henvendelse drejer sig om rottebekæmpelse i Allerød, forebyggelse af vand i kælderen eller måske rådgivning og hjælp til kloakering i områder uden adgang til den offentlige kloak.  

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn