Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Rottebekæmpelse i Frederikssund – RB Kloak forebygger uventet besøg

Undgå at få rotter i din bolig med en professionel rottespærre. 

 

Rottebekæmpelse i Frederikssund – få et uforpligtende tilbud på rottespærre. rb@rb-kloak.dk

 

Rottebekæmpelse i Frederikssund 

Med mere end 20 års erfaring 

Rabat, hvis I er flere der bestiller 

VA-godkendte og gennemtestede rottespærrer

 

Flere og flere får besøg af rotter 

Vi oplever tiltagende problemer med rotter i Danmark. Får din bolig besøg af rotter, er det ofte lige med store udgifter til reparationer af de skader, som rotterne laver. Hertil risikerer du, at rotterne har smitsomme sygdomme med sig. Typisk kommer rotterne ind igennem kloakledningen. Det sker typisk om efteråret, når temperaturerne falder udenfor. 

 

Rottebekæmpelse i Frederikssund – hvordan fungerer en rottespærre?  

En rottespærre bekæmper effektivt rotter. Den sættes op for eksempel i dine kloakstikledninger og regnvandsledninger og forhindrer, at rotter kan kravle ind den vej. Rottespærren er produceret i rustfrit stål, som rotterne ikke kan ødelægge med deres skarpe tænder. To spjæld gør det umuligt for rotterne at passere, samtidig med at spildevandet stadig kan løbe væk fra boligen og ud i det offentlige kloaknet. 

Vi anvender kun testede og VA-godkendte løsninger. Modellerne skal monteres og serviceres af et autoriseret kloakmesterfirma. 

Få et tilbud på rottespærre. Skriv til os på: rb@rb-kloak.dk

 

Har du set en rotte? Kontakt din kommune

Hvis du allerede har fået besøg af rotter, eller du tror, du har rotter på din grund, så skal du hurtigst muligt anmelde det. Du anmelder rotter på din kommunes hjemmeside. Herefter handler det om at sikre, at det ikke sker igen. 

 

Mange grunde til at anvende en rottespærre

Der er flere gode grunde til at anvende en rottespærre til rottebekæmpelse i Frederikssund:  

  • Du undgår irriterende omkostninger til skader på din bolig
  • En rottespærre er omvendt en forholdsvis lille investering
  • Du undgår en masse besvær 
  • Minimerer sundhedsfare pga. sygdomme, rotterne har med sig 
  • Løsningen er mere sikker i forhold til børn og husdyr, da den ikke anvender gift 
  • Den er nem at installere 

 

Har du rotter i din bolig? 

Der er flere tegn, der afslører, om du har fået besøg af rotter. En levende rotte er et sikkert bevis, men hvis du kun har mistanke om det, kan flere ting afsløre dine gæster:  

 1. Du kan se afføring. Dette er et af de sikre beviser på rotterne. Afføringen ligger typisk i køkkenet, hvor de søger mad, eller i hjørnerne i dine rum. 
 2. Du opdager tydelige gnavemærker. Tjek ledninger, døre og for eksempel paneler for mærker. Rotterne gnaver nemlig i alt fra træ til plast og beton. Måske opdager du også, at de har været i gang i køkkenet og gnavet i mademballage. 
 3. Du hører støj og mærkelige lyde. Det kan være lyden af noget, der gnaver i væggen især om natten, eller en skrabende lyd under gulvbrædderne. Oftest er det om natten, hvor de er mest aktive. 
 4. Du kan lugte en stærk lugt. Dette er ofte et tegn på, at du har flere rotter i din bolig. Måske opfører din hund sig mærkeligt, fordi den har en bedre lugtesans, end du har.
 5. Du opdager mystiske huller. Det kan være nær fundamentet uden for eller i gulve og vægge, hvor rotterne har skabt passage. 

 

Hvis du er i tvivl eller ser nogle af disse tegn, så søg altid hjælp, så du kan forsøge at minimere skaderne på din bolig. Husk også at forebygge, så det ikke sker igen ved at opsætte en rottespærre.


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Tjek de positive anmeldelser på Google 

Vi er taknemmelige for alle dem, der har valgt at anmelde vores arbejde på Google. Anmeldelserne omhandler blandt andet rottebekæmpelse i Frederikssund og også de mange andre typer af opgaver, vi dagligt laver for kunder rundt om på Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Få rabat, hvis I er flere 

Er I flere naboer, der bestiller og får opsat rottespærre samtidig, får I alle rabat. 

 

Lav en serviceaftale på din rottespærre 

Din rottespærre skal monteres korrekt, men det er også vigtigt at vedligeholde den løbende for at sikre, at den virker optimalt. Der kan for eksempel med tiden sætte sig toiletpapir fast. Dette kan både resultere i forstoppelse af din kloak, men også at spærene kommer til at stå åbne, så der er fri adgang for rotter. Vores anbefaling er, at du får tjekket din rottespærre en gang om året. Er du erhvervskunde, er vores anbefaling, at dette sker to gang årligt. 

Få et tilbud på en serviceaftale og rottebekæmpelse i Frederikssund.

 

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Sådan hjælper vi dig 

Det er vigtigt, at vi først forstår præcist, hvad problemet er. Vi kan typisk allerede i telefonen vurdere problemets omfang og give dig en idé om, hvad det vil kræve for os at udbedre det. Hvis du har brug for hjælp til at forebygge besøg af rotter, aftaler vi allerede i telefonen, hvornår vi kommer og sætter rottespærren op. Du får altid et tilbud, du godkender forinden, og vi svarer på alle dine spørgsmål, så du præcist ved, hvad der kommer til at ske – uanset om din henvendelse omhandler rottebekæmpelse i Frederikssund, kloakspuling eller for eksempel kloakering i områder uden adgang til den offentlige kloak.   

Skriv, så hjælper vi dig: rb@rb-kloak.dk

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn