Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Rotter i kloak – RB Kloak forebygger rotter i din bolig med rottespærre

En professionel rottespærre sikrer effektivt din bolig mod rotter.

Få et uforpligtende tilbud og undgå rotter i kloak +45 42 60 43 43

  • Snak med naboerne og få mængderabat
  • Vi har 20 års erfaring med forebyggelse af rotter
  • Gennemtestede og VA-godkendte rottespærrer

Rotter i kloak er et tiltagende problem

Vi oplever hyppigere at rotter kommer ind i boliger og forårsager skader. De udgør også en risiko i forhold til sundhed, da de kan have sygdomme med sig. De kommer typisk ind om efteråret, når temperaturen falder, fra den offentlige kloak igennem kloakledningen.

Husk altid at anmelde rotter

Ser du en rotte, eller har du mistanke om, at der er rotter i din bolig, er det vigtigt du kontakter din kommune og får det anmeldt. Du finder kontaktinformationer på din kommunes hjemmeside.

En rottespærre forhindrer effektivt rotter i kloak på din grund

Typisk sættes rottespærren op i din spulebrønd, som også kendes under navnet skelbrønd, tæt på din kommunes hovedledning. Den består af to klapper, som effektivt forhindrer rotter i at komme ind, mens spildevandet stadig kan løbe væk fra din bolig. Materialet er rustfrit stål, som rotterne ikke kan gnave i stykker.
I RB Kloak anvender vi altid VA-godkendte løsninger, som vi har gennemtestet. De må kun monteres af et autoriseret kloakmesterfirma. Vi opsætter den størrelse, der passer til din kloak, typisk modellen TX11.
Ring og hør nærmere om hvordan vi forhindrer rotter i din bolig – +45 42 60 43 43.

Rotter i kloak – mange gode grunde til at forebygge

En rottespærre er normalt hurtig at installere af en autoriseret kloakmester
Den er en forholdsvis lille investering
Du undgår samtidig uforudsete større udgifter til skader på din bolig
Reducerer også sundhedsrisiko på grund af de sygdomme, rotterne kan bære med sig
Løsningen er giftfri og uskadelig for børn og husdyr

Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

RB Kloak samler på glade kunder

Se de positive anmeldelser af vores arbejde på Google. Her har kunder anmeldt blandt andet vores arbejde med at opsætte rottespærre, der forhindrer rotter i kloak i nærheden af din bolig. Anmeldelserne handler også om de mange andre opgaver, vi løbende varetager i hele Nordsjælland

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Rotter i kloak – hvad skal du se efter?

Ser du en levende rotte, er der ingen tvivl. Det samme gælder for en død, som du stadig skal anmelde og få undersøgt nærmere. Men der er flere tegn, der kan afsløre, at du står over for en større udgift:

  • Noget har gnavet i fx paneler. Det kan også være synlige gnavemærker i plast eller beton, for rotter gnaver i alt. Tjek derfor ledninger og for eksempel også mademballage i køkkenet.
  • Der er afføring. Et andet tydeligt tegn på rottebesøg er afføring, for eksempel i hjørner eller langs paneler, hvor de ofte løber.
  • Du hører mærkelige lyde. Det kan for eksempel være en skrabende lyd under gulvene eller fra vægge. Det er typisk om natten, du kan høre larmen.
  • Du kan lugte en stærk lugt. Dette er typisk tilfældet, hvis der er flere rotter.
  • Der kommer mystiske huller. Det kan være uden for ved gulve og vægge eller måske omkring fundamentet ved regnvandsbrønden eller skelbrønd.

Er du i tvivl, så skynd dig at få hjælp og minimer skaden. Tag fat i din kommune og sørg for at forebygge at det sker igen. Vi i RB Kloak opsætter rottespærre og forhindre rotter i kloak i hele Nordsjælland.

Er I flere, får I rabat. Snak med naboerne og bestil rottespærre samtidig.

Undgå rotter i kloak – lav en serviceaftale

En rottespærre skal ikke kun monteres korrekt, men også serviceres cirka én gang om året for at sikre, at den fungerer optimalt. Når vi tjekker din rottespærre, sikrer vi, at der for eksempel ikke har sat sig toiletpapir fast, der kan forhindre spærren i at lukke og dermed holde rotterne ude. Vi tjekker også, om der er forstoppelser – over tid kan der nemlig hobe sig det, vi kalder kloakhud op.

RB Kloak kan afhjælpe alle former for kloakproblemer

Ud over at forhindre rotter i kloak på din grund via rottespærre varetager vi også en lang række af problemer, der kan opstå med din kloak. Vi gennemfører for eksempel spuling, der fjerner forstoppelser i din kloak, TV-inspektion, der viser skjulte problemer, og afhjælper fugt i din kælder, for eksempel via dræn.
Vi er også eksperter i at finde den bedste løsning for rensning af dit spildevand, hvis din bolig ligger i et område uden adgang til den offentlige kloak, altså kloakering i det åbneland.

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn