Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Rotter i kloaksystem – forebyg besøg af rotter med rottespærre fra RB Kloak

RB Kloak opsætter godkendt rottespærre i din bolig. Få et tilbud og undgå rotter i kloaksystem. Skriv til os på: rb@rb-kloak.dk 

 

Professionel forebyggelse af rotter i kloaksystem 

På baggrund af 20 års erfaring 

VA-godkendte løsninger 

 

Tiltagende problem med rotter i kloaksystem 

Hvis du synes, du ofte hører andre tale om problemer med rotter, så skyldes det, at rotter i stigende grad kommer ind i vores boliger. Her forårsager de skader, imens de udgør en sundhedsrisiko for jer der bor der. Samlet set betyder det en masse besvær og ofte også irriterende udgifter. Rotterne kommer typisk ind via den offentlige kloak om efteråret, når temperaturen falder. 

 

Kom problemet med rotter i kloaksystem til livs 

Sætter du en rottespærre op, forhindrer du effektivt besøg af rotter. Rottespærren sættes typisk i din spulebrønd, og den er konstrueret med to klapper, som forhindrer rotterne i at komme ind, imens dit spildevand stadig kan forlade boligen. Spærren er produceret i rustfrit stål, som et oplagt materiale, da rotterne ikke kan gnave det i stykker. 

Vi anvender altid VA-godkendte løsninger i RB Kloak. Det er løsninger, som er gennemtestede og kun må monteres af et autoriseret kloakmesterfirma. Typisk afvender vi modellen, der hedder TX11, som fås i flere størrelser, og dermed kan passe til din kloak. 

Få et uforpligtende tilbud på forebyggelse af rotter i kloaksystem: rb@rb-kloak.dk

 

Rotter i kloaksystem – her er tegnene 

En levende eller død rotte er et sikkert tegn, som du med det samme skal anmelde til din kommune. Men er du i tvivl, er der flere tegn, der kan afsløre, at du har fået irriterende gæster i din bolig: 

 

  1. Synlige gnavemærker: Det kan være i paneler, plastmateriale, beton, ledninger eller måske i mademballagen i køkkenet. 
  2. Afføring i hjørnerne. Det kan også ligge langs panelerne, hvor de typisk løber. 
  3. Mærkelige lyde. For eksempel skrabende lyde fra væggen eller under gulvet. 
  4. Stærk lugt. Lugtgener kommer typisk først, når du har mere end en rotte på besøg. 
  5. Uforklarlige huller. Ved for eksempel vægge eller fundamentet, eller ved skelbrønden. 

Tag fat i din kommune, hvis du har mistanke om rotter – og skynd dig at forebygge, at de kommer igen, så du slipper for bøvlet og udgiften. I RB Kloak installerer vi godkendte rottespærrer til dig og dine naboer, og giver rabat, når I er flere


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vores mål er altid tilfredse kunder 

Derfor er vi taknemmelige for alle dem, der har anmeldt vores arbejde på Google. Anmeldelserne omhandler forebyggelse af rotter i kloaksystem og alle de andre opgaver, vi dagligt udfører for vores kunder i hele Nordsjælland. 

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Vær flere og få rabat

Bestil rottespærre sammen med din nabo og spar penge.

 

Derfor skal du forebygge rotter i dit kloaksystem med en rottespærre

En rottespærre er: 

  • En lille investering, der sparer dig for store udgifter
  • Let at installere af en autoriseret kloakmester 
  • En måde at undgå sundhedsrisiko på grund af smittefare fra rotterne 
  • En giftfriløsning og dermed uskadelig for husdyr og børn 

Anmeld hurtigst muligt rotter

Det er kommunen, der tager sig af rottebekæmpelsen. Derfor skal du altid anmelde rotter hurtigst muligt til dem, hvis du ser en, eller har mistanke om, at du har fået besøg af rotter. Find kontaktinformation på din kommunes hjemmeside. 

 

Lav en serviceaftale på din rottespærre

Når din rottespærre er korrekt monteret, så skal du også huske at få den efterset og serviceret. Vi anbefaler, at du får den tjekket ca. én gang om året, så du sikrer, at den fungerer optimalt. Vi tjekker for eksempel, at spærene fungerer som de skal, og at der ikke sidder toiletpapir fast, som forhindrer den i at lukke. Der kan også opstå forstoppelse over tid på grund af ophobning af det, vi kalder kloakhud. 

 

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Sådan hjælper vi dig 

Når du ringer, taler vi altid dit problem eller udfordring grundigt igennem, for at vi kan anbefale den mest optimale løsning. På baggrund af vores erfaring kan vi typisk allerede i telefonen fortælle dig, hvad du kan forvente. Inden vi går i gang, får du altid en plan og et tilbud, du kan godkende, så du ved, hvad du kan forvente. 

 

I RB Kloak håndterer vi alle typer af kloakopgaver 

Vi laver meget andet, end at forbygge rotter i kloaksystem. Vi fjerner forstoppelser ved at gennemføre en spuling af dine kloakrør, lokaliserer ikke synlige problemer via TV-inspektion, og opsætter dræn, der fjerner fugt i din kælder. 

 

Bor du i åbent land uden adgang til den offentlige kloak, er vi eksperter i at finde den bedste løsning til rensning af dit spildevand. 

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn