Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Rottespærre i Gentofte – forebyg effektivt besøg af rotter i din bolig

I RB Kloak tager vi ansvaret for effektivt at sikre danske hjem mod indtrængning af rotter. 

Få et uforpligtende tilbud på rottespærre i Gentofte. Skriv til os på: rb@rb-kloak.dk

 

Et kvalificeret team med 20 års erfaring 

Hurtig installering, når du skriver 

Gennemtestede og VA-godkendte løsninger

 

Rotter er et tiltagende problem i Danmark 

Danske husejere oplever oftere at blive overrasket af mærkelige lyde og irriterende lugt, fordi de har fået besøg af rotter. Rotter forårsager ikke kun skader på din bolig, men udgør også en risiko for at tage sygdomme med ind. Rotterne kommer typisk ind, når temperaturen falder om efteråret, og derfor er det en god idé at sikre forebyggende tiltag inden.

 

Vi opsætter effektiv rottespærre i Gentofte 

Vi opsætter rottespærren så tæt på skel som muligt. Det er typisk i din skelbrønd eller din spulebrønd. Har din bolig ikke en skelbrønd, er det en god idé at starte med at få den etableret, så du passer bedst muligt på din ejendom. 

 

To klapper i rottespærren gør, at dit spildevand kan forlade boligen, imens rotterne omvendt ikke kan komme den anden vej fra hovedledningen i vejen og ind i din bolig. Rottespærren er lavet af rustfrit stål, som rotterne ikke kan gnave i stykker med deres skarpe tænder. 

 

Den model, vi typisk opsætter i din bolig, er den, der hedder Tx11. Den er VA-godkendt og gennemtestet og er den, vi har den bedste erfaring med. Den skal opsættes af et autoriseret kloakmesterfirma og fås i flere størrelser, så den passer optimalt din kloak. 

Skriv for tilbud på opsætning af rottespærre i Gentofte.

 

Anmeld altid rotter til din kommune 

Har du set en rotte, eller har du mistanke om, at du har fået besøg af rotter? Anmeld altid til din kommune. Du kan anmelde rotter i Gentofte her: https://gentofte.dk/bolig-og-by/miljoe-og-forsyning/rotter/


Fordelene er mange 

Vores rottespærre er: 

 • Giftfri og derfor ufarlig for mennesker og husdyr 
 • En relativt billig løsning
 • En effektiv forebyggelse af større udgifter 
 • God til at nedbringe risiko for sygdomme 
 • Let at installere for os som autoriseret kloakmester 

 

Hvilke tegn afslører rotter i din bolig? 

En levende eller død rotter betyder at du hurtigt skal handle for at minimere skaden. Der er dog også andre tegn, der tidligere kan afsløre, at du med fordel kan få tjekket din bolig. 

 

Følgende tegn ønsker du ikke at se hos dig: 

 

 1. Mærkelige lyde særligt om natten: Rotter er mest aktive, når vi andre sover. Derfor er det typisk her, du pludselig hører en gnavende lyd fra væggen eller skrabende lyde under gulvbrædderne. 
 2. Afføring i hjørnerne: Det kan også være langs panelerne, i køkkenskabene eller et tredje sted. 
 3. Gnavemærker i panelerne: Det kan være i alt fra plast til træ og beton eksempelvis ledninger, paneler eller i døre. Dette skyldes, at rotters tænder vokser igennem hele livet, og derfor bliver de nødt til at slide på dem for at holde dem i en funktionsdygtig længde. 
 4. En mærkelig lugt: Den kan være både stærk og ubehagelig – og det mest ubehagelige er, at det ofte betyder, at du har besøg af flere rotter og ikke kun én. 
 5. Din hund opfører sig anderledes: Hunde kan typisk både lugte og høre rotterne før vi kan. Derfor skal du også reagere på de tegn, din hund viser. 
 6. Huller ved regnvandsbrønden: Det kan også være ved din skelbrønd, i vægge eller gulve. Hullerne viser, hvor rotterne forventeligt er kommet ind. 

 

Ved blot ét af disse tegn bør du handle hurtigt. Kontakt din kommune og sørg for at anmelde rotterne her og søg hjælp til at bekæmpe problemet. Herefter handler det om at forebygge, at du får besøg igen igennem effektiv rottespærre i Gentofte.

 

Har du talt med dine naboer om bekæmpelse af rotter? 

Få rabat, når I er flere, der bestiller.

 

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

En serviceaftale sikrer, at din spærre virker 

Det er både vigtigt at få installeret en godkendt og gennemtestet rottespærre, og at vedligeholde og servicere den bagefter. Igennem en serviceaftale med os tager vi ansvaret for, at din rottespærre i Gentofte virker. 

Vi sikrer, at der ikke sidder for eksempel toiletpapir eller andet fast med risiko for, at klapperne i spærren ikke kan lukke i. Virker de ikke, kan rotterne kravle ind, som de kan uden en spærre. Den må heller ikke stoppe til, fordi der med tiden ophober sig det, vi kalder kloakhud, det vil sige snavs. Snavset gør nemlig klapperne tunge. Vi anbefaler, at du får tjekket din kloakspærre en gang årligt. 

Serviceaftale af rottespærre i Gentofte, skriv til os på: rb@rb-kloak.dk

 

Vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig 

Uanset om du kontakter os for at få opsat rottespærre i Gentofte, eller om du har brug for en spuling af din kloak eller noget tredje, så gør vi alt for at hjælpe dig. Ofte kan vi allerede i vores dialog indledningsvist vurdere, hvad det vil kræve for at afhjælpe dit problem. Vi snakker altid problemet godt igennem med dig, og giver dig et tilbud, du kan forholde dig til og godkende, før vi går i gang. Når du har godkendt det, tager vi ansvaret for at løse dit problem. 

 

Lad os hjælpe dig, kontakt os i dag på tlf: 42 60 43 43


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vores kunder anmelder os positivt 

Kender du os ikke i forvejen, så læs de positive anmeldelser af vores arbejde på Google. Her har kunder anmeldt blandt andet vores arbejde med at opsætte rottespærre i Gentofte, og de mange andre opgaver, vi hjælper vores kunder med i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål, vi ofte får, har vi samlet her:

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder.  Tag fat i os – vi hjælper dig også gerne med installering af rottespærre i Gentofte. 

 

Du anmelder rotter på din kommunes hjemmeside: https://gentofte.dk/bolig-og-by/miljoe-og-forsyning/rotter/

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn