Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Rottespærre i kloak – RB Kloak hjælper dig med at undgå ubudne gæster

Kom rotterne til livs med vores professionelle rottespærre. Vi står klar til at hjælpe dig hele døgnet, alle ugens dage

Få et uforpligtende tilbud på rottespærre i kloak nu +45 42 60 43 43 

 

Rotter er et stigende problem

Rotter er et tiltagende problem i Danmark og kan resultere i store materielle skader og også bære farlige og smitsomme sygdomme med sig ind i din bolig. Rotterne invaderer ofte din bolig via kloaksystemet, hvor de kommer ind i rørene i din bolig særligt til efteråret, når det bliver koldere.

 

Hvordan fungerer en rottespærre i kloak?

Rottespærre i kloak er en effektiv måde at forhindre, at rotterne kommer ind i din bolig. 

Rottespærren opsættes typisk i din spulebrønd, også kaldet skelbrønden, så tæt på kommunens hovedledning som muligt. Den er lavet af rustfrit stål, som er et materiale, rotterne ikke kan gnave sig igennem. Den består af to klapper, som forhindrer rotterne i at komme videre ind i din bolig, mens spildevandet let stadig kan passere igennem. 

I RB Kloak bruger vi gennemtestede og VA-godkendte løsninger, som kun må monteres samt serviceres af et autoriseret kloakmesterfirma. Det er ofte modellen, der kaldes TX11, som kan fås i mange forskellige størrelser, så den valgte løsning passer præcist til din kloak.

 

Rottespærre i kloak – mange gode grunde

 • Du undgår bekostelige skader på din bolig 
 • Minimerer sundhedsfare pga. de sygdomme rotterne kan bære med sig 
 • En rottespærre i kloak er en forholdsvis lille investering
 • Du får en ikke-giftig løsning, som er mere sikker i forhold til børn og husdyr 
 • Der er let at få installeret af en autoriseret kloakmestervirksomhed uden større gravearbejde

Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vores kunder er glade

Og vi er taknemmelige for alle de gode anmeldelser, vi får på Google. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går derfor ikke, før vi har løst dit problem. Anmeldelserne handler om alle de forskellige ydelser, vi løbende afhjælper i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Forebyg stoppet kloak

Her er fem af de vigtigste råd, der kan hjælpe med at forebygge stoppet kloak: 

 1. Put kun det i afløbet, som afløbet er lavet til. Med det mener vi, at du skal undgå fx at smide vådservietter, vatpinde og store mængder papir i dit toilet. 
 2. Andefedt og for eksempel madolie hører heller ikke hjemme i dit afløb. Du kan i stedet hælde det i en pose eller en brugt mælkekarton og herefter smide det ud i affaldsspanden. Det er nemlig store syndere i forhold til at stoppe din kloak. 
 3. Brug en si i alle dine afløb, som sikrer, at fx hår og madaffald ikke ryger med ned i kloakken – og husk at rense dem ofte. 
 4. Sørg for at der ikke står store træer i nærheden af din kloakledning i haven. Rødderne herfra kan nemlig lave skader på din ledning og være med til at skabe blokeringer. 
 5. Få et sundhedstjek på dine rør, så du ved, hvad staden er. Vi gennemfører sundhedstjek med TV-Inspektion. 

 

Tre gode råd til, hvordan du holder din kloak glad

 1. Undlad at putte forkerte ting som fx vådservietter, hygiejnebind, vatpind m.m. i dit toilet. 
 2. Hæld madolie og fx andefedt i mælkekartoner eller poser, som du smider ud frem for i køkkenvasken. Fedt størkner nemlig, når det afkøles, og du risikerer dermed, at det er med til at blokere dine kloakrør. 
 3. Tjek, at der ikke er store træer eller planter i nærheden af kloakledningen på din grund. Rødderne kan nemlig forårsage skader på ledningen. 

 

Besøg af rotter – hvad er tegnene?

En levende eller måske død rotte er et sikkert tegn på, at du har fået uønsket besøg. Har du kun en mistanke om det, er der flere tegn, du kan kigge efter:

 1. Synlige gnavemærker – rotterne gnaver i alt fra træ til plast og beton. Så tjek ledninger, paneler og fx døre for mærker. Det kan også være, at du kan se tegn i køkkenet, hvor de kan lave skader på mademballage. 
 2. Afføring – er ofte en af de mest sikre beviser på, at du ikke er alene. Kig for eksempel i hjørner og i køkkenet, hvor de søger efter mad eller langs paneler, hvor de ofte løber. 
 3. Lyde og støj – skrabende lyd eller gnaven i vægge især om natten, hvor de er mest aktive. 
 4. Ubehagelig lugt – en stærk lugt kan også afsløre rotterne, især hvis du er uheldig, at der er mange. Det kan være, at din hund begynder at reagere, fordi dens lugtesans er bedre end din. 
 5. Mystiske huller – for eksempel omkring fundamentet udenfor på din grund ved regnvandsbrønden eller skelbrønd eller i gulve og vægge, hvor rotten har skabt passage. 

Ser du nogle af disse tegn, så skynd dig at få hjælp, så du kan minimere skaderne på din bolig, og forebyg at det sker igen med en rottespærre i kloak.

 

Husk at anmelde rotter

Hvis du har set en rotte, eller du har mistanke om, at der er rotter på din grund, er det vigtigt, at du anmelder det til din kommune. Du anmelder rotter på din kommunes hjemmeside.

 

Rottespærre i kloak – lav en serviceaftale

Det er vigtigt at vedligeholde og servicere din rottespærre, så du er sikker på, den altid virker. Der kan nemlig fx sætte sig toiletpapir og andet fast i spærren, som både kan skabe en forstoppelse eller det modsatte, at spærren står åben, og dermed ikke forhindrer at rotterne kommer ind. Over tid vil det, vi kalder kloakhud, hobe sig. Det er snavs, der kan gøre klapperne tunge. Vi anbefaler derfor, at du som privat husejer får tjekket din rottespærre en gang om året. 

 

Vær flere og få rabat

Vi giver rabat, hvis I er flere naboer, der bestiller samtidig, og vi installerer den med det samme hos jer.

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn