Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Rottespærre i Vedbæk – slip for rottebesøg og sov trygt

RB Kloak sikrer din bolig med professionel rottespærre. Få et uforpligtende tilbud på rottespærre i Vedbæk, kontakt os på telf. 42 60 43 43.

 

Gennemtestet og VA-godkendt rottespærre 

20 års erfaring med forebyggelse 

Rabat, når I er flere naboer der bestiller 

 

Stigende problem med rotter presser husejere 

Rotter kan betyde både store udgifter, men også risiko for sygdomme, når de gnaver sig igennem for eksempel dine rør og kommer ind i din bolig. Det sker typisk i efteråret, hvor temperaturen falder, og de derfor søger indenfor. Problemet er tiltagende i Danmark, hvor vi særligt de sidste år oplever et stort fokus på at forebygge problemet. 

 

Effektiv rottespærre i Vedbæk 

Når du får opsat en rottespærre, forebygger du effektivt problemet i din bolig. Vi sætter den ofte i din spulebrønd, også kendt under navnet skelbrønden – det vil sige så tæt på hovedledningen, som vi kan. Hvis din bolig ikke har installeret en skelbrønd, er det en god ide at starte med at få den på plads. Den er nemlig med til at sikre din ejendom. 

 

Rottespærren er konstrueret med to klapper, som betyder at dit spildevand stadig kan forlade din bolig. Klapperne gør dog, at rotterne omvendt ikke kan komme den anden vej og ind i din bolig. Spærren er lavet af rustfrit stål, da rotterne ikke kan bide dette materiale i stykker. 

 

I RB Kloak anvender vi modellen, som hedder Tx11. Den har vi gode erfaringer med, og den er samtidig gennemtestet og VA-godkendt. Det er et krav, at rottespærren monteres af et autoriseret kloakmesterfirma. Den fås i flere størrelser, så vi kan vælge den, der passer bedst til din ledning. 

Skriv og få et tilbud på rottespærre i Vedbæk i dag på: rb@rb-kloak.dk

 

Der er mange fordele ved en rottespærre  

 

Når du installerer en VA-godkendt rottespærre, får du: 

 • En giftfri løsning, som ikke skader børn og husdyr 
 • En relativt billig løsning
 • En løsning, der minimerer større udgifter på sigt 
 • En løsning, der nedbringer sundhedsrisici 
 • En løsning, som let kan installeres af en autoriseret kloakmester 

 

 

Har du fået besøg af rotter? 

Det mest synlige tegn på, at du har et problem, er selvfølgelig en levende eller død rotte, men der er mange andre ting, du kan se efter. 

 

 1. Rotter er mest aktive om natten, og derfor er det også typisk her, du pludselig hører mærkelige lyde. Det kan være skrabende eller gnavende lyde fra væggen.
 2. Det kan også være, at du pludselig opdager afføring. Det er typisk i hjørnerne, rotterne vælger, men det kan også være langs panelerne. Kig også i køkkenskabene, hvor de søger mad. 
 3. Rotter gnaver i alt for at slide deres skarpe tænder, som vokser hele livet. Så gnavemærker i alt fra plast til beton og træ er også et tydeligt bevis. Det kan være i ledninger, paneler eller døre eller måske i mademballage. 
 4. En stærk og mærkelig lugt kan også afsløre, at du ikke kun har besøg af én, men flere rotter i din bolig. 
 5. Måske skal du undersøge, hvad det er, din hund reagerer på, men som du ikke selv kan høre. Hunde hører nemlig langt bedre end mennesker, og den har også en langt bedre lugtesans. Det kan derfor være, at din hund reagerer på tegn, du ikke kan lugte eller høre. 
 6. Endelig kan det være, du opdager huller, eksempelvis ved din regnvandsbrønd, skelbrønd, i vægge eller gulve. Disse huller kan være her rotterne har fået adgang til din bolig. 

 

Har du et eller flere af disse tegn, bør du straks søge hjælp. Jo før problemet håndteres, jo lettere er det, at komme rotterne til livs og håndtere de skader, de har forårsaget på din bolig. Husk også at forebygge, at det sker igen med en rottespærre. 

Kontakt os og få opsat godkendte rottespærrer i Vedbæk.

 

Få rabat, når I er flere. 

Bestil samtidig med dine naboer. 

 

Husk at anmelde rotter 

Ved mistanke eller bevis for rotter, skal du altid anmelde det til din kommune. Du kan anmelde rotter her: https://rudersdal.dk/borger/bolig-og-byggeri/dyr-skadedyr-og-invasive-arter/anmeld-rotter

 

Undgå rotter med serviceaftale 

Du starter din indsats ved at vælge at få installeret en godkendt rottespærre i din kloak. Herefter er det vigtigt, at du vedligeholder og servicerer din spærre, så du ved, den altid virker. 

Når vi servicerer din rottespærre i Vedbæk, sikrer vi, at der ikke sidder for eksempel toiletpapir eller andet fast og forhindrer spærren i at lukke. Står den permanent åben, er der nemlig fri passage for rotter. Vi sikrer, at den omvendt heller ikke stopper til. Med tiden risikerer du, at der kan hobe sig det, vi kalder kloakhud op. Det er snavs, der gør klapperne tunge. Få derfor tjekket din spærre en gang om året. 

Få tilbud på en serviceaftale af rottespærre i Vedbæk.

Lad os hjælpe dig, kontakt os i dag på tlf: 42 60 43 43


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Læs positive anmeldelser af os på Google 

Vi er glade for de mange, positive anmeldelser vi har fået på Google. Anmeldelserne omhandler rottespærre i Vedbæk og de mange andre opgaver vi dagligt løser for kunder i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

Ring på +45 42 60 43 43

Få hjælp af RB Kloak til alt med din kloak 

Vi er eksperter i installation af rottespærre i Vedbæk, men vi har lige så meget erfaring med alle de andre problemer, du kan opleve med din kloak. Vi gennemfører for eksempel dagligt mange spulinger af kloakker og også TV-inspektioner, der giver os syn for sagen inde i rørene. Har du udfordringer med fugt i kælderen kan vi også hjælpe med at opsætte dræn omkring din bolig. Er din bolig placeret uden adgang til den offentlige kloak, så hjælper vi dig med at finde den bedste løsning til at håndtere dit spildevand, det vi kalder kloakering i det åbne land. 

 

FAQ

Nogle af de spørgsmål, vi ofte får, har vi samlet her:

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder.  Tag fat i os – vi hjælper dig også gerne med installering af rottespærre i Vedbæk. 

Du anmelder rotter på din kommunes hjemmeside: https://rudersdal.dk/borger/bolig-og-byggeri/dyr-skadedyr-og-invasive-arter/anmeld-rotter

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn