Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Rottespærre i Nordsjælland – kom rotterne til livs med en professionel rottespærre

RB Kloak sikrer din bolig mod ubudne gæster med professionel rottespærre.

Få et uforpligtende tilbud på rottespærre i Nordsjælland nu. Ring på +45 42 60 43 43

 

Rottespærrerne er alle gennemtestede og VA-godkendte

Vi installerer med det samme på baggrund af 20 års erfaring

Få rabat, hvis I er flere naboer, der bestiller

 

Vi oplever et stigende problem med rotter

Rotterne kommer typisk ind i din bolig igennem dine rør fra det offentlige kloaknet. Det sker særligt til efteråret, hvor temperaturerne falder uden for. Rotterne kan bringe sygdomme med sig og forårsage materiel skade. Vi oplever i gennem de sidste år, at problemet er voksende, og derfor er der også et stadig større fokus på at forebygge, at rotterne kan komme ind.

 

Få opsat rottespærre i Nordsjælland

Vi opsætter rottespærrer i Nordsjælland og forhindrer herigennem effektivt problemet. Rottespærren opsættes typisk i spulebrønden, som også er kendt under navnet en skelbrønd. Den opsættes dermed så tæt som muligt på hovedledning ude i vejen.

Har du ikke en skelbrønd, er det en god ide at starte med at få etableret den, så vi kan sikre hele din ejendom.

 

Spærren består af to klapper, som gør det umuligt for rotterne at komme fra ledningen og videre ind i din bolig. Samtidig kan spildevandet stadig let passere ud. Materialet er rustfrit stål, så rotterne ikke kan ødelægge det.

 

Den model, vi altid anvender (Tx11), er gennemtestet og VA-godkendt. Den må kun monteres af et autoriseret kloakmesterfirma og fås i forskellige størrelser, så den passer perfekt til din ledning.

Få et uforpligtende tilbud på rottespærre i Nordsjælland XX.

 

De mange fordele ved en rottespærre 

 

En Rottespærre er:

 • En ikke giftig løsning, som er sikker for børn og husdyr
 • En relativt lille investering
 • Med til at minimere større udgifter til skader på din bolig
 • Med til at nedbringe sundhedsrisici
 • En løsning, der er let at installere af en autoriseret kloakmester

Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vi samler på glade kunder

På Google kan du læse de mange anmeldelser, vores glade kunder har givet os. Det er både anmeldelser af opsætning af rottespærre i Nordsjælland og de mange andre typer af opgaver relateret til kloakken, som vi dagligt håndterer for vores kunder.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Tegnene, der afslører besøg af rotter

Ser du en død rotte – eller en der stadig lever – er du selvfølgelig sikker på, at du har et problem i din bolig. Men selv om du ikke har direkte bevis, kan du kigge efter flere andre tegn, der afslører dine firbenede gæster:

 

 1. Støj i form af for eksempel skrabende lyde, eller en gnavende lyd i væggen typisk om natten, hvor rotter er mest aktive.
 2. Et af de mest sikre tegn er afføring. Kig gerne i hjørner og langs paneler, hvor de ofte løber. Køkkenet er også et oplagt sted at se efter spor, da rotterne søger mad her.
 3. Gnavemærker i alt fra plast og beton til træ. Kig efter synlige mærker i ledninger, paneler eller døre. Det kan også være, at der er gnavemærker i emballage til mad.
 4. En mærkelig og stærk lugt er også et muligt tegn på rotter. Særligt, hvis din bolig huser mange rotter.
 5. Det kan være, at din hund reagerer. Hunde lugter og hører bedre end mennesker, så det kan være din vagthund, der giver signal om, at der er noget på færde.
 6. Huller, for eksempel uden for ved regnvandsbrønden, skelbrønden, i gulve eller vægge, kan vise den vej, dine rotter er kommet ind.

 

Ved et eller flere af disse tegn bør du skynde dig at søge hjælp. Jo før du får bugt med rotterne, jo færre skader skal du udbedre. Husk også at forebygge, at det sker igen med en rottespærre.

 

Få opsat godkendt rottespærre i Nordsjælland.

 

Er I flere naboer, der bestiller samtidig? Vi giver mængderabat, når vi kan opsætte flere rottespærrer på en gang.

 

Anmeld altid rotter

Mistanke eller et synligt bevis på rotter? Husk altid at anmelde til din kommune. Du finder kontaktinformation på din kommunes hjemmeside.

 

Lav serviceaftale og undgå rotter

Første step er at få opsat en rottespærre – men næste er lige så vigtigt. Din rottespærre skal vedligeholdes og serviceres løbende for at sikre, at den altid virker.

Når vi servicerer din rottespærre i Nordsjælland, sikrer vi, at der ikke sidder for eksempel toiletpapir eller andet fast og forhindrer spærren i at lukke. Står den permanent åben, er der nemlig fri passage for rotter. Vi sikrer, at den omvendt heller ikke stopper til. Over tid kan der hobe sig det, vi kalder kloakhud op, det vil sige snavs, der gør klapperne tunge. Vores anbefaling er, at du får din rottespærre tjekket en gang årligt.

Få et tilbud på en serviceaftale af rottespærre i Nordsjælland.

 

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Løs problemerne tidligt – få et sundhedstjek af din kloak

I en travl hverdag reagerer vi ofte først, når problemer bliver alvorlige, og det gælder også i forbindelse med kloakken. Men det kan være dumt at vente med at ringe, til der er gnavende lyde under gulvbrædderne, eller vandet løber den forkerte vej og står op af risten i kælderen. Hvis du for eksempel en gang har prøvet at stå i kloakvand til knæene, så er vi sikre på, at du gerne ville have været foruden den oplevelse.

 

 

Med et sundhedstjek får du syn for sagen. Vi kan via kamera gennemgå dine rør grundigt og se alle de ikke synlige problemer. Du ved herefter, hvilken stand din kloakledninger er i, og du opdager problemer, mens de er hurtigere og dermed billigere at løse. Du ved også, hvad du med fordel kan prioritere at forebygge.

 

Kontakt os for et sundhedstjek af din kloak.

 

Sådan vedligeholder du dagligt din kloak

 

Tre gode råd fra din kloakmester i Hillerød:

 

Kun det rigtige i dit toilet og afløb

Brug for eksempel ikke dit toilet som skraldespand. Vatpinde, vådservietter, vatrondeller, skumklude med mere skal altid smides i en skraldespand.

 

Undgå andefedt og madolie i dit afløb

I køkkenet bør du for eksempel smide fedt i en brugt mælkekarton eller i en pose og ud i skraldespanden. Når fedtet størkner, risikerer du nemlig, at det stopper dit afløb.

 

Vid hvor din kloakledning løber på din grund

På den måde kan du nemlig vurdere, om der er risiko for, at rødder fra store træer og buske kan komme ned og lave skade på den. Du kan også plante nye træer og buske med omtanke.

 

Bor du i Allerød, Frederikssund, Farum, Holte eller Egedal så ring. Vi hjælper i hele Nordsjælland.

 

Brug for Kloakmester i Hillerød? Vi sidder klar til at hjælpe dig

 

Når du kontakter os, starter vi med at danne os et grundigt overblik over dit problem. Vi kan typisk allerede i telefonen give et kvalificeret bud på, hvad der er galt, og hvad det vil kræve at afhjælpe det.

 

Du får et uforpligtende tilbud og en plan, som du godkender, inden vi går i gang, så du præcist ved, hvad du siger ja til.

Ring og lad os afhjælpe dit problem +45 42 60 43 43

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn