Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Spuling af afløb – RB Kloak er din lokale kloakmester

Grim lugt fra dit afløb eller måske et stoppet afløb? Vi foretager spuling af afløb og løser hurtigt dit problem. 

Vi rykker ud i hele Nordsjælland. Lad os hjæpe dig. 

 

20 års erfaring med spuling indenfor afløb og kloak

Opdateret udstyr og nyeste teknologi 

Top kvalitet og punktlighed 

 

Spuling af afløb løser dine kloakproblemer 

Spuling af afløb, eller mere korrekt spuling af din kloak, fjerner snavs og skidt, der kan have sat sig forårsaget blokering. Det gælder om at få fjernet blokeringen, så spildevandet frit kan løbe fra for eksempel din håndvask. En korrekt udført spuling kan også afhjælpe dårlig lugt af for eksempel svovl, den forebygger også oversvømmelser i din bolig og forlænger din kloaklednings levetid. Dermed kan du undgå irriterende større udgifter til reparationer. 

 

Hvad indebærer en spuling? 

Når vi gennemfører en spuling af afløb, også kaldet en kloakspuling, gennemgår vi tre faser: 

  • Først vurderer vi, hvad problemet er: Det vil sige, er en spuling overhovedet nødvendig? Ved tvivl gennemfører vi typisk en inspektion med kamera, så vi får vished om, hvad der forårsager problemerne. TV-inspektion giver også indsigt i din kloaklednings almene tilstand. 
  • Herefter gennemfører vi en spuling: Vi har udstyret med og kan gennemføre spuling af afløb og kloak med det samme. Dette sker via et højt vandtryk, som effektivt fjerner blokeringerne. 
  • Til sidst tjekker vi, at alt er ok: Det er vigtigt at være sikker på, at årsagen til det stoppede afløb, lugten eller de mærkelige lyde, er helt fjernet.  

 

Vi tilbyder spuling af kloak i hele Nordsjælland. Lad os løse dit problem.


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Kunder er omdrejningspunktet for vores forretning 

Vi er derfor utrolig glade for alle de positive anmeldelser, vi har fået på Google. Disse anmeldelser dækker over løste opgaver i hele Nordsjælland, blandt andet spuling af afløb og kloak.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

Typiske tegn på, at din kloak skal spules 

 Der er flere tegn, som kan indikere, at det er nødvendigt med en spuling af kloakken: 

  • Dit afløb er stoppet: For eksempel løber vandet kun langsomt ud af din brusekabine, eller det står stille i din håndvask.  
  • Det lugter fra dit afløb: Den voldsomme lugt kan eksempelvis være af svovl. 
  • Der er mærkelige lyde fra afløbet: Hører du boblende lyde? Hvis det kommer fra toilettet, bør du omgående få det undersøgt. Lyden kan skyldes, at store rødder fra buske eller træer har forvoldt skade på kloakledningen i din have. 
  • Vandet stiger op af afløbet: Dette er et alvorligt tegn, især hvis vandet stammer fra et andet afløb i din bolig. 

Lad os vurdere problemets omfang og finde en løsning. 

3 råd til vedligeholdelse kloakken 

Selv om det kan være nødvendigt at gennemføre en spuling af afløb og kloak, er der mange tiltag, der kan forebygge. Det kan betyde store besparelser. 

Her er vores tre råd til vedligeholdelse af din kloak: 

  1. Anvend kloakken korrekt: Selv om det kan være fristende at smide for eksempel den brugte skumklud i toilettet, er det bedre at smide den i affaldsbeholderen, og kun bruge kloakken til det, den er beregnet til.
  2. Undgå at hælde fedt i vasken: Når der er travlt i køkkenet, kan det være tillokkende at hælde olie eller andefedt fra julemiddagen ud i vasken. Men du skal vide, at det er nogle af de største syndere i forhold til at stoppe afløbet. Det er smartere at hælde det i en brugt mælkekarton eller i en pose og derefter smide det ud i skraldespanden.
  3. Kend din kloaklednings placering: Det er en god idé at vide, hvor kloakledningen løber på din grund. Hos kommunen kan du få en oversigt, som kan hjælpe dig med at vurdere, om der er risiko for at rødderne fra store træer eller buske kan gøre skade på ledningen. Dette kan også hjælpe dig, når du skal placere nye træer på grunden.  

Abonner på et sundhedstjek 

Vi tilbyder sundhedstjek på abonnementsbasis. Det betyder, at du gennem regelmæssige tjek af dine rør præcist ved, i hvilken stand de er, og kan opdage problemer, før de bliver store og bekostelige. Hør mere om dine muligheder. 

20 års erfaring med vedligehold og reparation af kloak

Med 20 års erfaring i branchen hjælper dig med spuling af afløb og kloak og alle de andre problemer, der kan opstå. 

Vi ved præcist, hvornår en indsats er nødvendig, og vi kan hjælpe dig, uanset om du har problemer med en stoppet kloak, rotter, fugt i kælderen, eller har brug for rådgivning i forbindelse med kloakering i åbent land, fordi din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet. 

Lad os hjælpe dig.

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn