Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Ildelugtende afløb eller vand, der står stille i vasken? Vi gennemfører spuling af kloakrør og afhjælper dit problem hurtigt og effektivt.

Få hjælp til spuling af kloakrør i hele Nordsjælland – skriv til rb@rb-kloak.dk

  • Vi bruger nyeste teknologi til glæde for dig
  • Vi garanterer løsning af dit kloakproblem
  • Vi har gennemført spuling af kloakrør i 20 år

Effektiv spuling af kloakrør – vi løser dit kloakproblem

Når der samler sig skidt og snavs i din kloak, risikerer du, at dine kloakrør stopper til. Igennem spuling af kloakrør fjerner vi effektivt blokeringerne, der giver dig problemer. Herefter vil dit vand igen kunne løbe ud af din håndvask eller din bruser, og du vil også opleve, at den eventuelt grimme lugt fra dit afløb forsvinder.

Spuling af kloakrør er også med til at forebygge, at du får oversvømmelser i din bolig. Desuden kan det være med til at forlænge levetiden for dine kloakrør og dermed udskyde irriterende udgifter i forbindelse med reparationer, der i stedet forebygges.

Hvornår er det nødvendigt med spuling af kloakrør?

Du får her de sikre tegn på, at en spuling er en god ide:
Mærkelige lyde fra afløbet: Måske hører du en boblende lyd? Det kan også være andre lyde, men kommer der boblende lyde fra dit toilet, skal du reagere hurtigt. Det kan nemlig være tegn på en større skade forårsaget af rødder fra store træer eller buske i din have.
Vandet står stille i håndvasken: Hvis vandet ganske enkelt ikke løber ud fra din håndvask eller af dit badekar, så er det et ret sikkert tegn på, at der er noget galt. Det kan også være, at det bare går meget langsomt.
Vand op af afløbet: Kommer vandet fra et andet afløb, skal du også her handle hurtigt. Det kan nemlig være tegn på et større problem, som hurtigt skal afklares.
En fæl lugt: Oplever du en ubehagelig lugt fra dit afløb – det kan for eksempel være lugten af svovl eller metangas – så er der også noget galt.

Lad os vurdere problemets omfang og afhjælpe det. Skriv til rb@rb-kloak.dk.

Spuling af kloakrør i 3 steps

Når vi kommer ud for at se på dine kloakrør og potentielt gennemføre en kloakspuling, går vi altid igennem tre faser:
Hvad er problemet? Vi vurderer overordnet problemet og omfanget heraf. Herefter ved vi, om det er nødvendigt at foretage en spuling af kloakrør. Er vi i tvivl, gennemfører vi en TV-inspektion, der giver os syn for sagen. Her kan vi se rørene indefra og dermed også hvilken almene stand de har.
Spuling af kloakrør: Hvis vi finder en spuling oplagt, gennemfører vi den med det samme. Når vi kommer, har vi altid nyeste udstyr med, så vi effektivt og hurtigt kan løse udfordringen med din kloak. Kort fortalt består en spuling af, at vi fører et højt vandtryk igennem dine rør, som effektivt fjerner skidt og snavs og dermed eventuelle blokeringer.
Er problemet løst? Vi gennemgår altid dine kloakrør, inden vi kører, så vi sikrer, at spulingen har fjernet problemet. Vi tjekker, om vandet løber ud som det skal, og også om en eventuel grim lugt er væk.

Har du brug for hjælp?

Vi ved, at udfordringer med din kloak aldrig kommer belejligt. Det er derfor vores opgave at finde en løsning hurtigst muligt og minimere dit besvær. Når du ringer til os, kan vi ofte allerede på baggrund af vores erfaring give en ide om løsningen, og hvad det vil kræve. 

Ring til din kloakmester med døgnservice i Nordsjælland. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Tjek vores anmeldelser på Google RB Kloak er afhængig af tilfredse kunder

I RB Kloak går vi op i glade og tilfredse kunder. Vi kører derfor ikke før, du er tilfreds. På Google kan du læse anmeldelser af vores arbejde. De positive anmeldelser dækker alt lige fra spuling af kloakrør til forebyggelse af rotter og fugt i kælderen.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Være på forkant og undgå behovet for spuling af kloakrør

En spuling af kloakrør kan være nødvendig, men der er meget, du kan gøre for fremad at undgå at behovet opstår igen.

Du får her tre gode råd til, hvordan du holder dine kloakrør ved lige:

Smid aldrig skumklude m.m. i dit toilet. Smid heller ikke vatpinde, bind eller andre ting, der hører til i affaldsspanden, i toilettet. Brug kort og godt din kloak rigtigt – kun til det, den er beregnet til.
Olie og andefedt skal ikke i køkkenvasken: Når der er pres på i køkkenet, eller bare fordi det er let, så kan man komme til at hælde andefedt og olie ud i håndvasken. Men det er en rigtig dum idé. For det er noget af det, der hyppigst forårsager forstoppelser i dit afløb. Hæld det i stedet i en pose og smid det i restaffald.
Pas på med rødder fra træer og buske i haven: Vid hvor din kloakledning løber på din grund: Rødderne kan nemlig vokse ned og lave skader på din kloakledning. Derfor er det en god ide at være bevidst om, hvor ledningen løber på din grund – både i forhold til nuværende træer men også så nye placeres optimalt. Hos kommunen kan du finde information om din kloakledning.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed.

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

Løbende tjek forebygger store udgifter

Vi tilbyder sundhedstjek på abonnement. Herved undgår du grimme overraskelser, der også ofte er dyre at udbedre. Får du løbende tjekket dine kloakrør, ved du også præcist, hvilken stand de er i, og kan derfor planlægge nødvendige tiltag og undgå akut behov for spuling af kloakrør.

Uanset hvilket problem du har – vi står klar

Vi har 20 års erfaring med at løse alle typer af problemer, du kan opleve med din kloak. Uanset om det handler om en spuling af kloakrør, gennemførsel af TV-inspektion eller sikring af din bolig mod rotter eller fugt, står vi klar til at hjælpe dig. Vi har ekspertisen, der sikrer den optimale løsning af dit problem. Har din bolig ikke adgang til det offentlige kloaknet, har vi også stor erfaring med at finde den bedste løsning til kloakering i åbent land.

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn