Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Spuling af rør – RB Kloak fjerner let og hurtigt forstoppelser i dine kloakrør

Løber vandet kun langsomt ud, eller lugter det fælt fra dit afløb? Vi gennemfører spuling af rør, så din kloak fungerer optimalt. 

 

Bestil spuling af rør i hele Nordsjælland

 

Spuling af rør på baggrund af 20 års erfaring

Nyeste udstyr, der let løser problemet

Høj kvalitet og troværdig hjælp

 

Spuling af rør afhjælper dine kloakproblemer

Spuling af din kloak er en effektiv måde at fjerne skidt og snavs, der resulterer i forstoppelse af dine rør. Blokeringerne er årsagen til, at vandet ikke løber ud af din håndvask eller dit afløb i bruseren og kan også forårsage en grim lugt i din bolig. En korrekt udført spuling af rør kan bl.a. også forebygge oversvømmelser, være med til at forlænge dine rørs levetid, udskyde behovet for større reparationer og dermed minimere dine udgifter.

 

Hvordan ved du, at din kloak skal spules?

Flere ting kan afsløre, at spuling af rør er nødvendigt:

  • Vandet løber ikke ud af mit afløb? Et sikkert tegn er, at afløbet ikke fungerer, som det plejer. Vandet løber måske langsommere ud eller det er helt stoppet, så vandet står i vasken.
  • Hvorfor kommer der mærkelige lyde fra mit afløb? Det kan for eksempel være boblende lyde. Det er vigtigt at vide, at hvis de boblende lyde kommer fra dit toilet, skal du hurtigst muligt have undersøgt det. Det kan nemlig være fordi rødder i din have har lavet skader på din kloakledning.
  • Der kommer vand op af mit afløb? Igen skal du handle hurtigt, hvis vandet der kommer op, kommer fra et andet afløb i din bolig.
  • Ad, det lugter fælt fra mit afløb: Måske er det en lugt af svovl, der fylder din bolig? Det kan også være lugten af metangas. Uanset hvad, er det en ubehagelig lugt.

 

Vi vurderer hurtigt, hvor stort dit problem er, og løser det.

 

En spuling kort fortalt

Der er tre faser i en spuling. Spuling af rør, også kaldet en kloakspuling, består af følgende:

  • En overordnet vurdering: Hvad er problemet, og er en spuling nødvendig? Er vi i tvivl, kan vi først foretage en TV-inspektion, hvor vi ser rørene indvendigt igennem et lille kamera, som vi fører ned i ledningerne. Herefter kender vi også dine kloakledningers samlede tilstand.
  • En spuling: Er en spuling af rør nødvendig, gennemfører vi den med det samme. Vi medbringer altid det nyeste udstyr. Spulingen af din kloak foregår via et højt vandtryk, som fjerner blokeringen effektivt.
  • Tjek af rør: Inden vi kører, skal vi være sikre på, at vores spuling af rør har løst problemet. Løber vandet nu igen ud, som det plejer i afløbet, og er luften væk? Hvis der var mærkelige lyde fra afløbet, undersøger vi også, om spulingen har fjernet dem.

 

Skriv, så kommer vi og løser dit problem.


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

RB Kloak er afhængig af tilfredse kunder

Vi kan være nok så dygtige, men det betyder intet, hvis vores kunder ikke er tilfredse. Derfor sætter vi stor pris på de mange anmeldelser, vi har fået på Google. Anmeldelserne dækker alle de opgaver, vi dagligt løser for kunder i hele Nordsjælland, herunder også spuling af rør, der sikrer at dif afløb fungerer.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Spuling af rør – gør noget før problemet er stort

Når vandet først ikke løber, eller din bolig lugter fælt, kan en spuling af rør blive uundgåelig. Men der er flere ting, du kan gøre for at forebygge og undgå irriterende udgifter.  

 

Her får du vore tre bedste råd til at vedligeholde din kloak:

 

  1. Brug din kloak rigtigt: Det kan være let at smide skumklude eller andet i dit toilet, men det er dumt på den lange bane. Kom kun det i kloakken, den er beregnet til og smid altid affald i affaldsbeholderen.
  2. Fedt i vasken er NO GO: I travlheden i køkkenet kan du måske finde på at hælde olie og eksempelvis andefedt direkte i vasken, men det gør undgås. Igen er det en kort gevinst, for det er noget af det, der lettest er årsag til forstoppelser i dine rør. Tag dig tiden til at hælde det eksempelvis i en pose, som du smider i skraldespanden.
  3. Vid hvor din kloakledning løber på din grund: Hos kommunen kan du finde informationen, hvis du ikke ved det. Når du kender placeringen, kan du lettere vurdere, om rødder fra større buske eller træer er placeret for tæt på, og derfor kan forårsage skader på din ledning.

 

Sundhedstjek på abonnement

Hos RB Kloak kan du tegne et abonnement på tjek af din kloak, så du undgår udgifter til spuling af rør. Når du regelmæssigt får tjekket dine rør, ved du præcist hvilken stand de er i, og du opdager også potentielle problemer, før de kræver større indgreb.

 

Få et uforpligtigende tilbud

 

RB Kloak hjælper dig på baggrund af 20 års erfaring

Uanset hvilket problem du ringer med, har vi erfaringen til at løse det. Vi kan ofte allerede i den indledende snak give dig en vurdering af, hvad det vil kræve at udbedre. Ud over spuling af rør og TV-inspektion kan vi hjælpe dig med at forebygge rotter, sikre din kælder mod vand, forebygge fugt i din kælder og hjælpe med at finde den optimale løsning til kloakering i åbent land, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet.

 

Lad os hjælpe dig.

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn