Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Spuling af vask – RB Kloak løser problemer med stoppet kloak hurtigt og effektivt

Oplever du, at vandet ikke trækker ud af vasken, eller måske lugter det fælt fra dit afløb? Vi gennemfører spuling af vask og kloakrør i hele Nordsjælland.

Lad os gennemføre en spuling af din kloak.

  • Effektiv spuling af din vask og dine kloakrør
  • Altid med nyeste teknologi
  • 20 års erfaring med alle kloakproblemer

Effektiv spuling af vask

Når vandet ikke løber ud af din vask, eller det lugter fælt op af dit afløb, skyldes det som regel, at der har samlet sig skidt og snavs i dine kloakrør. Dette resulterer i blokeringer, der nedsætter eller helt stopper vandet i din vask eller brusekabine. Vi fjerner blokeringer ved at spule dine kloakrør, så afløbet i din bruser eller din vask igen fungerer optimalt. Spulingen fjerner også eventuel grim lugt fra afløbet.

Spuling af vask, eller mere korrekt spuling af dine kloakrør, forebygger også, at du oplever oversvømmelser. Den kan samtidig være med til at sikre, at dine kloakrør holder længere tid, og dermed udskyde større udgifter til reparationer.

Spuling af vask, hvornår er det nødvendigt?

Tre ting kan typisk afsløre, at der er brug for at gennemføre spuling:
Spildevandet løber ikke ud: Det står måske helt stille højt i din vask eller i din brusekabine, eller løber kun langsomt ud af afløbet. Her er der tale om et af de sikre tegn på, at spuling af din kloak, vil være en god ide.
Der kommer boblende lyde: Eller andre mærkelige lyde fra dit afløb. Kommer lydene fra dit toilet, skal du dog handle hurtigt. Her kan det skyldes større skader på din kloakledning forårsaget af træer i din have.
Det lugter grimt: Måske lugter det af metangas eller svovl fra dit afløb. Uanset hvad er en grim lugt, noget du skal undersøge nærmere.
Der kommer vand op: Hvis der kommer vand op af dit afløb, og vandet kommer fra et andet afløb i din bolig, skal du hurtigst muligt få undersøgt, hvad der er galt.

Vi kan hurtigt gennemskue omfanget af problemet. Lad os hjælpe dig.

Har du brug for hjælp?

Vi ved, at udfordringer med din kloak aldrig kommer belejligt. Det er derfor vores opgave at finde en løsning hurtigst muligt og minimere dit besvær. Når du ringer til os, kan vi ofte allerede på baggrund af vores erfaring give en ide om løsningen, og hvad det vil kræve. 

Ring til din kloakmester med døgnservice i Nordsjælland. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Læs vores anmeldelser

I Google kan du læse de mange anmeldelser, vores kunder har lavet af vores arbejde. Vi arbejder hver dag på at løse problemer for vores kunder, så vi efterlader dem tilfredse. Anmeldelserne omhandler alt fra spuling af vask og kloak til forebyggelse af rotter eller fugt i kælderen.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

3 steps i en spuling

En spuling indeholder altid tre trin:
– Afklaring af problemets omfang: Er det nødvendigt at gennemføre en spuling? Det vil sige, hvor stort er problemet, og hvad kræver det at løse? Vi kan her gennemføre en TV-inspektion, som giver os mulighed for at se, hvad der sker inden i kloakrørene, hvis vi er usikre på, hvad der er galt. Når vi fører et kamera ind i rørene, får vi også svar på, hvilken stand din kloakledning er i.
– Gennemførsel af spuling: Vi medbringer altid nyeste udstyr, så vi med det samme kan gennemføre en kloakspuling. Det indebærer kort fortalt at vi fører et højt tryk af vand igennem rørerene, som effektivt fjerner alt ophobet snavs og skidt, der forårsager eventuelle blokeringer af kloakken.
– Sikrer at problemet er løst: Inden vi kører, sikrer vi os, at de gener, du oplevede, er væk. Vi tjekker, at vandet igen løber ud, og at lugten er væk.

Forebyg behovet for spuling

Dit problem kan kræve en spuling af vask og kloak, men der er meget, du kan gøre for at undgå at problemerne opstår igen.

Her er vores tre bedste råd til at vedligeholde din kloak:

Brug kun dit toilet til det, det er beregnet til: Smid affald som vatpinde, skumklude, bind og andet i en affaldsspand. Gør det let, ved at have en beholder ved siden af dit toilet.

Brug kun afløbet i vasken til det, det er beregnet til. Det betyder, at for eksempel fedtet fra anden eller olien, du har stegt mad i, ikke skal hældes ud i vasken. Det er nogle af de største årsager til, at dit afløb stopper til. Det er en meget bedre ide at hælde olien og fedtet i en pose, som du smider i din affaldsbeholder.

Vær opmærksom på, hvor din kloakledning løber. Står der store træer eller buske lige over, er der nemlig risiko for at deres rødder kan vokse ned og forårsager skader på ledningen. Hvis du ikke ved, hvor ledningen går, kan du få information om placeringen ved din kommune. Når du kender placeringen, kan du også lettere plante nye træer og buske, så de ikke udgør en fare.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed.

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

Løbende tjek forebygger store udgifter

Vi tilbyder sundhedstjek på abonnement. Herved undgår du grimme overraskelser, der også ofte er dyre at udbedre. Får du løbende tjekket dine kloakrør, ved du også præcist, hvilken stand de er i, og kan derfor planlægge nødvendige tiltag og undgå akut behov for spuling af kloakrør.

Hvordan hjælper vi dig?

Når du ringer, kan vi typisk allerede i telefonen fortælle, hvad det kræver at afhjælpe dit problem, uanset om du har brug for hjælp til spuling af vask og kloak eller skal have forebygget rotter eller fugt i din kælder. Vi er også eksperter i at finde den bedste løsning til kloakering i åbent land, hvis din bolig ikke har adgang til det offentlige kloaknet.

Inden vi går i gang med at udføre opgaven, gennemgår vi præcist hvad, vi vil gøre, og du får et tilbud, du kan godkende.

Vi har hjulpet med kloakproblemer i 20 år. Skal vi også hjælpe dig?

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn