Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Stoppet kloakrør – RB Kloak står klar til at afhjælpe dit problem

Vi gennemfører spuling af dine kloakrør og fjerner effektivt dit problem. Skriv og få hjælp i hele Nordsjælland: rb@rb-kloak.dk 

 

20 års erfaring med stoppet kloakrør 

Vi anvender nyeste teknologi 

Fokus på kvalitet og punktlighed 

 

Vi løser effektivt problemer med stoppet kloakrør 

Dine kloakrør stopper til, fordi der samler og ophober sig snavs og skidt i dine rør. Når dine rør er stoppet til, kan det være nødvendigt at gennemføre en spuling. En spuling fjerner effektivt eventuelle blokeringer. Efter en spuling af dine rør, kan spildevandet frit forlade din bolig, og dermed kan vandet igen løbe hurtigt ud af din vask eller for eksempel din brusekabine. Den grimme lugt vil også forsvinde, og eventuelle lyde, som var forårsaget af blokeringen, vil ligeledes være væk. 

 

Når du får spulet dine rør, er du med til at forebygge fremtidige problemer med for eksempel oversvømmelse af din bolig. Dine rørs levetid kan også blive forlænget, og dermed udskyder du udgifter til reparationer. 

 

Hvad er tegnene på stoppet kloakrør? 

Her er de sikre tegn på, at dine rør skal tjekkes og måske spules: 

  • Du oplever, at vandet ikke trækker ud. Det står måske helt stille i vasken eller i bruseren, eller løber kun langsomt ud. 
  • Du hører lyde fra afløbet. Det kan for eksempel være boblende lyde. Kommer de fra dit toilet, skal du handle hurtigt. Her kan der være tale om rødder i haven, som har forårsaget skader på ledningen. 
  • Du oplever, at vandet kommer op af dit afløb. Hvis vandet kommer fra et andet afløb, er det også noget, du skal have undersøgt hurtigt. 
  • Du kan lugte noget, der lugter dårligt. Kommer lugten fra dit afløb, kan det for eksempel være en stærk lugt af metangas eller svovl. Dette er også et tydeligt tegn på, at dine kloakrør skal tjekkes. 

 

Lad os hurtigt vurdere dit problem. Skriv til os på: rb@rb-kloak.dk

 

Vær på forkant og undgå problemer med stoppet kloakrør 

Der er mange ting, du kan gøre for at undgå stoppet kloakrør. Her får du vores tre bedste råd, så du sikrer, at dine kloakrør bliver holdt ved lige: 

 

  1. Brug ikke toilettet som skraldespand: Du må aldrig smide skumklude, bind og vat i dit toilet. Heller ikke vatpinde og andre ting, som i stedet skal i en skraldespand. Gør det let ved at have en skraldespand ved siden af dit toilet. 
  2. Køkkenvasken er heller ikke en skraldespand. Det betyder, at for eksempel olie fra anden eller andet olie ikke skal hældes direkte i afløbet. Det er noget af det, der oftest forårsager stoppet kloakrør. Tag i stedet en pose og hæld det her i, inden du smider den i din affaldsbeholder. 
  3. Være opmærksom på, hvor dine rør løber i haven: Større rødder fra buske og træer kan nemlig forårsage skader på din kloakledning. Plant derfor heller ikke nye træer og buske lige oven på din ledning. Ved du ikke, hvor ledningen er, kan du finde informationer herom hos din kommune. 

 


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Se alle vores positive anmeldelser på Google 

Vi samler på tilfredse kunder. Se de mange anmeldelser af vores arbejde på Google. Anmeldelserne handler om vores arbejde med stoppet kloakrør og de mange andre typer af problemer, vi afhjælper for vores kunder i hele Nordsjælland. 

 

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

 

Forebyg udgifter til stoppet kloakrør med løbende tjek 

Når du abonnerer på sundhedstjek af dine kloakrør, så undgår du uforudsete udgifter og overraskelser. Du kender dine rørs stand, og ved præcist, hvad du kan forvente. Du kan derfor planlægge de nødvendige tiltag, som du ved vil komme. 

 

360 graders hjælp til din kloak 

Ud over at afhjælpe stoppet kloakrør, så har vi 20 års erfaring med alle de andre udfordringer, du kan opleve i forbindelse med din kloak. Vi foretager TV-inspektioner af dine ledninger, så vi kan vurdere standen og opdage ikke synlige udfordringer, afhjælper fugt i kælderen ved at opsætte dræn og forebygger besøg af rotter. Vi er også eksperter i at finde den bedste løsning til at rense dit spildevand, hvis din bolig eller dit sommerhus er placeret i et område uden adgang til den offentlige kloak. Det vi kalder kloakering i åbent land. 

 

Skriv, så hjælper vi dig: rb@rb-kloak.dk

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. 

 

Tjek på din kommunes hjemmeside, hvor du skal anmelde rotter. 

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn