Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

TV-inspektion i Vedbæk – vi finder de usynlige problemer i din kloak

Trækker vandet ikke ud, eller lugter det fælt fra dit afløb? Få gennemført TV-inspektion i Vedbæk – Lad os tjekke din kloak og løse problemet. Skriv til os på: rb@rb-kloak.dk

 

RB Kloak hjælper dig med TV-inspektion i Vedbæk

Vi har mere end 20 års erfaring med at løse kloakproblemer. Vi kan derfor løse dit problem, uanset hvad det er der forårsager den grimme lugt eller de mærkelige lyde. Vi er et stærkt fagligt team af uddannede rørlæggere, og vi har det nyeste udstyr med, når vi kommer hjem til dig og løser dit problem. 

 

Hvorfor gennemføre en TV-inspektion?

Når vi gennemfører en TV-inspektion, får vi kort og godt syn for sagen. Vi ved præcist, hvad der sker inde i dine rør, og derfor hvad der forårsager de problemer du oplever. Vi ser tit, at rødder fra haven er vokset ned og har forårsaget skade på ledningen. Vi oplever også, at udfordringerne er forårsaget af rotter, som er trængt ind igennem gnavede huller. Det kan også bare skyldes slitage. Rørene kan forskyde sig over årene, og dette kan også være årsagen. Uanset hvad, så ser vi det igennem kameraet, som vi fører rundt i dine rør. Vi kender herefter både årsagen til problemerne og den almene stand af rørene. Du ved derfor herefter, hvad du kan forvente af reparationer og udgifter i den nærmeste fremtid. Når du opdager problemerne tidligt, er de typisk også lettere og dermed billigere at udbedre. Det er en god ide at få tjekket rørene både hvis du skal sælge eller købe ny bolig. 

 

Lad os stå for TV-inspektion i Vedbæk

 

En TV-inspektion fra A-Z

Hvis det er nødvendigt, kan vi altid gennemføre en TV-inspektion i Vedbæk, uanset om vi har aftalt det med dig, før vi kommer. 

 

Det foregår ved at vi indfører et lille kamera, der er sat på en fleksibel slange, der let kan komme rundt i svingene. Vi fjernstyrer kameraet, imens vi følger med på en lille skærm. Her ser vi tydeligt de eventuelle problemer, der er, når vi følger kameraets tur rundt i kloakledningen. Vi ser ved selvsyn blokeringer, huller og evt. andre udfordringer, der kan være årsagen til det, du oplever. 

 

Lad os hjælpe dig, kontakt os i dag på tlf: 42 60 43 43


Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Læs positive anmeldelser af os på Google 

Vi er glade for de mange, positive anmeldelser vi har fået på Google. Anmeldelserne omhandler TV-inspektion i Vedbæk og de mange andre opgaver vi dagligt løser for kunder i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed. 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig. 

Pas på din kloak og forebyg problemer 

Er skaden sket gennemfører vi gerne en TV-inspektion af din kloak i Vedbæk. Men der er meget, du kan gøre, for at undgå, at du får brug for vores hjælp igen. 

Tre råd der handler om at bruge din kloak med omtanke: 

  1. Brug kloakken korrekt: Kloakken er kun designet til bestemt affald. Smid ikke vat, vådservietter eller skumklude i toilettet. Det hører til i skraldespanden.
  2. Undgå at hælde olie i vasken: Madolie og fedt fra madlavning må ikke hældes i køkkenvasken, da det nemt kan tilstoppe kloakken. Hæld i stedet olien og fedtet i en pose, og smid den ud med affaldet.
  3. Kend din kloaks placering: Sørg for at vide, hvor kloakledningerne løber på din grund, så du kan undgå, at træernes rødder forårsager skader. Plant også nye træer og buske væk fra kloakken.

 

Få lavet et sundhedstjek af din kloak og spar penge 

Du kender det sikkert godt. Vi handler alt for ofte først, når der er et stort problem, vi ikke kan lukke øjnene for. Men det kan være godt givet ud, at få tjekket eksempelvis din kloak engang imellem. Så ved du præcist, hvad du kan forvente, og du kan samtidig handle på problemer, imens de stadig er små og lettere at løse. Vi kommer til dig og gennemfører hurtigt en TV-inspektion i Vedbæk af din kloakledning. 

Uanset hvad du oplever – hjælper vi dig 

I RB Kloak er vi eksperter i TV-inspektion i Vedbæk. Vi er også hundrede meter mestre i at forebygge rottebesøg og gennemfører spuling af din kloak. Vi forebygger vand i din kælder og sikrer bedre indeklima ved at etablere højvandslukker, der forhindrer vandet i at komme op igennem din rist, under skybrud. Er din bolig placeret uden for det offentlige kloaknet, kan vi finde den bedste løsning til rensning af dit spildevand, det vil sige kloakering i det åbne land.

 

FAQ

Nogle af de spørgsmål vi oftest får, har vi samlet her:

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg? 

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

Hvorfor lugter det fra min kloak? 

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret. 

Hvordan finder jeg min brønd? 

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr. 

Hvordan ser en stoppet brønd ud? 

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir. 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet? 

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

Hvad indebærer en kloakspuling? 

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg? 

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund. 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder. Tag fat i en kloakmester i Vedbæk. Vi hjælper dig gerne.  

Du kan anmelde rotter her (https://rudersdal.dk/borger/bolig-og-byggeri/dyr-skadedyr-og-invasive-arter/anmeld-rotter)

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn