Telefon 42 60 43 43
Åbningstider

Mandag-fredag 7:00 - 16:00

Vedligeholdelse af rottespærre – RB Kloak sikrer dit hjem imod rotter året rundt

Få tjekket din rottespærre, så du sikrer, at den altid virker, så du undgår uønskede gæster.

 

Skriv og få et uforpligtende tilbud nu på vedligeholdelse af rottespærre rb@rb-kloak.dk.

 

Få en serviceaftale

Over 20 års erfaring

Effektiv rottebekæmpelse   

 

Vedligeholdelse af rottespærre – hvorfor?

Har du en rottespærre, er du godt på vej, men husk at få den tjekket mindst en gang om året, hvis du er privat husejer. Er du virksomhed, skal det ske oftere. Der kan nemlig sætte sig snavs, toiletpapir og andet fast i spærren, der forhindrer rotterne i at komme ind i din bolig. Det kan både resultere i forstoppelse men også det modsatte, nemlig at den slet ikke lukker i, med fripassage for de uønskede gæster. Der vil med tiden også uundgåeligt hobe sig såkaldt kloakhud op, som er et lag af snavs, der bevirker, at klapperne bliver tunge og derfor ikke virker efter hensigten.

 

3 vigtigste grunde til vedligeholdelse af rottespærre

  • Vær sikker på den altid virker
  • Forlæng levetiden på din rottespærre
  • Undgå sygdomme og skader på boligen

 

Få en serviceaftale og få sikkerhed mod rotter året rundt

Med en serviceaftale sikrer du løbende vedligeholdelse af rottespærren. Du behøver ikke holde styr på, hvornår din rottespærre skal tjekkes, og når vi kommer, rengør og reparerer vi den, så den virker optimalt med det samme.

 

Skriv og få et uforpligtende tilbud på en vedligeholdelse af rottespærre

 

I RB Kloak samler vi på glade kunder

Derfor er vi taknemmelige for alle de kunder, der har anmeldt os på Google. Vores anmeldelser omhandler vidt forskellige ydelser, som vi hjælper vores kunder med i hele Nordsjælland.

 

Voksende rotteplage i Danmark

Vi oplever et stigende problem med rotter, som forårsager skader på bygninger, og som også udgør en sundhedsfarer, fordi de kan bringe sygdomme ind i din bolig. De kommer som oftest ind via kloaknettet, og det sker typisk i løbet af efteråret. Det er derfor vigtigt at huske vedligeholdelse af din rottespærre, inden det bliver koldere uden for.

 

Har du ikke en rottespærre, er der mange gode grunde til at få det

  • Det er en forholdsvis lille investering.
  • Der betyder, at du slipper for dyre udgifter til reparationer på din bolig.
  • Nedsætter sundhedsfare pga. sygdomme, som rotterne tager med ind.
  • Den er ikke giftig og derfor mere sikker, hvis du har børn og husdyr.
  • Kan installeres hurtigt af en autoriseret kloakmestervirksomhed.

 

Gør op med rotterne med vores gennemtestet og VA-godkendte rottespærrer. Skriv og få et tilbud.

 

 

Er I flere? Giver vi rabat

Er I flere naboer, der bestiller en rottespærre på samme tid, opnår I rabat. Vi installerer med det samme, når vi kommer. 

 

 

Sådan fungerer en rottespærrer

Vi opsætter din rottespærre så tæt på kommunens hovedledning som muligt – ofte i din spulebrønd, som også kaldes skelbrønden. Materialet er ofte rustfrit stål, da rotterne ikke kan gnave sig igennem dette, og den består af to klapper, som er dem, der forhindrer at rotterne kan komme helt ind til din bolig. Klapperne forhindrer dog ikke spildevandet i at passere igennem.

Vi sætter altid gennemtestede og VA-godkendte løsninger, som kun må monteres samt serviceres af et autoriseret kloakmesterfirma. Typisk modellen TX11, der kan fås i flere størrelser, så vi sikrer, den passer til din kloak. Efter opsætningen er det vigtigt at understrege, at vedligeholdelse af rottespærre er afgørende for at sikre, at den bliver ved med at virke optimalt.

 

Skriv en mail (link til: rb@rb-kloak.dk) og få et tilbud.

Har du brug for hjælp?

Ring og lad os hjælpe dig, så du undgår unødvendigt bøvl og bekymring. 

Vores kunder er glade

Og vi er taknemmelige for alle de gode anmeldelser, vi får på Google. Vi lever af tilfredse kunder, og vi går derfor ikke, før vi har løst dit problem. Anmeldelserne handler om alle de forskellige ydelser, vi løbende afhjælper i hele Nordsjælland.

Andreas Jessen
Andreas Jessen
2023-02-06
God service, og overholdt alle aftaler.
Claus Pedersen
Claus Pedersen
2022-10-07
Ronnie og hele hans team har fuldstændigt styr på både rådgivning, kvalitet af materialer og udførsel af arbejdet. - De overholder tidsplan, og er altid til at få fat på. - Stærkt arbejde, og en kæmpe stor anbefaling herfra.
Kim Madsen
Kim Madsen
2022-04-25
Jeg har bedt om et tilbud fra Ronnie. Jeg må sige, at han er super professionel. Noget af det man kan savne nu om dage. Han er virkelig stolt af sit arbejde, og er 100% dedikeret. Varm anbefaling.
Amalie Hempel Sparsø
Amalie Hempel Sparsø
2022-04-06
Ronnie (RB kloak) har arbejdet hos os et godt stykke tid, med omfangsdræn, dræn under huset, kloak mm. Arbejdet er flot udført, Ronnie er altid til at få fat i og top tjekket. Kæmpe anbefaling herfra.
Mads Houe
Mads Houe
2022-03-17
Varme anbefalinger herfra. Holder aftaler, højt fagligt niveau, fixer det aftalte, hurtig udrykning, gode folk. Tommel op!
Peter U Borchert Hansen
Peter U Borchert Hansen
2021-12-26
Super godt udført arbejdet stoppet køkkenvask d 24/12-2021 Kom hurtigt efter vi har ringet . Kan stærkt anbefalede dette firma
Kasper Christensen
Kasper Christensen
2021-05-22
Tak for det fine stykke arbejde, og at i kom så hurtigt. Vi kan varmt anbefale RB Kloak!
Jesper Linders
Jesper Linders
2021-04-09
Jeg har sideløbende med mit eget arbejde som elektriker arbejdet sammen med RB klaok op til flere gange. Jeg har til dato ikke oplevet et firma der går så meget op i faglig stolt og punktlighed.
Steven B. O.
Steven B. O.
2020-11-23
Hurtig og god service. Fjernede en tilstoppet kloak og sikrede at de andre kloakrør på huset blev renset igennem nu hvor han var her.

Anmeld altid, hvis du ser en rotte

Har du mistanke om rotter, eller har du set en på din grund, skal du huske at melde det til din kommune. Du finder informationer om, hvordan du gør, på din kommunes hjemmeside.

 

RB Kloak er båret af dedikerede mennesker 

I 2017 etablerede Ronnie Borchert RB Kloak i Lynge. Virksomheden drives i dag på baggrund af 20 års erfaring med kloakbranchen og på et fundament gennemsyret af værdier som pålidelig, høj kvalitet, punktlighed og gennemsigtighed.

 

Alle medarbejdere er veluddannede og tager løbende kurser både inden for produktkendskab og teknik. RB Kloak har hertil fokus på løbende at opgradere maskiner og teknik, så problemerne altid løses på den mest optimale måde til glæde for dig.

 

Sådan hjælper vi dig

Når du kontakter os, starter vi med at danne os et overblik over din udfordring. Vi vil typisk allerede i telefonen kunne vurdere omfanget af opgaven og hvad der skal til for at løse den. Når du ringer angående vedligeholdelse af din rottespærre, aftaler vi med det samme, hvornår vi kommer og tjekker den. Vi fortæller også om muligheden for at oprette et serviceabonnement og fordelene ved dette.

 

Ringer du om noget andet, vil du også altid få et uforpligtende tilbud inden vi går i gang. Det er vigtigt du er helt med på, hvad der skal ske, og at du godkender tilbuddet, inden vi går i gang. Vi svarer på alle de spørgsmål, du måtte have, så du er tryg ved løsningen, inden vi igangsætter vores arbejde.

 

RB Kloak – 360 graders hjælp til din kloak

Ud over installation og vedligeholdelse at rottespærre varetager vi alle de udforinger, du kan opleve med din kloak. Vi afhjælper stoppede kloakker fx via kloakspuling, foretager TV-inspektion af kloakker og hjælper hvis du oplever fugtgener i din kælder. Vi er også uddannede i at sikre den optimale løsning til kloakering i åbent land, hvis du bor i et område uden adgang til det offentlige kloaknet.

 

FAQ

 

Nogle af de spørgsmål, vi ofte får, har vi samlet her: 

 

Mit toilet er stoppet, hvad gør jeg?

Start altid med at tjekke din brønd. Her kan du løfte brønddækslet af og se, hvordan din kloak ser ud. Når du løfter brønddækslet, og indholdet ligner ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir.

 

Hvorfor lugter det fra min kloak?

Hvis din kloak lugter, så kan det være et tegn på, at kloakken er stoppet, eller at vandlåsen er defekt. Det kan også være, at den er udtørret.

 

Hvordan finder jeg min brønd?

Dækslet til din brønd er placeret på din grund. Ofte ligger det foran dit hus eller ude ved vejen. Du kan også kigge efter en tegning af din grund på en af de offentlige, tilgængelige hjemmesider. Er det helt umuligt at lokalisere din brønd, kan vi komme og køre TV-inspektion fra toilettet eller gulvafløbet. På den måde kan vi lokalisere brønden med vores udstyr.

 

Hvordan ser en stoppet brønd ud?

Vi plejer at sige, at hvis det du kan se nede i din brønd, ligner en ”karamel-suppe”, så kan du være ret sikker på, at din brønd er stoppet. ”Suppen” består hovedsageligt af en masse sammenpresset toiletpapir.

 

Hvordan håndterer I et stoppet toilet?

9 ud af 10 gange kan vi løse problemet med det samme. Det gør vi ved at spule dine kloakrør, så vi fjerner fedt og andet skidt, der har sat sig fast og blokerer. Hvis vi oplever udfordringer, når vi spuler, fx at spuleslangen møder modstand, så vil vi også foreslå en TV-inspektion. Her filmer vi indvendigt for at sikre, at der ikke er fx brud, rødder eller lign, der kan forsage rotter på din grund.

 

Hvad indebærer en kloakspuling?

Hvis din håndvask eller dit toilet er stoppet, eller bare lugter fælt, så gennemfører vi en spuling af dine rør. Vi spuler fra din køkkenvask eller fra spulebrønden foran dit hus eller ude ved vejen.

 

Jeg har set en rotte, hvad gør jeg?

Det er vigtigt, at du først og fremmest får anmeldt det til din kommune – både hvis du har set en rotte, og hvis der er tegn på, at der har været en rotte på din grund.

 

Herefter er det en god ide at forebygge, at du får rotter indenfor. Har du ikke en rottespærre, vil vi anbefale, at du får installeret det. Rotterne søger indenfor særligt i efteråret, hvor temperaturen falder.  Tag fat i en Kloakmester i din kommune. Vi hjælper dig gerne. 

 

Du anmelder rotter på din kommunes hjemmeside.

Sådan hjælper vi dig døgnet rundt

Vi kender til alle de problemer, du kan opleve med din kloak. Derfor kan vi ofte allerede i telefonen vurdere, hvad vi skal gøre for at løse problemet.

For at du kan danne dig et overblik, så får du altid først et uforpligtende tilbud og en detaljeret beskrivelse af, hvordan vi vil løse opgaven for dig – uanset om det drejer sig om spuling af din kloak, tv-inspektion eller opsætning af rottespærre.

Det er vigtigt for os, at du oplever tilbuddet som gennemskueligt, og at du får svar på alle dine spørgsmål, så du ved, hvad du kan forvente.

Bliv kontaktet hurtigst muligt

Kontakt
Navn
Navn
Fornavn
Efternavn